28 February 2011

Începe războiul pentru primăria capitalei


Primul pas l-au făcut consilierii PDL care au măcelărit bugetul domnului Oprescu. Acesta, la rândul lui, a reacţionat prompt şi "a dat pe goarnă" totul. Aşteptăm cu interes (cu inima la gură) reacţia doamnei Udrea. Eu am înţeles până acum că s-au oprit nişte fonduri care mergeau către investiţii ale unor lucrări în curs de construcţie pentru ca... Dar să-l ascultăm pe domnul Oprescu:


(http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/71422/Oprescu-Asistam-la-hotarari-politice-care-contravin-intereselor-bucurestenilor/
http://www.antena3.ro/romania/oprescu-guvernul-nu-doreste-sa-termin-nici-un-fel-de-lucrare-niste-fraieri-119505.html)

Şi-mi aduc aminte de o vorbă mai veche a domnului Sorin Oprescu...
Pot sa va spun pe cine n-as pune niciodata prim-ministru? Pe domnul Basescu sau pe domnul Boc. Pentru ca multi cred ca functia asta li se potiveste ca o manusa si ea este ca o palarie foarte mare care cade peste ochi. Si in timpul asta, curea la pantaloni baietii n-au si cad pantalonasii. Si-atunci, la un moment dat, se incurca si nu mai stiu ce sa faca. Palaria de pe cap trebuie sa si-o dea un pic la o parte ca sa vada sa paseasca, si-atunci cad pantalonasii si cand cad pantalonasii li se vede cocoselul.
(http://infomm.ro/candidat-cu-obscenitati-sorin-oprescu-ii-cauta-pe-boc-si-basescu-la-cocosel-bdquo-n-au-baietii-curea-la-pantaloni-si-cand-duc-mana-la-palarie-le-cad-pantalonasii-pana-li-se-vede-cocoselul-rdquo)

No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.