26 December 2011

Eleganţă Parlamentară


Nimeni nu pierde timpul să facă topuri la eleganţa bărbaţilor din politică, la doamne însă... topurile sunt importante şi dese.
http://www.rtv.net
Câteva femei-politician s-au ilustrat şi anul acesta prin ţinutele lor foarte elegante şi, uneori, foarte neconvenţionale. Elegante sau provocatoare, femeile din politică au reuşit să reţină atenţia atât a presei, cât şi a colegilor bărbaţi.

Una dintre doamnele din politică care are întotdeauna grijă de imaginea publică este ministrul Dezvoltării, Elena Udrea. Vânată de cameramani şi fotografi la orice apariţie, Udrea a atras atenţia atunci când a ales culoarea roşie pentru ţinuta sa vestimentară.

Elena Udrea are mare grijă şi la accesoriile necesare unei ţinute de succes. Pantofii şi genţile au un loc foarte important în garderoba ministrului Dezvoltării.

În ultimele zile ale sesiunii parlamentare din acest an, Elena Udrea a purtat o pereche pantofi multicolori. De altfel, ministrul Dezvoltării Regionale este cunoscută pentru pantofii cu toc imens pe care îi poartă.

Elena Udrea a uimit nu numai România, ci întreaga lume cu pictorialul incendiar din revista "Tabu", fotografii care au fost reluate şi de către presa internaţională.

Şi fosta miss România, actualmente preşedinte al Camerei Deputaţilor, se află mereu în lumina reflectoarelor. Din acest motiv, Roberta Anastase are grija ca ţinuta ei să nu o plaseze în paginile tabloidelor la rubrica "aşa nu".

Chiar dacă încearcă din rasputeri să fie în pas cu moda, tocurile foarte înalte îi mai fac probleme, fiind suprinsă o dată împiedicându-se de un cablu la Parlament.

O alta doamnă a politicii, mereu atentă cu propria imagine, este şi democrat-liberala Raluca Turcan.

Vocea de fier a opoziţiei din plenul Parlamentui, Aura Vasile, este şi figura mereu admirată pentru fustele care îi scot în evidenţă frumuseaţa picioarelor pe care o pot invidia colege de Parlament mult mai tinere.

Tot în tabăra opoziţiei, fostul ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu, se remarcă mereu prin ţinute sobre şi elegante.

(http://www.rtv.net/elena-udrea-roberta-anastase-si-aura-vasile-printre-cele-mai-elegante-femei-din-politica-video_8620.html)

No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.