02 August 2011

Înjurătura de serviciu


Până acum eram înjurat pentru că scriam pe blogurile PDL. Nu am mai scris pe blogurile PDL pentru că mi-a fost jenă de limbajul suburban şi de minciuna generalizată.

Iată că acum sunt înjurat şi pentru că scriu pe blogurile domnilor Ponta şi Năstase.

Şi pe un blog PNL am sesizat un pic de iniţiativă în acest sens... dar deocamdată stimatul domn a încetat.

Încep să mă întreb pentru cine mă agit eu?

13 comments:

Antiignorantu said...

:)))))))

Aura Vasile said...

@Bibliotecaru

Pai pentru dumneavoastra si pentru schimb de opinii, nu? Asta e ideea blog-ului. De altfel fac aici in premiera un anunt: miine, printr-un comunicat de presa, voi anunta infiintarea unei sectiuni pe blog-ul meu unde cetatenii vor putea face nu numai propuneri de initiative legislative ci voi prezenta acolo toate initiativele mele si se vor putea aduce amendamente. E vorba de sectiunea "TU FACI LEGEA!"

Mie asa mi se pare normal. Sa am permanent contact cu cetateanul. De oriunde ar fi el. Si sa dau tuturor posibilitatea sa se exprime. Sigur, aleg calea virtuale pentru ca, de cind am descoperit-o si eu mai in amanunt, am vazut cit de utila si rapida este.

Bibliotecaru said...

@ Aura Vasile

Stimată doamnă,
Dacă ar fi pentru mine, aş face multe altele decât blogul. Am câteva sute de cărţi "de citit", câteva zeci de filme "de văzut", cam 10 cărţi de terminat...

Speranţa mea este să schimb mentalitatea societăţii româneşti spre o democraţie reală.

Foarte mulţi colegi de blogosferă speră acelaşi lucru. De exemplu colegul Antiignorantu de mai sus... şi mulţi alţii. Ştiu chiar câţiva bloggeri membrii sau suporteri ai PDL care visează la o Românie normală şi de bun-simţ...

Faptul că anumiţi politicieni au luat hotărârea să se folosească de un blog pentru a comunica nu poate decât să ne bucure pe toţi, mai ales atunci când aceşti citesc efectiv comentariile şi nu lasă o "echipă de imagine" să se ocupe de mersul blogului. Faptul că dumneavoastră aveţi un blog şi vă daţi şi interesul când vine vorba despre comunicare este un lucru foarte bun şi, în scurt timp, va primi şi atenţia necesară din partea blogosferei şi a presei.

Aura Vasile said...

@Bibliotecaru

Atunci,daca asta sperati (si sunteti in asentimentul meu), trebuie sa perseveram. Ideea unora este tocmai de a "taia" elanul si de a da deoparte pe cei care mai pot avea opinii pertinente si de a incerca, fireste cu argumente solide, sa construiasca sau sa corecteze mentalitati sanatoase.

Vedeti ce e in jur? Ei se straduiesc sa invrajbeasca oamenii, cum spuneam: angajati contra pensionari, sanatosi contra bolnavi, militari contra civili, bugetari contra privati si asa mai departe. Cum era? Divide et impera. Altfel, pentru ei, nu se poate.

nimrod said...

Şi eu, :))))!!!

Asta cu înjuratul îmi aminteşte de "Doctorul Poenaru" (un film minunat) şi de Dionisie Vitcu strigând "Fraţi români!" şi apoi luând-o la fugă să nu-l cotonogească bătăuşii partidelor. Cum de pe blog n-aveţi unde fugi, vă doresc tărie să-i suportaţi pe mârlăneţii cu tastatură. Pe undeva chiar vă invidiez...

Bibliotecaru said...

@ Aura Vasile

Vă mulţumesc pentru încurajare. Din păcate perseverenţa şi încăpăţânarea mea din ultimii 7 sau 8 ani, m-a făcut să ajung la sapă de lemn, singurătate şi o sănătate demnă de un borcan de la institutul Mina Minovici.

Bibliotecaru said...

@ nimrod
Nu am unde să fug... dar pot tăia ei cablul de net. :D

SimP said...

@Aura Vasile

Initiativa dumneavoastra e bine venita.

Anonymous said...

Eu personal nu mi-am pierdut timpul cu blogurile portocaliilor pentru ca aia-s talibani, o mafie pusa pe furat...

ELENA said...

@Bibliotecaru
Singuratate? Cu atatia "nebuni" ca noi si nebuni ca altii in jur?

Bibliotecaru said...

Cum spunea poetul Adrian Păunescu în poezia Sacra Banalitate...

Singurătatea-i mai frumoasă
Decât orice orgoliu omenesc

Nu poţi risca să ai prieteni pe lângă tine în momentul în care te împotriveşti politicii româneşti. Unii sunt în stare să lovească în orice slăbiciune numai cu scopul de a scăpa de o voce sâcâitoare a spaţiului web.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Bibliotecaru said...

@ AURELIO TEXANU
Să nu credeţi că vă cenzurez pentru că mă deranjează înjurătura. V-a, dar un loc în care puteţi să înjuraţi cât vreţi şi puteaţi să-l folosiţi. În momentul în care înjuraţi ca să-mi afectaţi blogul, a doua înjurătură nu pot să vă o las.

Puteţi însă să vă arătaţi indignarea, oricât doriţi, folosind un ton civilizat.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.