18 December 2012

Câştigătorul premierului Nobel pentru pace


... nu ştie să plângă la comandă. Spuneam că ar fi fost indicat să-i de nişte lecţii domnul Băsescu. Domnul Obama să înveţe şi domnia sa să spună "să-şi fie ruşine, Dinu Patriciu" şi apoi să elibereze o lacrimă. La domnia sa au fremătat buzele a emoţie, corpul s-a zgâlţâit a plâns, dar, deşi preşedintele SUA îşi băga degetele îi ochi, lacrimile nu erau acolo.

Ei bine, un cetăţean american face o observaţie şi mai tare ("tare" în sensul şi de îndreptăţit)... Oare domnul Obama a plâns şi pentru miile de copii omorâţi de dronele armatei americane?



Statele Unite consumă mii de miliarde de dolari pentru combaterea terorismului dar se pare că nu fac nimic pentru a combate starea de spirit precară a propriilor cetăţeni ce fac, nu-i aşa, incomparabil mai multe victime decât terorismul... plus că provoacă şi teroriştii prin acea "aroganţă de stat" promovată peste tot.

Alex Jones vorbeşte însă şi despre ceva mai profund, anume de încălcarea flagrantă a Constituţiei.

Se pare că aceste premii Nobel pentru Pace au un efect pervers contrar. În acest an premiul a fost acordat UE... mă aştept să înceapă un război.

Nu cred că ar trebui totuşi să ne înarmăm, ar trebui însă să dezarmăm politicienii de atribuţiile pe care, în mod real, nu le au.

UPDATE:

6 comments:

ZeV said...

..Lasati-l pe Obama...asta a fost in mandatul precedent.
;)
Eu ma intreb daca ..Barroso, ca reprezentant al ACTUALULUI detinator de premiu Nobel pentru pace, nu varsa vreo lacrima pentru faptul ca nu a contribuit (dimpotriva) la detensionarea situatiei politice din Romania.
;)

Bibliotecaru said...

@ ZeV
Recunosc că nu cred că domnul Barroso ştie efectiv prea multe despre România, doar ce primeşte din informări. Vă daţi seama că România este ceva mărunt pentru problemele restului UE. Dl. Barroso cred că e mai preocupat de situaţia din Grecia, din Spania, din Italia... de România nu prea îl roade grija... cel puţin nu s-a văzut până acum.

ZeV said...

..Nu cred...doar n-o fi frate cu Basescu. Cel mult, de aceeasi parte a PPE.
;)

Vasile, said...

Zev,

Este vorba de acest mandat si de aceste lacrimi , adica de ultimii copii....raportati la alte lacrimi nu ale presedintelui trecut in opozitie alaturi de UDMR ci ale copiilor napastuiti din aceasta tara...cit despre cei doi B , nume predestinate!

Katrina said...

Biblio
Daca in 1907, taranii romani aveau ARME, in loc de coase si topoare, peobabil situatia Romaniei ar fi fost diferita de cea de astazi...."Taranii" americani au reusit sa invinga cea mai redutabila armata (traditionala) din istoria omenirii si si'au castigat independenta.....Am zis traditionala, pentru ca intre timp a aparut armata financiara, care, in plus, mai detine si media....

Bibliotecaru said...

:D
Nu uitaţi că americanii au primit un ajutor important de la francezi.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.