08 December 2011

STS-ul ştie


Numai ce spuneam despre un fost ministru de interne că Deşi pudic, domnul Blaga crede că PDL este "în acea perioadă a lunii", ei bine dl. Marcel Opriş, şeful STS, îşi "caută" angajatele la menopauză...Iată ştirea!
Marcel Opriş a precizat, în faţa parlamentarilor, că bugetul STS este în scădere faţă de anul trecut, fiind de aproximativ 250 de mililioane de lei, din care 156 de milioane de lei sunt cheltuieli de personal.

Şeful STS a înşirat toate cheltuielile Serviciului, arătând că 2 milioane de lei merg la asistenţă socială.

Marcel Opriş, şef de femei fertile
Marcel Opriş, şef de femei fertile

"În Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, jumătate din personal e feminin, iar din personalul feminin, 80% e fertil, aşa că avem nenumărate colege care beneficiază de asistenţă socială, fiind în îngrijire sau procreere de copil", a spus Opriş.

Informaţiile oferite de şeful STS i-au făcut pe cei prezenţi în sală să izbucnească în râs, drept pentru care acesta s-a văzut nevoit să mai vină cu nişte explicaţii.

"Da, păi asta e realitatea. Să ştiţi că asigurăm perpetuarea naţiei române acolo şi a naţionalităţilor conlocuitoare care lucrează la noi. Depinde ce limbă stăpâneşte fiecare", a spus Opriş.

Directorul STS a mai precizat că bugetul este mic, că lipsesc nişte bani, dar că Serviciul se va descurca.

Bugetul STS, în sumă de 250.418.000de lei, în scădere cu 1,38 faţă de 2011, a fost adoptat cu 23 de voturi "pentru", 20 de voturi "împotrivă" şi o abţinere.
Se pare că domnul director are o informare cu privire la starea fertilităţii angajatelor. Oare ce anume mai primeşte ca informare? Ştie, de exemplu, rezultatele alegerilor din 2012?

4 comments:

nimrod said...

:))),

Biblio,

Angajatele STS nu sunt balerine! Bietul om are dreptate...

Bibliotecaru said...

La balerine e uşor. Nu aţi văzut la TV, le dai o pastilă şi "pa durere!". :D

Vasile, said...

Biblio sunteti din nou superficial si rau cu balerinele ,

Baterinele devin fertile la pensie , de fapt la fel de tinere ca si militarii in jurul varstei de 40 de ani !

Alea de care vorbea ascultatorul sef sunt ofiteri si sotii sau poate chiar ofiteri si amante!

Bibliotecaru said...

:)
Pastilele nu era anti-concepţionale, ci "Paduden, Pa Durere".

Reclama pentru Paduden este poziţionată pe tinere femei. Prima reclamă de care îmi aduc aminte este cea cu Xena şi Catwoman (o reclamă sinistru realizată, mai ales auditiv) care discută despre dureri menstruale...

Cea mai recentă reclamă este cu trei balerine...

Domnul comandant (sau ce este domnia sa la STS) sugera că în fiecare an 40% din STS este în concediu de maternitate, asta pentru că sunt femei fertile aflate în curs de fertilizare. :D

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.