05 December 2011

Încă o dovadă că pentru Iran se pregăteşte ceva


Când am spus că numărul mare de spioni prinşi în Iran şi Siria reprezintă o intensificare a spionajului în vederea unei eventuale invazii americane, lumea nu a fost de acord cu mine. Iată altă ştire...
Forţele de apărare antiaeriană din Iran au anunţat că au doborât o dronă americană de recunoaştere fără pilot, care survola zonele frontaliere din Estul ţării. Informaţia a fost prezentată de Agenţia de presă iraniană Fars, însă fără să fie confirmată de autorităţile de la Teheran.

http://romanian.cri.cn/mmsource/images/2011/12/05/Iran.jpg
Potrivit relatărilor, avionul a fost descoperit şi dhttp://www.blogger.com/img/blank.gifoborât în timp ce efectua o misiune de recunoaştere în spaţiul aerian deasupra zonelor de frontieră din Estul ţării. Acest tip de avion a mai fost utilizat în Afghanistan. Aparatul doborât a fost "puţin avariat", fiind capturat de trupele iraniene.
(http://romanian.cri.cn/341/2011/12/05/1s122883.htm)http://www.blogger.com/img/blank.gif

Mai multe despre Lockheed Martin RQ-170 Sentinel: http://en.wikipedia.org/wiki/Lockheed_Martin_RQ-170_Sentinel



Mai ţineţi minte când prin Afganistan, parcă, cineva a avariat serios un elicopter de luptă cu o flintă? Poate fac o confuzie, că îmi este lene să caut, dar parcă aşa era. Cum au doborât iranienii ultimul tip de aeronava invizibilă de spionaj... Cred că le cam dă eroare în calcul celor de la forţele aeriene americane. Sunt curios dacă nu cumva vor vinde ruşilor drona... aşa, să facă în ciudă americanilor.

No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.