21 December 2012

Monica Macovei, ghicitoarea în gânduri guvernamentale


Unele ghicitoare dau cu ghiocu, altele citesc în oase, altele în boabe de porumb. Desigur sunt clasicele ghicitoare în cărţile de tarot şi în zaţul de cafea... Mai rar sunt nişte ghicitoare care citesc în căcăreze de minte de oaie creaţă.

Doamna Macovei face cumva să citească mintea premierului Ponta (şi I şi II).

Iacă ştire:
Respingerea avizării arestării ne arată că majoritatea USL își apără penalii – intri în Parlament să fii aparat de cercetări penale. Declarația lui Ponta că domnul Stan va fi dat afară din PSD e praf în ochii populației. Trebuia să-l determine pe Ion Stan să-și dea demisia din Parlament. E o păcăleală să iasă Ponta bine. Domnul Ponta n-a dorit arestarea lui Stan. Face declarații să spună că merge să voteze ridicarea imunității, dar minte. Una spune, alta face”, declară Monica Macovei.
(http://www.dcnews.ro/2012/12/macovei-ponta-minte-nu-vrea-arestarea-lui-stan/)

Iată însă că domnul Ponta se pare că nu poate să-şi ghicească ce gândeşte propria minte şi mai dă greş încă o dată.

„Am votat în această idee, însă decizia plenului este foarte clară. Dl Stan va fi cercetat în continuare în stare de libertate”, a mărturisit Ponta despre votul din Parlament privind ridicarea imunităţii lui Ion Stan.

„Din punct de vedere politic, pot să fac un singur lucru. L-am anunţat pe dl Stan că nu mai poate face parte nici din grupul parlamentar PSD, nici din PSD. Sigur soluţia ar fi să-şi dea demisia din Parlament, cum şi-a dat-o şi Trăşculescu, ca să nu se considere că se ascunde în spatele imunităţii parlamentare”

(http://adevarul.ro/news/politica/ponta-am-votat-arestarea-stan-exclus-psd-cer-sa-si-dea-demisia-parlament-1_50d43dcd596d7200912166bb/index.html)

Domnule Ponta, vedeţi? De aceea aveţi nevoie de co ghicitoare în căcăreze de minte de oaie creaţă (vorba lui Eminescu, să nu se spune nu ştiu ce pe urmă) ca să ştiţi ce gândiţi. Iată doamna Macovei demonstrează, cu puncte, virgule şi litere... că de fapt gândiţi altceva decât spuneţi. Una vorbim, alta fumăm... spunea un clasic de onoare. Până la urmă unii vorbesc şi nu mai fumează nimic, asta pentru că dăunează grav sănătăţii.

Aaaaaa, poate nu ştiţi de unde ştiu eu că doamna Macovei este o ghicitoare şi aşa pe dincolo? Era să uit... Iată dovada:

Deputatul PNL George Becali a declarat că a votat împotriva ridicării imunităţii lui Ion Stan şi că UE este indusă în eroare pe acest subiect de "diavoliţa" Monica Macovei, europarlamentar PDL, dar şi de preşedintele Traian Băsecu care este un "pârâcios şi cerşetor".

"Pe mine nu mă interesează ce spune UE, eu am fost acolo, da? Eu sunt Becali şi votez parlamentar, deputat în Parlamentul României, cum cred eu de cuviinţă şi conştiinţa mea. Cei din UE sunt induşi în eroare de o diavoliţă care se numeşte Monica Macovei şi care face numai rău României. Şi ce să facă, bă, ăia de la UE dacă văd un preşedinte pârâcios, cerşetor «Ia uitaţi, ia uitaţi». Ce să facă ăia de la UE?! Cea mai mare ruşine, să te duci tu, împăratul, preşedintele e împăratul ţării, şi tu te duci să îţi pârăşti neamul tău, ţara ta: «Uitaţi hârtiile, uitaţi acordul»", a declarat Becali, după votul de la Cameră.

(http://www.gandul.info/politica/gigi-becali-atac-dur-la-monica-macovei-este-o-diavolita-ce-epitete-are-patronul-stelei-pentru-basescu-10406929)

(https://sfinx777.wordpress.com/tag/roxana-iordache/)

 Cine are urechi de auzit să citească cu ochii lor închişi.


2 comments:

Vasile, said...

Prin butonari ,recunosc excesive, sunt nevoit pentru citeva secunde sa urmaresc nasu&co. , b1,b,2,3,4,5,6,7,8,9,...

Nu cunosc segmentul supooreporterilor care l-au votat pe dl. Becali, dar sincer daca printre ei s-ar afla un 1% si oameni cu citeja cojones , atunci aceste nise ulceroase nu vor mai exiosta.
Ce face de fapt CNA , ce fac alte orane ale statului de ce nu se auto-sesizeaza.

Becali este totusi un ales , el reprezinta la propriu si la figurat , prin limbaj si atitudine, tiparul romanului simplu ajuns peste noapte imparat, machedon , albanez , oier, fanfaron,incult, dar ce suflet mare are!

Este impardonabil ca niste sustinari nesanatosi ai sarcomului cancerigen romanesc sa jigneasca o persoana, doar pentru ca a ales dupa inima si nu dupa interese sa sa fie de cealalta parte.

Bibliotecaru said...

CNA, ca atâtea instituţii româneşti, serveşte partidul politic şi mai puţin patria.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.