11 December 2012

Notă Informativă


Raport Deaconu
(http://stareanatiunii.com/trecutul-securist-al-presedintelui-traian-basescu.html)

Am descoperit pe internet următoarea transmisiune conspirativă ce conţine şi o notă informativă:

Jocul Piratul zburator cufarul omului Tomy se joaca cu 2-4 pirati care au rolul de a colecta 6 monede de aur pentru a castiga

Cufarul este pazit de Jolly Roger, asa ca miscarile pe care piratul le face trebuie sa fie corecte, in sens contrar Jolly va zbura

Indicat de la 4 ani.

Vizualizati mai multe produse din categoria Jocuri educative Tomy.

Nota informativa:
Pretul pentru "Joc Piratul zburator cufarul omului Tomy" include TVA.
Fotografiile produsului "Joc Piratul zburator cufarul omului Tomy" au caracter informativ . Unele specificatii sau pretul pentru acest produs, pot fi modificate de catre producator fara preaviz.

(http://zopi.ro/jocuri-educative/918-joc-piratul-zburator-cufarul-omului-tomy.html)

În ceea ce priveşte poliţia politică, vă prezint avizul 521, din 27 septembrie 2004, deci când eram în opoziţie, eliberat de CNSAS. De asemenea, dacă vă aduceţi aminte am avut şi un proces cu domnul Mugur Ciuvică, proces pe care l-a pierdut pe asemenea afirmaţie. Nici acum nu mi-a plătit jumătatea de milion pe care a trebuit să mi-o plătească ca şi daune morale. Mai grav mi se pare, însă, un lucru: un prim-ministru care spune de şeful statului că a fost ofiţer de contrainformaţii. Este o afirmaţie gravă şi o să vă explic de ce. Dar înainte de a vă explica, vă declar public şi fără niciun fel de reţinere şi pe proprie răspundere că nu am fost nici ofiţer de contrainformaţii, nici ofiţer de securitate acoperit, nici ofiţer SIE acoperit, nici ofiţer SRI acoperit, deci n-am avut nicio astfel de calitate. Dacă aş fi avut-o, să ştiţi că nu m-ar fi împiedicat să exercit funcţia de preşedinte, dar ar fi trebuit să o fac publică această calitate, fie ea şi de ofiţer SIE sau de ofiţer SRI, acoperit sau mai puţin acoperit, dintr-un motiv simplu: era o obligaţie morală şi, în acelaşi timp, un om care a trecut prin calitatea de ofiţer într-un astfel de serviciu, fie că este el de dinainte de Revoluţie sau de după Revoluţie, poate rămâne un om cu dublă comandă. Or, în politică, atunci când ai fost ofiţer acoperit al unui serviciu de informaţii, repet, dinainte de Revoluţie sau de după Revoluţie, nu ai decât o soluţie: să faci public acest lucru. Altfel, poţi fi supus oricărei interpretări, oricărui şantaj şi nu poţi fi considerat un politician care îşi exercită liber funcţia.
(http://www.presidency.ro/?_RID=det&tb=date&id=14064&_PRID=lazi)

IN CALITATEA DE COMANDANT DE NAVA A TREBUIT SA AIBE O STRANSA LEGATURA CU ORGANELE DE SECURITATE, INTOCMIND RAPOARTE DETALIATE ALE MISIUNILOR SI TOTODATA ALE ACTIVITATII SOCIALE ALE MEMBRILOR ECHIPAJULUI SI FAMILIILOR ACESTORA. Păi oare ce înseamnă pentru domnul Băsescu "poliţie politică"?

(http://stareanatiunii.com/inregistrare-cu-traian-basescu-recunoscand-colaborarea-cu-securitatea.html)

5 comments:

vaisamar said...

si cand credeam ca te ai integrat in absolut sau te au rapit extraterestrii ai reaparut din nou pentru a promova etnobotanicele =)))

ce nu ai priceput tu e ca suspendarea va avea loc fara demitere sau referendum, doar cu cacarau presedinte pentru cateva zile pentru a numi guvernul, procurorii , sefii serviciilor, ca doar aveti nevoie de el in fereastra pentru a primii pensia si ajutoarele de la UE si a mima democratia =))))

astept mitingul societatii civile militarizate revolutionare pe modelul mineriadei =)))

Vasile, said...

Problema Bibliotecarului ar fi una , frustrarea ,a votat cu entuziasm un turnator , o vina minora daca ne gandim la nemtii care l-au votat cu acelasi entuziasm pe Hitler!

Problema tampitilor a creierelor spalate este alta, colaborarea lui Basescu cu securitatea din perioada Anvers, ar fi o chestie pina la urma de mandrie nationala de patriotism, daca nu si-ar fi turnat proprii concetateni de acte de tradare ,atunci cind cei mai curajosi dintre noi incercau sa evadeze din sistem, sa fuga de la bordul unei nave!

Pe aceiasi linie ,o cretina, nu obsearva ca directia de informatii militare era acea parte (CI pe vechi)din sistem care se ocupa numai de turnatoriile altele decit cele de la Galati si Hunedoara, o institutie unde Traian micul Muc, isi turna colegii institului militar din frageda tinerete, adica dupa bancile unui institut de invatamant!

Bibliotecaru said...

După 22 de ani nu mai am o problemă cu foştii turnători, am o problemă cu actualii mincinoşi. Eu pricep că cineva care este ofiţer activ sau care a minţit în acea declaraţie cum că nu a fost colaborator al securităţii... să continue minciuna... nu înţeleg însă de ce nu tace pur şi simplu. Această reeditare a afirmaţiei de tipul nu am lovit copilul cu pumnul nici în per-plex şi nici în fontanelă... este penibilă.

Vasile, said...

Biblio,
fara sa fiu un luminat ca tine, Traian a fost always exact omul cu acele calitati pe care nu numai dumneata le-ati descoperit "dupa 20 de ani"

Bibliotecaru said...

@ Vasile,
Acest om a luat prin 2007 boala puterii. Aţi văzut, când a fost să voteze, ce reacţii de expansiune a avut când agitatorii aceia îl aclamau?

Este grea boala puterii. Dacă Adrian Năstase nu pierdea în 2004, dacă Mircea Geoană nu pierde în 2009... puteau fi ei în locul lui Traian Băsescu. Au avut noroc.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.