14 February 2011

Domnule Blaga, aţi cam încurcat-o puţin...


Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, astăzi, după şedinţa BPN, că deputatul Dan Păsat "ar trebui să-şi dea demisia din partid, să se autosuspende". "Convingerea mea este că dânsul (Dan Păsat - n.r.) ar trebui să-şi dea demisia din partid, să se autosuspende, până la...", a afirmat Blaga, potrivit Mediafax.
Întrebat dacă există o prevedere în Statut privind autosuspendarea, Blaga a arătat că nu este o asemenea prevedere, dar că va fi introdusă.
"Nu, autosuspendarea nu, dar introducem noi acum în Statut", a spus el.

(sursa: http://www.jurnalul.ro/stiri/politica/blaga-pasat-ar-trebui-sa-si-dea-demisia-din-partid-568322.html)

Domnule Blaga,
Ce înseamnă "O introducem noi acum în Statut"?

Care "noi" şi cum o introduceţi? Sau este în proiectul de statut deja aprobat, sau nu este?

Pe de altă parte, autosuspendarea, statutară sau nu, s-a mai folosit prin PDL. Cel mai recent exemplu care îmi vine în minte este auto-suspendarea domnului Silviu Prigoană, parcă şi Deputatul Sorin Paveliu s-a autosuspendat acum cam doi ani. Horaţiu Gorun, Liviu Andrei... cam mulţi PDL-işti s-au autosuspendat fără prevedere statutară.

http://politicalderby.com/wp-admin/wp-content/uploads/2008/10/post-turtle.bmp
(sursa foto: http://politicalderby.com/2008/10/21/obama-is-a-post-turtle/)

Zboară dragule, zboară!
Eu abia aştept ca după congresul PDL, când şi dacă va fi aprobat noul statut care, se pare, prevede şi auto-suspendarea, domnul Păsat se va autosuspenda, nu numai din PDL, dar şi din Parlament, pentru ca DNA-ul să,l poată, în sfârşit, aresta... Eu cred că domnul Blaga ar trebui să fie noul preşedinte PDL. Cineva care are o asemenea imaginaţie, cu siguranţă ar trebui pus preşedinte peste ceva, să nu se piardă...

Iată câteva reacţii de la cititorii blogului meu:


No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.