03 June 2011

Din ciclul "ce face omul la beţie"


NEWS ALERT: Sebastian Lăsăroriu, noul ministru al muncii. Transmite Diana Brâncuşi...

Apropo, domnul Lăzăroiu nu este membru de partid, în concluzie probabil este un tehnocrat... că doar nu o fi, pur şi simplu, "pila lu' Băsescu".

http://www.thestemwarestore.com/images/web/page_header_pics/what-whiskey-will-not-cure.jpg
(sursa: http://www.thestemwarestore.com/stemware/whiskey/old_fashioned_tumblers.php)

Cineva mi-a citit mesajul de mai sus, "what whiskey will not cure, ther is not cure for" şi mi-a spus că aici e cheia politicii româneşti. Deci aşa se iau deciziile în România! Atunci se explică. Vorba doamnei Pora, "să vedem ce mutări va face domnul Lăzăroiu şi mai ales Traian Băsescu". Doamna Pora, haideţi doamnă, să fie şi preşedintele un domn?

24 comments:

Anonymous said...

BIBLIOTECARU-



MINTI ANCHILOZATE-Nu te dezminti,si se vede ca nici trecerea timpului,nu poate sa-ti aduca acel ceva care iti lipseste atit de mult si pe care eu il interpretez ca intelepciune.
Bolnav de comunism,Bibliotecarul-e vad ca iti continui traseul de somnabul pe micuta si frumoasa terra.
Angoasat definitiv de MARILE SCENARII PLAMADITE DE MINTILE COMUNISTE,GEN;
F.M.I-APOCALIPSA FINANCIARA
FOAMETEA-PERICOL PT UMANITATE
care de fapt arata ,CARACTERUL LABIL AL OMULUI DE STINGA SI COSMARURILE LUI:
LIPSA BANILOR SI FRICA DE FOAME,ramii incremenit in aceleasi vechi sabloane-SFIRSITUL LUMII BATE LA USA.
Singura ta speranta si probabil alinare ar fi o guvernare SOCIALISTA DE VRE-O 100 DE ANI-TIMP IN CARE TU BIBLIOTECARU-L ai putea sa hibernezi,si sa iti dedici ultimul neuron definitivarii
scenariilor apocaliptice-POST GUVERNARII SOCIALISTE.
Esti de un comic la limita penibilului-STRIGA FRATE IN GURA MARE-II VREAU PE COMUNISTI LA BUTOANE,NU O MAI TOT DA DUPA CIRES-apropoo de ce ,FACE COMUNISATUL IN OPOZITIE-DEVINE LABIL.
Dealtfel de cind voi socialistii ati inceput sa fiti inghesuiti,si alungati de la putere in toata europa-AU SI APARUT SCENARIILE APOCALIPTICE-HAAAAAAAAAAAA,DOAR VOI SALVATORII POMENILOR,MAI PUTETI SALVA LUMEA...........
Bibliotecaru-iti recomand cursuri practice printre SOCIALISTII SI COMUNISTII GRECI-de la care se pare te cam inspiri..........


FRANK ZAPA[KING]

Anonymous said...

doru34
@Bibliotecaru
Scuze ca sunt offtopic, este raspunsul la postarea dvs. de pe cristianpreda.ro, nu vreau sa-i mai fac trafic "vasalului".
Daca dupa 20 de ani romanii nu au inca mentalitatea necesara si daca nu o au, credeti ca o vor avea pana la urmatoarele alegeri? Vor vota contra si vor vota programul "noi va dam inapoi". Deci nici un castig pentru mentalitate in acesti ani grei. Vor vota pe aceiasi oameni pe care au incercat sa-i indeparteze in 2004, doar ca liderii sunt mai frumusei si mai buni comunicatori. Indepartarea acestor conducatori fata de nevoile reale ale societatii este evidenta (inapoi ceea ce s-a luat sau pierdut nu au de unde sa dea), priviti blogurile. site-urile celor 2 lideri si e suficient. Suntem in anii in care oamenii comunica si pornesc revolutii utilizand internetul. Au nevoie sa comunice pentru a readuce putinii cetateni ce mai au dorinta democratiei alaturi de politicieni. Toate institutiile statului sunt compromise si politizate, conducerea ce va rezulta din noile alegeri va reprezenta o foarte mica parte a populatiei datorita absenteismului. Deci cine va face reformele absolut necesare, cum se va reda dorinta de , nu stiu cum sa ma exprim implinire, dezvoltare, etc unui popor secatuit? Daca nu vor gasi o cale de a recrea societatea civila si de a face oamenii sa inteleaga necesitatea clasei politice (acolo, langa oameni nu in jeepuri si la televizor) acesti ani ingrozitori sunt total pierduti. Cred ca se poate castiga ceva din tembelismul basist: posibitatea crearii locului unde democratia romaneasca se intersecteaza cu cetateanul si cu nevoile lui. Opozitia actuala trebuie sa gaseasca metoda. Altfel alegerile din 2012 s-ar putea sa fie ultimele.

Anonymous said...

AAAAAAA,si apropoo de LAZAROIU-da bibliotecaru,e pila lui BASESCU,BA CHIAR CEVA MAI MULT-E SPIONUL LUI BASESCU IN GUVERNUL LUI EMIL BOC.
E ochii si mintea lui basescu in guvernul pedelist.
Dar e doar unul,NU CA IN GUVERNUL PESEDIST NASTASE,unde 90%erau oamenii bolsevicului kaghebist ION ILIESCU.
Si daca e OMUL BASESCULUI TRAIAN,DE CE TE DERANJEAZA???????????
Care ar fi problema ta?????????????
FRANK ZAPA[KING]

Anonymous said...

Cu scuzele de rigoare, fac un joc de cuvinte si ma intreb daca Lazaroiu e pila sau pxla lui Basescu, in guvern.
Daca veti sterge acest comentariu, nu ma deranjeaza...Importanta e ideea :)

Anonymous said...

Haaaaaaaaaa,asadarin GUVERNUL ADRIAN NASTASE ERAU MAI MULTE PUTULICII ILIESCIENE........
HAAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIda,daca tinem cont de DEVIATIILE SEXUALE ALE FOSTULUI P.M.NASTASE..........

FRANK ZAPA[KING]

Bibliotecaru said...

@ FRANK ZAPA[KING]
:)
Domnule anonim,
Nu aţi înţeles... eu vreau să plece comuniştii de la butoane, nu să vină.
:D
Uite, strig!
Bă comuniştilor, plecaţi de la conducerea palatelor Cotroceni şi Victoriei! Plecaţi din Parlament, plecaţi de pe la prefecturi, plecaţi din primării şi din consilii, părăsiţi partidele.

Dar tocmai asta vă nemulţumeşte...

Să aştept ca domnul Băsescu şi domnul Boc să-şi depună demisiile ca să vină nişte oameni precum domnii Ponta şi Antonescu, care nu au avut nimic de-a face cu PCR-ul? Nu domnul FRANK ZAPA[KING], nici măcar în ei, liderii USL nu am încredere. Asta le şi spun domniile lor, că aştept mult mai multe de la ei ca să mă convingă că au scăpat de mentalitatea PCR şi le spun asta în faţa ochilor lor, acolo unde mă pot citi, şi nu sub fustele unei doamne de la PDL, ca dumneavoastră. Domnul Ponta este încă în perioada în care învaţă să fie lider şi este pândit la tot pasul de intervenţia populistă, pentru domnul Antonescu este deja prea târziu pentru că nu se mai poate dezbăra de acest "obicei"... De ce schimb pe domnul Băsescu cu un alt tip de Băsescu? Numai pentru că alţii nu sunt de la PDL? Nu asta mă interesează, mă interesează ca România să ajungă o ţară în care democraţia funcţionează.

Din păcate chiar dacă pleacă comuniştii din palatele Cotroceni şi Victoria, nu prea sunt non-comunişti, oameni care au o mentalitate democratică şi îndeajuns de pregătiţi pentru a le lua locul, exact cum pe domnul Şeitan l-a înlocuit domnul Lăzărescu, adică am schimbat ciorapul stâng cu ciorapul drept şi ne mândrim că ne-am schimbat ciorapii deşi put la fel de mult, ba chiar mai mult pentru că i-am mai vânturat un pic.

Până una alta Guvernul Năstase nu mai există, nu mai am de ce să lupt "împotriva" lui, nu-mi mai afectează viaţa. În schimb domnul Boc este bine sănătos la conducerea executivă a României, domnul Băsescu se face simţit zi de zi. Când alţi domni şi doamne vor deveni o problemă, atunci vor intra în atenţia mea. Guvernul Năstase este o amintire de acum 7 ani, nu mă mai afectează. Nu mă mai afectează nici guvernul Tăriceanu... astăzi am o problemă cu Traian Băsescu, Emil Boc, pedeliştii care activează în corul de osanale, propagandiştii plătiţi şi neplătiţi ce aberează cu talent sau fără talent pe bloguri. Şi am o problemă nu pentru că îmi sunt dezagreabili ci pentru că influenţează negativ viaţa mea. În momentul când nu vor mai face asta, ce să mai am cu domniile lor?

Dar ce-mi tocesc eu degetele cu domnia voastră, că oricum vă veţi face "planul de activitate după angajamentele asumate", indiferent de ceea ce spun eu.

Anonymous said...

noooooooooooo,esti un parsiv fara pereche-TU TE RAZBOIESTI CU PEDELISTII INCA DIN 2007,AI UITAT BIBLIOTECARU-CIND EI NU MAI ERAU LA PUTERE SI CINTAI ARIA CALOMNIEI DE MAMA FOCULUI.
DOI-SEBASTIAN LAZAROIU???????????
Este o minte sclipitoare ,cum in psd ori in pnl n-ai sa gasesti niciodata.
Un excelent sociolog-SI NU UITA BIBLIOTECARU.DIPLOME DE ABSOLVIRE A SCOLII DE MINISTRII NU SE ELIBEREAZA.
TREI-CU ATIT MAI MULT DIPLOME PT UN MINISTRU AL MUNCII.
De unde stii tu,un neica nimeni ce va face SEBASTIAN LAZARAROIU-EL NU ARE PREZUMTIA DE BUNA CREDINTA,AI?
De esti parsiv,de ce esti uricios si plin de ura??????????
pt ca vezi cit de neputinciosi sunt COMUNISTII TAI?
Nu ma ascund,DAR PUR SI SIMPLU,PT MINE UNUL CA VICTOR PONTA NU EXISTA-CE SA CAUT LA ERL PE BLOG???????
tu ai fugit ca un las nu eu ,tu te-ai dat ranit nu eu........
FRANK ZAPA[KING]

lulu said...

Valeeeeeeeeeeu ce scandal e aici!!!! Domnilor, ce adrenalina!

Bibliotecaru said...

@ FRANK ZAPA[KING]
Domnule Frank,
Afirmaţi:
"TU TE RAZBOIESTI CU PEDELISTII INCA DIN 2007"

Domnule Frank,
Aveţi libertatea să daţi un exemplu de element belicos, orice război, pe care l-am făcut eu împotriva PDL în 2007, atunci când nu eram la putere. Mai mult urmăriţi ce anume am făcut eu împotriva unor oameni în afara exerciţiului funcţiilor lor. Citaţi, vă dau voie să citaţi oricât doriţi (aveţi grijă însă, dacă intraţi în spam-ul serverului, să-mi comunicaţi să vă scot de acolo)

Căutaţi peste tot, scormoniţi... Sunt tare curios ce anume găsiţi.

Dacă nu o faceţi, sper că nu vă supăraţi să vă consider şi eu drept o mică trompetuţă cuprinsă de băscecianism, aşa cum erau şi cântăreţi ai lui Nicolae Ceauşescu, şi ai lui Ion Iliescu, şi ai lui Emil Constantinescu, ba chiar şi a lui Iosif Vissarionovici Stalin. Domnule Frank, pe mine nu mă păcăliţi. Dumneavoastră nu aveţi nici o dragoste de popor, încercaţi să ieşiţi în evidenţă pe blogurile PDL ca să primiţi un os de ros. Sunteţi distrus că nu vă bagă nimeni în seamă.

Stimate domn,
Aici nu vă controlează nimeni ce spuneţi, nu trebuie să vă demonstraţi loialitatea.
Nu vă mai chinuiţi cu talentul pamfletar ca să nu spuneţi nimic, pe acest blog nu cred că vă citeşte nici un pedelist cu galoane care să vă propulseze pe nu ştiu ce post al statului, deci nu veţi obţine nimic. Vă puteţi asuma "luxul" de a fi normal şi puteţi spune ceea ce gândiţi cu adevărat dincolo de tiradele pupincuriste.

Dacă nu o faceţi, nu am să vă interzic venirea aici, dar nici nu are rost să vă fac jocul intrând în discuţie cu domnia voastră. De aceea vă propun un târg, renunţaţi la "porcăreli", spuneţi ce vreţi despre mine sau despre ceea ce spun eu în postări în măsura în care şi demonstraţi ceea ce spuneţi, şi atunci am să vă şi răspund. Dacă nu o faceţi, vă las să vorbiţi până vă plictisiţi, că doar nu eu mă fac de râs.

Bibliotecaru said...

@ lulu
:D
Da, şi mi s-au ars macaroanele pe foc. Am compromis masa de prânz.

Anonymous said...

Daaaaaaaaaaa,ai dreptateeeeeeeeeeee,vreau cel mai mare OS..................DIN SCHELTUL TICALOS AL STATULUI ILIESCIAN.......
DAAAAAAAAAAAA,vreau sa fiu luat in seama,adulat,imi placeeeee,mai ales ca in PD-L E INFLATIE DE FEMEI FRUMOASE SI APETISANTE,LUCRU PE CARE NU-L POT SPUNE DESPRE BABELE PEDESITE,SI CHIAR DESPRE TINERELE BOLSEVICE,GEN OLGUTZA VASILESCU ORI CORINA CRETZU.....
Asa ca.voi lupta in continuare........SA AJUNG VEDETA FAVORITA A PEDELISTILOR-VREAU UN OS CIT MAI MARE.........
HAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Esti cel putin jalnic,dar imi place........
intra pe blogul ELENEI UDREA SI CITESTE CE SCRIAI IN 2008,IN TIMPUL CAMPANIEI ELECTORALE,CE TE MAI LUPTAI CU MINEEEEEEEEE,EHEEEEEEEEEE,

FRANK ZAPA[KING]


P.S.-cum dreak se face ca cel putin o duzina de blogeri au sesizat acelasi lucru??????????AI,CE ZICI,TOTI DORESC SA AJUNGA LA CIOLAN??????????AI,Toti vor sa fie luati in seama?????????
haaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiii

Bibliotecaru said...

@ FRANK ZAPA[KING]

Încă o dată...
Oferiţi-mi un link spre ceva ce denotă că eram împotriva PDL înainte de a ajunge la putere, în 2007.

Puteţi să faceţi asta.

Nu-mi spune-ţi că vă "băteaţi" cu mine, pentru că nu reprezentanţi domnia voastră PDL-ul pentru mine. Arătaţi-mi unde am fost eu agresiv faţă de PDL când nu era la putere. În general, arătaţi-mi unde înjur eu pe cineva pentru ceva ce nu este legat de exercitarea unei funcţiuni în stat.

Daţi-mi dumneavoastră câte link-uri vreţi în care eu criticam aiurea în tramvai PDL înainte de 2008 şi de a ajunge "pe funcţie". Chiar vă rog să o faceţi. Dacă este atât de evident... ce vă costă să daţi biete nişte link-uri.

Nu vă mărginiţi la blogul doamnei Udrea, căutaţi şi la mine pe blog, şi pe acesta şi pe cel vechi, http://giconet.blogspot.com/ Răsfoiţi, căutaţi, verificaţi şi apoi scoateţi-mi ochii cu cât de jalnic sunt. De ce nu vă oferiţi această satisfacţie. Arătaţi-mi mie cum vorbeam în 2007 despre PDL în termenii pe care îi folosiţi domnia voastră la adresa PSD. Eu aştept. Dacă nu o faceţi, sper că am şi eu voie să vă consider o mică trompetuţă băsescianistă în goană după un ros de os... Cum spunea un clasic în viaţă, sau suntem golani sau nu suntem.

Domnule FRANK ZAPA[KING],
Absurditatea discursurilor pe care cei ca dumneavoastră, ca Ion Adrian, ca silverstar, ZeV în ultimul timp, dar şi intelectuali ai României, precum Traian Ungureanu, Sever Voinescu, Gabriel Liiceanu şi alţii care au fost atât de pătrunşi de farmecul domnului Băsescu încât şi-au pierdut uzul raţiunii, este tocmai ceea ce a scufundat PDL. O reacţie normală a liderilor PDL ar fi condus o cristalizare astăzi în jurul cuplului Băsescu/Boc. Oamenii nu se enervează când li se spune că trebuie să se dea jos din autobuz că trebui împins ca să iasă din noroi, oamenii se enervează când apare minciuna, demagogia, populismul, călcarea în picioare a logicii, a principiilor, manipularea...

Nu este omeneşte să vezi un om, despre care la un moment dat ai personal impresia că este un superior al naţiunii, că decade ajungând să debiteze aberaţii care provoacă râsul şi unui copil. Domnul Pleşu a renunţat înainte să ajungă aşa, "s-a scos". Alţii nu reuşesc. Eu am încercat să salvez PDL şi nu să-l critic, dar nu puteţi înţelege dumneavoastră asta, sunteţi prea ocupat cu verbiajul. Guvernul Boc a adoptat zeci de lucruri pe care le tot spun eu pe bloguri, numai că ar fi fost bine să le preia transparent, pentru că puteam să spun şi cum trebuie aplicate. Au preluat ideile şi le-au pus în practică anti-democratic, non-principial şi împotriva logicii juridice...

Dacă până în 2008 lucrurile erau cât de cât echilibrate, din momentul de după alegerile parlamentare din 2008 s-au rupt toate de bunul-simţ şi stilul aberant s-a desăvârşit în campania pentru alegerile prezidenţiale din 2009. După cum aţi văzut, nu am mai scris pe blogul doamnei Udrea pentru că am realizat că scriu de pomană acolo.

Bibliotecaru said...

@ FRANK ZAPA[KING]

Nu eu sunt motivul pentru care doamna Udrea nu mai stă la o şuetă pe blog şi nici timpul liber inexistent (doamna Udrea are în fiecare an sute de ore de mers cu maşina de colo-colo, ore în care ar avea timp să comunice cu cei de pe blog). Motivul cred eu că este calitatea pe care dumneavoastră şi "grupul vesel" o daţi dialogului. Sunteţi precum Bercea Mondialu care vine extrem de insistent să se îmbrăţişeze cu preşedintele Băsescu. Domnului Preşedinte nu-i prea convine pentru imagine mediatizarea unui astfel de gest, dar nici nu-i poate cere să "ţină distanţa", pentru că, până la urmă, acest Bercea Mondialu este şi el un alegător pe care nu e bine să-l superi.

Eu nu am vorbit despre alţii, doar despre dumneavoastră am această impresie. Ceilalţi mai încearcă să spună ceva ce li se pare important şi sunt chiar de bun simţ, alţii poate că îşi hrănesc orgoliu, poate se simt cuprinşi de importanţă ca urmare a faptului că s-ar putea să-i citească cineva cunoscut ca doamna Udrea... nu ştiu, de la caz la caz.

Dumneavoastră reuşiţi, de ani de zile, să scrieţi o mie de cuvinte pe zi fără să comunicaţi cel mai mic lucru, doar o avalanşe de stupizenii de care ar râde şi un copil de creşe (dacă ar găsi că este râs). Este absolut imposibil să nu realizaţi şi singur asta, aşa că nu-mi pot imagina că nu faceţi ceea ce faceţi în cunoştinţă de cauză. Singura logică a ceea ce face este exact asta, vă arătaţi aşa zis loialitate pentru ca să vă arunce cineva un os de ros precum şi celorlalţi aplaudaci. Iată, a venit rândul domnului Lăzăroiu. Domnia voastră ce speraţi, un post de consilier local, o protecţie în afaceri, postul de portar pe la o ambasadă...?

Am fost un pic mai dur decât intenţionam şi îmi cer scuze... sper însă să înţelegeţi că pe mine nu mă impresionează verbiajul acesta despre nimic, fără cap şi coadă. Revin deci pragmatic, aveţi "dovezi solide" (vorba reclamei de la mâncarea pentru căini) că ceea ce spuneţi este adevărat?

nimrod said...

:))))))

Anonymous said...

doru34
@king
nu cred ca vreun basist (imputit, dar asta e pleonasm deja) poate beneficia de prezumtia de nevinovatie. Nu de alta dar sa nu se umple de voi "frumoasa si micuta noastra planeta". As canta Internationala cu placere decat sa ascult trompetele basiste.
@Bibliotecaru
D-nule este blogul dvs., sunteti un om liber, dar a combate cu un vierme basist va desconsidera. Au suficient spatiu de manifestare.

Bibliotecaru said...

@ doru34
Stimate domn,
Eu nu împart oamenii după culoarea politică, pentru mine toţi sunt egali şi au aceleaşi drepturi. Tuturor le acord egală consideraţie şi respect până la o probă contrarie a "câştigării" lipsei mele de respect. Ceea ce mă deranjează pe mine la domnul Frank este că stilul domniei sale nu comunică, nu împărtăşeşte idei... "înjură" pur şi simplu. Domnia sa este asemenea unor fanatici din galeriile de fotbal, aparent îşi susţin echipa, dar de fapt plăcerea lor nu se regăseşte în a susţine echipa în galeria în care sunt, nici jocul propriu-zis, ci numai posibilitatea de a se înjura cu "ceilalţi", să se bată după ce ies înfierbântaţi de la meci, să se înfrunte... Sistemul politic a încurajat această dispută între susţinători, politicieni au şi ei o mare vină, dar asta nu opreşte pe fiecare în parte să raţioneze. Pe mine asta mă deranjează, nu că-l susţine pe domnul Băsescu, sau că este pro-PDL, sau că dispreţuieşte pe cine doreşte domnia sa. Acest discurs involuat din punctul de vedere al comunicării are un motiv, pentru că nu pot să-mi imaginez că este nativ. Dacă acest motiv este cel pe care îl cred eu, adică vânătoarea de avantaje, este deja ceva neonorant (dar atât de obişnuit în zilele noastre). Nu este de condamnat, dar nici nu pot să nu-l apreciez ca atare. Iată de ce nu pot să nu reacţionez şi să cer, fie un dialog normal, fie libertatea de a ignora pe cineva care foloseşte un asemenea limbaj şi o asemenea modalitate de comunicare.

Anonymous said...

doru34
@Bibliotecaru
Cei de teapa asta nu sunt oameni. Un om nu poate fi sclav de bunavoie si sa mai incerce sa impuna si la altii ideea. Mureau de foame inainte de "reformarea statului" si aveau ca singura alegere basismul? Ii cred pe cuvant daca spun asta, dar cum sa spui ca e bine cand nu e? Am trait in comunism, doar acolo vaca avea trei vitei.

Anonymous said...

De fapt intrebarile care vi (mi) pun sunt exista "basisti" buni? Poate fi vreunul iertat? Umanitatea degajata de actul de iertare ne va ajuta(invata) ceva? Sunt nascut in Romania si vreau sa traiesc cu speranta ca voi muri in Romania, sa traiesc nu am mai rezistat. Dar pentru prima oara simt ca sunt tot mai departe de visul intoarcerii.

Anonymous said...

doru34
Scuze postul de mai sus este tot al lui doru34 care a uitat si un le.

Bibliotecaru said...

@ doru34

Stimate domn,
Sunt oameni şi oameni, de ce să căutăm motive de discriminare a unora când în fapt obţinem propria discriminare? Sunt absolut convins că există cel puţin un milion de români care v-ar contrazice. Mai mult, sunt absolut convins că modul meu de gândire nu este împărtăşit nici măcar de câteva sute de români, deci eu sunt cel minoritar. Aşa cum consider că mie îmi este îngăduit să-mi exprim natura umană într-un mod minimal îngrădit, nu pot să nu acord acelaşi drept şi celor cinci sau şase miliarde de semeni ai mei.

nimrod said...

@doru34,

a. Pe toate blogurile mai aglomerate există ultraşi, majoritatea dintre ei, totuşi, voluntari. Ia încercaţi o părere contrară pe un blog pesedisto-pontist sau pe unul liberalo-antonescian să vedeţi ce iese.
b. Spuneţi:"As canta Internationala cu placere decat sa ascult trompetele basiste." Timpul clasei muncitoare s-a dus dom'le! Uitaţi-vă la Fidel Castro. Îl ţin ca pe Cid... Chiar aveţi nostalgia defilărilor de 23 august?

Bibliotecaru said...

@ doru34

Azi noapte am (re)văzut un film excelent, Procesul Maimuţelor, prezentat la TVR Cultural de către unul din liderii de astăzi ai PDL.

Este exact o pledoarie pentru libertatea de gândire şi o voce împotriva legilor absurde şi a statului absurd. Mă întrebam cum poate să prezinte un lider PDL un astfel de film, să înţeleagă un astfel de film la nivelul profund şi totuşi să nu înţeleagă realitatea de astăzi care este absolut similară?

De fapt este foarte simplu. Fiecare recunoaşte mai bine o realitate cu care nu are legătură. În momentul în care devine parte implicată, este deja părtinitor şi nu mai poate realiza ce se întâmple.

Vasile, said...

Anonymule,

Nu te mai da anonim , esti transparent precum sucul de portocale!
Apropo de suc ,tie nu ti s-a acrit de rezidurile ingurgitate zilnic ,sau le-ai conservat cu zahar pentru alcoolizare? Merge cu bocuri de ghiata?

Il mai vad si pe Zappa (Sing)fost mare cataret pe alte blocuri a lui Traian si Basescu!

Biblio ,
ai o rabdare deosebita , te felicit,azi ti-am scris ceva la Preda.Nu merita nici marele efort al dumitale si nici chiar scuipatul meu.Problema lui Preda este problema politicianului roman devine intelept atunci cind nu mai este la putere!
Pentru ca in mod sigur mi-a cenzurat mesajele redau majos textul respectiv!
Vasile, { 06.16.11 at 8:17 AM } Victoras ,iar esti pupi!

Dictatorul nu interpreteaza, el aplica interpretarile!

De cealalta parte bibliotecarul tine o ordine a lucrarilor al caror custode este.

Ai inteles?

Valerica,

Cutumele in cazul Constitutiilor sunt apanajul micilor sau marilor dictatori!
Ai inteles?

Your comment is awaiting moderation.
.14 Vasile, { 06.16.11 at 8:21 AM } Biblio,

Dumneata chiar crezi ca dl. Cristian Preda este “mai departe” decit Victor L, de exemplu?

Your comment is awaiting moderation.
..

Bibliotecaru said...

Stimate domn,
Spre deosebire de Victor L, domnul Cristian Preda are o responsabilitate, şi din poziţia de profesor şi din poziţia de parlamentar european şi din poziţia de membru de partid. Dacă domnul Preda era un simplu cetăţean, era altceva. Domnia sa are însă o responsabilitate şi aş vrea să şi-o asume.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.