29 December 2012

De ce sunt propagandiştii PDL debusolaţi?


Toată lumea a observat că elementele de propagandă ale PDL sunt profund dezorientate. Nu vorbesc numai despre profesioniştii ce comunică pe bloguri (cred că am şi eu unul pe acest blog... ceea ce înseamnă că PDL-ul mai are încă bani să-l plătească), nu vorbesc numai despre propagandiştii PDL de pe televiziunile pro Traian Băsescu... dar chiar şi ce a mai rămas din votanţi ULTRAŞI ai PDL. Dezorientarea vine din faptul că ei nu pot înţelege cum se poate recupera atât de mult, de la 60% cât are la USL la... să spun rotund 20% cât are PDL. Problema se complică mai ales că singurul candidat pe care aceşti propagandiştii îl intuiesc este Mihai Răzvan Ungureanu.

Mai ţineţi minte de acel soldat japonez "uitat" de ţara lui pe o insulă, loc unde acesta a păzit "nimic" ani şi ani... fără să ştie că între timp a venit pacea?

Ultimul cuvânt de ordine rostit de Traian Băsescu a fost MRU, propagandiştii au rămas deci blocaţi pe acest MRU care nu are măcar susţinerea integrală a PDL-ului, nu mai vorbesc de posibilitatea de a învinge un USL pe val. Şi atunci propagandiştii trebuie să inventeze şanse pentru PDL în varianta MRU.

Vorbeam aseară cu un prieten şi îi spuneam aşa... Traian Băsescu spune un băsism, fie că vine de la el, fie că este sfătuit să-l spună. Urmează apoi efortul "echipei de îmbrăcare cu consistenţă a spuselor preşedintelui" care face o mare bulă în jurul băsismului comunicat de preşedinte. Apoi se ia câte o bucată din bulă şi se dă, "la prelucrat" propagandiştilor PDL.

Ei bine, nici nu mă gândeam că ce spuneam aseară va fi atât de bine ilustrat de un comentariu care mi-a căzut astăzi sub ochi.

http://www.ziare.com/politica/presedinte/meciul-anului-2013-crin-vs-mru-1209621

Nu vreau să comentez de fapt ce spune domnul Lucian Lumezeanu în articolul domniei sale, ci mai ales cum se reflectă regula propagandistă pedelistă în ceea ce spune domnia sa.

- Observaţi mai întâi cum apare soldăţelul japonez în discuţie, MRU unicul candidat pentru preşedinţie din partea PDL. Sigur, o minte inteligentă (cum este cea a preşedintelui Traian Băsescu) înţelege că, de exemplu, Elena Udrea ar lua de 10 ori mai multe voturi decât MRU pentru funcţia prezidenţială la nivel naţional... dar ar mai ştii că nici un fel de candidat nu ar putea concura cu un candidat comun al USL.
- Observaţi cum în articol se caută nu o soluţie "cum să fie PDL pentru a putea câştiga poziţia prezidenţială"... ci cum să piardă USL pentru ca PDL să aibă o şansă cu MRU.
- Problema identificată nu este factorul uman MRU, problema este că propaganda nu este "cum trebuie":

Credentialele lui de prezidentiabil n-au fost sporite nici de faptul ca a pierdut la peste 10 procente colegiul in care a candidat si a intrat in Parlament doar prin redistribuite, dar asta nu inseamna defel ca e scos din calcule.
De ce are nevoie? Cum spunea celebrul consultant american Dick Morris, orice politician are nevoie de o tema foarte buna, cu care sa se asocieze. Unii lupta pentru taxe mai mici, altii pentru a scapa de sistemul ticalosit al lui Nastase sau Basescu. MRU trebuie sa-si gaseasca si el tema.

Adevărul este că singurul care ameninţă candidatura domnului Antonescu este o eventuală candidatură din partea domnului Ponta... ca reprezentant al USL. Părerea mea este că până în 2014 vom asista la schimbarea conducerii de partid în PNL şi... acesta este motivul pentru care grupul Antonescu tot zoreşte spre suspendarea domnul Băsescu, indiferent de consecinţele pe plan social şi economic. Aşa că 2014 ar putea fi o schimbare de paradigmă, Victor Ponta preşedinte şi viitorul preşedinte al PNL (aici nu mă hazardez să numesc o anumită persoană) premier. Un ajutor pentru a determina viitorul preşedinte al PNL este chiar acest "amănunt"... cine ar fi capabil să fie, în acest moment şi pe Programul de Guvernare deja exprimat... premier din partea PNL. Trebuie căutat printre cei cu pricepere în economie, dar să fie şi dintre cei care are o oarecare pricepere în a stăpâni "masele largi ale politicii useliste".

Eu am oferit ocazia celor de la PDL să mă întrebe ce au de făcut, dar... nu au făcut-o. Îi las singuri să-şi prindă... oportunitatea. Vom vedea cum se descurcă... hi hi hi hi

 
(http://www.clickuntilyoulaugh.com/2012/05/16/crazy-funny-gifs-see-this-gif-in-full-screen-6/)

26 comments:

ZeV said...

hihihi
Aveti un propagandist profesionist portocalici care comunica pe bloguri ?
Unde-i, dom'le, sa-l pun in formol si deasupra capului...imi plac veiozele portocalii.
;))
Din pacate, va onoreaza blogul DOAR doi mascarici: un homaitor intern (de pe coclauri mioritice)si unul pe politica (v)es(t)erna cu 36 de butoane colorate pe consola vasului wc din dotarea de zestre a nevestei. Din pacate, nu-i raspunde nimeni.
:D
PS
Alo, vaisamar, ne plictisim ! Ada o sticloanta cu palinca si treci la pozitie ! Atentie, imi plac si cojile de portocale ca ornamente de sarbatoare.
;))

ZeV said...

..Cei de la PDL nu intreaba decat la Cotroceni nici nu le place ca niste bloggeri amarati sa le spuna adevarul despre ei.
Poate ca da, Elena Udrea ar lua mai multe voturi decat MRU. In judetul Neamt, desigur. Adica, 20% fata de 2%. De fapt, Elena Udrea nici nu are nevoie de voturi. Asteapta sa fie numita. Sa vedem daca va mai avea cine.
;)
ps
Da, Victor Ponta ar fi un prezidentiabil mai bun decat Antonescu, desigur, dupa debarcarea lui Traian Basescu.
Nu ati spus, chiar domnia voastra, ca nu mai avem un presedinte legitim?
S-a incheiat protocolul si gata, ati uitat de cei 7,4 milioane de romani ? Ce facem, stam in provizorat si incertitudine tensionata inca doi ani ?
Dvs credeti ca mister/herr Traian Basescu si-a schimbat si altceva decat blana ? De fapt, e chel de mult, prin urmare, nu si-a schimbat decat chilotii si ciorapii.
;)

Bibliotecaru said...

Nu înţelegeţi... nimeni nu-l consultă pe domnul Băsescu... toţi îşi dau cu ideea relativ la ce ar dori domnul Băsescu ca ei să spună în spaţiul public.

vaisamar said...

mei ce revelaţie comentatori fac propaganda =))))))
tu doar dai in bobi si ai orgasm cand ti se aproba un comentariu pe siteurile zeilor tai =))))

Robert Horvath said...


Onanismul politic are consecinte grave asupra infatisarii si barbii bibliotecarului .......asupra starii sale
mintale. Poza dansului trebuie sa fie aratata copiilor
de toate varstele. Consecintelele masturbarii intelectuale....

ZeV said...

..Vedeti, domnule Biblio, ce mult conteaza un gest de bunavointa in prag de An Nou ?
Amicii nostri nu se lasa invitati de doua ori... e si normal, dupa un stat de 24 de ore consecutive ce ochii beliti la acest blog, se simt si ei importanti intr-o campanie de elita.
;)

ZeV said...

erata
..companie..
in campanie, sunt doar ei, ca altceva nu stiu sa faca. De asta au si luat-o-n bot de la cetatenii suverani ai Romaniei.
;)

Robert Horvath said...

Zev
Intrebuintarea hartiei igenice se deprinde in copilarie.
Acum este chiar periculoasa. La fel si cu postatul la bibliotecarul decedat intelectual si moral.

Robert Horvath said...

Cine sunt cetatenii suverani ? Cei ramasi sint pensionari basinosi ca Zev sau bugetari lenesi.....
celalti mai cuminte si mai nelenesi au plecat impreuna
cu creierul tarii. Sunt si exceptii dar bine inteles nu
Zev si compania.....

ZeV said...

..ma intreb cui mai trimite mesaje cifrate facatura de smecher din Deva...ca Hillary s-a decis sa se ocupe, in sfarsit de bucatarie.
Oricum, Monica lor nu mai este , de mult, un pericol pentru momaia de barbat'su.
Ca sa nu mai spun ca chichilicsul de Stein si-a luat bocceluta si a tuns-o spre casa...papusa mecanica si-a facut datoria, n'asa ? Din pacate, portocala mecanica, s-a stricat. Romanii prefere fructele autohtone.
;))

ZeV said...

Horvath
Ma bucur ca esti sanatos.
Oamenii trebuie sa ia aminte cum nu trebuie sa se comporte un roman cu multiple cetatenii...macar de ai fi un soldat universal, dar hemoroizii din dotare nu-ti permit, din pacate, decat un singur grad de liberate: jos pe colac, sus de pe colac.
;)

Robert Horvath said...


Chiar si Stalin a fost scos de langa Lenin. Numai muzeul ambulant deZev ramane langa trupul bibliotecarului. O uniune de consomolisti batrani si bolnavi........

ZeV said...

..Horvath
Cetatenii suverani sunt cei care au ,,fraudat" referendumul din 29 iulie 2012 si alegerile din 09 decembrie 2012.
Nu asa ne spunea Traian Basescu, in ultima saptamana de campanie ?
Cum ? DUPA, n-a mai spus nimic ?
Pai e si normal, Horvath.. or fi fost ei, europenii si americanii, creduli la spusele macovistei, dar au mai evoluat si ei.
Iar la Casa Alba, ,,bate" un alt curent. Direct de la Moscova.
In plus, prea au fost batuti la curul gol (cei din PD n.r.) ca sa mai creada cineva in gogosile cu fraudarea. Nici macar Daniel Morar nu mai crede.
;))

ZeV said...

...daca la anu' esti baietel cuminte si (re)inveti imnul national, iti promit ca iti onorez blogul personal...cum se cheama ?
;)

Robert Horvath said...


Zev
Sinuciderea ramane o alternativa plauzibila. Mai ai doua zile la dispozitie ......Ar fi un gest onorabil pentru un cetatean patriot.

Robert Horvath said...



Blogul meu se cheama. Intalnire cu Dan Voiculescu ....la puscarie. Deschide pt amanunte Robert Horvath Deva Blog.

vaisamar said...

luati de aici lumina:

http://www.youtube.com/watch?v=kc8x5MvT2CE&hd=1

=))

vaisamar said...

retrag fraza cu lumina acuma am aflat de la cersetorul venit sa deie cu apa in casa ca cre(s)tinii sarbatoresc nasterea nu moartea bantuitorului halleluia =)))

ZeV said...

vaisamar
Cand veti invata sa respectati, macar de forma, credinta si...inteligenta romanilor (atata cata este ea), poate ca veti ajunge, din nou la guvernare...peste vreo 20 de ani.
Dar...e mai bine asa...fi nesimtita pana la capat, vaisamar.
Faci un bine social.
;))

ZeV said...

horvath
Nu s-au sinucis cei intrati, pe geamul de la baie, in Parlamentul Romaniei, de ce as face-o eu ?
Lor ,deja, le-a trecut supararea...paralutele curg, masinuta si forfetarul ii asteapta, trai pe vatrai, nenicule.
Cand se supara, sau cand li se scoala, o taie in...teritoriu.
;)
Sa-i vedem la urmatoarele alegeri, cand nu va mai exista redistribuire.
;)

vaisamar said...

suntem deja la putere sau ai uitat cand ne-am mutat 120 la usl si voi prostii ne-ati votat din nou pe listele USL ? =))))

Bibliotecaru said...

LOL

Eu am spus "unul" şi s-au simţit doi...

ZeV said...

:))))
Si ei sunt oameni si au drepturi...si, altfel spus, mai aflam si noi cine este si ce are opozitia in cap.
De exemplu, pare-se ca vaisamar este fosta preparatoare de cafele a lui Gabriel Oprea.
Mai ramane sa aud ca apare in prime time si verisoara de la Cluj a domnului Boc, nemairamanandu-mi decat...(vorba horvathului) sa ma impusc in cap. Bineinteles cu un pistol cu apa, la cumpana dintre ani, ciocnind o cupa de sampanie cu toti romanii.
;))

Robert Horvath said...


LA MULTI ANI !
FLACARA ANTI AMERICANISMULUI SA
RAMANA NESTINSA IN......... SUFLETELE VOASTRE COMPLEXATE.
CU PUCISTII LA PUTERE VA CURGE LAPTE SI MIERE....SI CHIAR MAI MULLT.
IN CURAND IESIREA DIN EUROPA SI INTRAREA IN SPATIUL RUSESC...... VA DORESC !

Robert Horvath said...


Zev
O dai cotita ? Parlamentul rusinii format din hoti securisti....toti mioritici .....nu mai convine ?

vaisamar said...

Facea Oprea zilnic naveta cu avionu sa bea cafeaua =))))

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.