12 August 2011

Votaţi fostul viitor preşedinte al poporului


Domnul Dan Diaconescu s-a apucat în reluare şi, uneori, chiar şi în direct, de spiritism.

Dacă nu ați observat la ce fac referire... URMEAZĂ SINGURUL INTERVIU DAT DE NAGHI ÎNAINTE DE A MURI. Asta este o avanpremieră, căci după singurul interviu acordat înainte de a muri, D.D. va continua cu un serial fluviu cu interviuri ale domnului Naghi de după moarte. Deci domnul D.D. se va reprofila pe spiritism.

Domnule Diaconescu, cum domnule singurul interviu dat înainte de a muri, ştiţi dumneavoastră şi altfel de interviuri decât în timpul vieţii? Ce interviuri, poate "Interviu cu un vampir"

Bre "viitoru' preşedinte", d-aia dau oamenii 0,44 euro cu tva inclus ca să câştige cinşpe milioane vechi?
"Anul 4 doresc să mi fac dantura mult"...
Asta chiar merită 15 milioane, dar tare îmi este frică că nu-i ajunge de nici un sfert de dantură. Au ăştia nişte preţuri de mai bine foloseşti pasta de dinţi recomandată de medicul stomatolog în speranţa că vor creşte alţii noi.

6 comments:

Anonymous said...

Doamne!!! ... este infiorator cat de multi prosti avem

Bibliotecaru said...

Nu ştiu dacă este prostie sau, pur şi simplu, un mod de a vinde ceva.

Anonymous said...

este si prostie altfel cum pot sa creada atatea tampenii

Anonymous said...

Cred ca Diaconescu a inebunit de tot ! Cum poate crede ca va fi vreodata votat Presedinte al Romaniei ? Cine sau cati sa-l voteze ?! Oare chiar sa sa fie adevarat ca pe aceste plaiuri romanesti avem atati nebuni ...ca vad ca nu se mai opresc ! Hai ca s-au gasit 5 milioane care sa-l voteze pe matrozul chior...de doua ori se mai inghite chiar daca au facut-o de doua ori ....dar sa -l votezi pe Diaconescu si ..." partidul " sau...cat de tampit poate fi cineva sa faca asta ?!Chiar , cei ce-l sprijina pe Diaconescu, membrii de "partid" { am auzit ca si tatal lui Huidu este " bagat" in partidul ...poporului } sustinatorii, " simpatizantii", astia chiar cred ce debiteaza OTV-istu' ?Inseamna ca sint masochisti si asta in cel mai bun caz .Cum sa " pui botu" la asemenea ineptii ca cele debitate de Dan Diaconescu ?Doamne fereste ceasul rau ...pisica neagra !

Bibliotecaru said...

Eu am descoperit foarte mulţi oameni de bun simţ impresionaţi, acum câteva luni, de anunţarea domnul Dan Diaconescu ca "soluţie" politică. Atunci când iei contact întâmplător cu Dan Diaconescu nu poţi fi manipulat, domnia sa are însă un talent special de manipulare mediatică, altfel nu ar fi ajuns atât de sus cu televiziunea sa în media.

Anonymous said...

Proşti, da' mulţi!

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.