09 February 2011

Un caz senzaţional trecut sub tăcere de marile trusturi de presă!



Temperatura ridicată a aerului din ultimele zile a făcut prima victimă: premierul Emil Boc. Acesta şi-a permis o aroganţă neinspirată faţă de preşedintele Traian Băsescu şi i-a spus „Şefu’, n-aveţi dreptate, iarna îi ca vara”, aluzie la faptul că preşedintele a spus pe vremea când era primar al Capitalei „Iarna nu-i ca vara!”.

Contactat de TNR, preşedintele spune că nu îşi aminteşte nimic, dar că, cel mai probabil, o fi spus Boc ceva, poate a vorbit urât, o fi înjurat, sigur a făcut el ceva, dacă a ajuns să-l lovească.
http://www.timesnewroman.ro/images/stories/base_l-a_batut_pe_boc.jpg
Martorii incidentului spun că doar intervenţia sepepiştilor l-a salvat pe Emil Boc de la o spitalizare prelungită. „Nici când am căzut în cap la Gheorghe în emisiune nu m-a durut aşa”, a apucat Boc să spună înainte să fie luat pe targă de cei de la SMURD.
(sursa: http://www.timesnewroman.ro/politic/3805-basescu-la-batut-pe-boc-pentru-ca-iarna-nu-i-ca-vara)

Cineva mi-a semnalat acest site de umor care îmi aduce aminte de o revistă postdecembristă numită Revista X. Site-ul practică un umor de calitate subtilă. De fapt calitatea este atât de subtilă în lumea absurdă în care trăim... încât "ştirile" ar putea părea, multora dintre noi, credibile... Nu-i aşa?

În consecinţă, dacă vreţi să vă descreţiţi, un pic de tot, frunţile (dar nu prea mult, pentru că este necesar un mic efort intelectual), intraţi un pic pe http://www.timesnewroman.ro/.

1 comment:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.