22 December 2012

Cineva mi-a trimis pe email


... un citat marca Adrian Păunescu care m-a răscolit. M-a răscolit pentru că România este exact aşa... o doamnă care şi-a îngropat valorile caste până ce a trecut prigoana cominterniştilor sovietici şi, când peste decenii a început a le dezgropa, a folosit drept valori nişte putregaiuri.

4 comments:

ZeV said...

Vax albina...cine mai citeste carti ?
Acum, avem directive europene, criterii Schengen, UE, MCV, SUA, FMI, DNA, CC, SIE, MM, TB, EU, etc
;)
Apropo, criteriile Schengen le-am indeplinit inca din 2010, urmand, in mod natural, a intra, in spatiu, prin trim I-2011.
Probabil ca vom intra, doar atunci cand toti parlamentarii vor fi arestati pentru 29 de zile, dar tare ma tem ca, si dupa realizarea acestui obiectiv, ne vom trezi cu stacheta ridicata (de olandezi n.r.) si mai sus: adica, sa devenim, cu totii, blonzi si cu ochi albastri. Cei bruneti, oricum, nu au nevoie de Schengen.
;))

Bibliotecaru said...

Asta cu arestările e o capcană, pentru că replica care va urma este... păi voi nu vedeţi câţi corupţi dovediţi aveţi?

Vasile, said...

Eu cred ca ar fi cazul sa va maturizati!

Romania este acolo suntem din cauza unei generatii de vadimi,paunesti,
iliesti,basesti!

Acest fariseu care-l evoaca pe ta-su la omorat de mai multe ori si chinul cel mare nu cred ca a fost arderea unor carti si faptul ca tata-l lui Paunuscu a supravietuit abuzurilor unui stat antidemicratic, militienesc si securist ca sa-si vada fiulridicindu-i in slavi pe proprii lui calai!

Avea nevoie acest fariseu plin
n de talent sa-i linga-n fund pe Ceausescu si Iliescu?????

Ce a lasat in urma in afara de rima de versul mincinos si manipulativ , minciuna in viata publica minciuna in familia si copii mai multor neveste si metrese?
"
O avere de pe vremea lui Ceausescu de citeva milioane de dolari....de unde??????

"
E uşor a scrie versuri
Când nimic nu ai a spune,
Înşirând cuvinte goale
Ce din coadă au să sune."

ZeV said...

Biblio
Buna dimineata
A venit timpul sa ne scuturam de capcane si constrangeri impuse din afara, pentru a ne face defensivi si slabi, in orice negociere. Atentie, IN ORICE NEGOCIERE, CARE VIZEAZA RESURSE SI SUVERANITATE !
Ii cer, imperativ, lui Victor Ponta, sa modifice codurile de procedura penala si sa faca in asa fel, incat, daca un roman, arestat preventiv, ESTE ACHITAT DE INSTANTA, printr-o hotarare definitiva, procurorul de caz sa fie exclus din bransa !
Nu merge asa, sa ne batem joc de demnitatea unui om, oricare ar fi el, de dragul imaginii la Bruxelles. Este, pur si simplu, inacceptabil, moral, uman, si...national !
Eu, cum am mai spus, NU UIT NIMIC.
In imensa lui ipocrizie (generata din frustrare), acest individ cu numele de Traian Basescu, a afirmat, relativ recent, ca, cineva trebuie sa raspunda pentru distrugerea imaginii si....carierei unui politician ales. Asta, dupa o achitare intr-unul din dosarele lui Adrian Nastase, din cate imi amintesc. Inca o dovada ca acest om se amesteca in actul de justitie, dar, altfel spus, a avut atunci, pe fond, dreptate.
Este momentul sa meditam asupra acestei obsesii moraresti de a aresta preventiv, in cazuri care nu tin de crima, viol, trafic de droguri, etc.
Se bifeaza, vorba domniei voastre, un numar de cazuri din inalti demnitari arestati, se raporteaza pentru MCV, iar procurorii, pot sa doarma linistiti. Ar trebui, oare ? Chiar si-au indeplinit menirea si rolul constitutional cum trebuie ? Are vreo relevanta , pentru procurori, prezumtia de nevinovatie, sau ei sunt...avocatii diavolului ? Oare democratia nu are, cumva, o hiba, la care trebuie sa meditam cu totii ?
Ma intreb, in final: ce este si de unde a venit, in prime time-ul romanesc, acest personaj, SPONSORIZAT DE GEORGE SOROS, cu numele aparent domestic, de Monica Macovei ?

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.