22 July 2012

Dat fiind că mai e o săptămână până la Referendum


... mă suspend şi eu din viaţa publică. Nu pot însă să nu vă îndemn să consultaţi http://www.becreferendum2012.ro/... şi desigur...

O R I C E

A Ţ I

D E C I D E,

M E R G E Ţ I

L A

V O T

158 comments:

Anonymous said...

Mergeţi la vot şi votaţi:

NU

Băsescu!
:))))))))

vaisamar said...

sa ne postezi poze pe blog de la vot sa vedem ce am pierdut =))

vaisamar said...

acuma am vazut la stiri ca de ciuda si rusine ca nu puteti umbla pe strazi cu secera si ciocanu ati aruncat flacara democratiei la canal =))


apropo te-am vazut si pe tine prestand la fluier cu ocazia mitingului usl =)))

ZeV said...

@ vaisamar și corul
Nu-ti fa griji că vei ramane nelamurit cum sta treaba..deunazi, am citit pe blogul unui fost amic că o anume doamnă jurnalistă din zona de elită a presei românești, se manifesta extrem de contondent față de soț urmare a faptului că flacăra lui Zeus din Olimp a sfârșit, undeva, pe fundul Dunării.
Probabil că dacă stimata jurnalistă ar fi sesizat că acea lumină nu a fost aprinsă de Înalta Preoteasă Ino Menegaki la Olimpia si nici nu a irumpt miraculos la Ierusalim, și-ar fi continuat somnul linistit...realizând că singura sursă de energie alterntivă nu poate fi decât Talpa Iadului. Dar, așa cum spun profețiile, vremea zeilor a apus de mult, iar uzurpatorii lui Dumnezeu au ars, ei înșiși, ca niște torțe, care îți continuă combustia pentru o eternitate în focul Gheenei.
În locul doamnei de la presă, aș fi citit și mi-aș fi găsit echilibrul în cuvintele simple ale unui mare om, un mare român, al cărui suflet ,,,arde" și acum pentru România..CITEZ:
,,Cristian Ţopescu a declarat, într-o conferinţă de presă, că flacăra olimpică este un simbol al sportului, al fair-play-ului şi a subliniat că acest simbol nu poate fi folosit sub nicio formă în scopuri electorale.

'Flacăra olimpică trebuie să rămână un simbol al sportului olimpic, al sportului mondial şi nicidecum un instrument pentru campanii electorale', a spus Cristian Ţopescu făcând referire la torţa numită 'flacăra democraţiei', lansată sâmbătă de preşedintele suspendat Traian Băsescu la mitingul de la Cluj. El a ţinut să precizeze că simbolurile olimpice nu pot fi folosite în scopuri politice.

'Cunosc foarte bine protocolul olimpic. Aşa cum există o cartă europeană a drepturilor omului, aşa există şi o cartă olimpică semnată de ţările membre ale Comitetului Internaţional Olimpic, un organism care are mai mulţi membri decât Organizaţia Naţiunilor Unite. În carta olimpică sunt câteva simboluri, precum drapelul olimpic, imnul olimpic sau flacăra olimpică. Acestea nu au fost folosite niciodată de cineva în scopuri politice. Flacăra olimpică rămâne un simbol al olimpismului', a argumentat Ţopescu."
ADAUG:
LA VOT , NEAMULE SI VOTATI DA !
Nu există alternativă, din păcate.
Poate doar atunci când MRU va creste si nu se va teme să taie gâtul...găinii.
:)))))

ZeV said...

..Eu personal, nu aruncam torța rușinii și a neputinței în apă...ci, aș fi procedat la introducerea ei în cel mai apropiat orificiu întâlnit în cale și aparținător doamnei Monica Macovei.
:)))

ZeV said...

erata
...își continuă combustia

ZeV said...

Biblio
Am preluat apelul dvs, dar, din pacate, nu ati fost absolut deloc original...mai inainte, in aceeasi termeni s-a exprimat insusi Presedintele suspendat.
Putem pune la indoială sinceritatea unui ditamai Presedinte de țară, bașca și ,,șef al statului" ?
..Cum ? Ce spuneți ? Pede(puiide)leii spun altceva ?
Nu-i nimic, cine a ținut seama, vreodată, de ce au spus, sau spun domniile lor ?
:))

nimrod said...

ZeV,

Mă copleşiţi cu efortul pe care îl depuneţi pentru a mă aduce pe drumul cel bun da' cu tot regretul să ştiţi că stricaţi orzu' pe gâşte.
De exemplu n-am de gând să reflectez asupra diferenţelor sau asemănărilor dintre elitele susţinute artistic de Papa Moliere şi alea la care făcea recent trimitere Victor Socaciu dacă tot e s-o spunem pe-a dreaptă.
Altfel, deşi vorba lui Pleşu, risc o comparaţie care poa' să mă zdrobească, săptămâna asta mă retrag şi eu de pe bloguri ca Biblio, ca să văd, că sunt curios,cine e pe net pe bani şi cine nu în încăierarea asta. :))))

PS.1 Regret la fel de mult că nu pot încheia cu un îndemn electoral fiindcă abia în cabină, în faţa buletinului de vot, o să încerc să înţeleg dacă întrebarea aia, mult prea complexă pentru noi vulgul (Victor Socaciu, op. deja cit.)nu e pusă de fapt la două capete şi orice am răspunde rezultă tot demiterea. :)))
Pe curând. Aş fi vrut să scriu "al dumneavoastră, nimrod" da' mă tem să nu-l supăr pe teme de copyright pe Neculai Constantin Munteanu...

PS. Tare speech-ul lui Ţopescu. Are dreptate. Ce tot atâtea retrageri cu torţe, mai ales în Germania, aş adăuga eu. Ce tupeu pe nemţii ăştia! Ca să nu mai vorbesc de obraznica aia de Statuie a Libertăţii.
Bine că n-au fost artificii că era groasă rău fiindcă chinezii e mulţi şi mult prea iubiţi pe meleagurile noastre , de la vlădică la opincă. Sau invers.

FRANK ZAPA[KING] said...

Iata,a venit momentul sa spun,ceea ce nu as fi vrut sa spun in spatiul piblic si virtual:

,acest referendum, prin mijloacele anticonstitutionale,prin incalcarile repetate ale legilor statului roman,prin violarea STATULUI DE DREPT,EU SPUN CA A VENIT MOMENTUL CA ROMANII SA NU VALIDEZE ACESTE GRAVE AGRESIUNI LA ADRESA DEMOCRATIEI SI OPRGANIZATORII ,CEI CARE AU DECLANSAT ACESTA OPERATIUNE SA PRIMEASCA OPROBIUL PUBLIC PRIN NEPARTICIPARE.
Romanii nu trebuie sa intre in jocul murdar al celor 260 de uzurpatori ai statului de drept,printre care sunt cel putin 30 de INFRACTORI PENALI ,JUDECATI SI CONDAMNATI ORI INCOMPATIBILI CU CALITATEA DE PARLAMENTAR,DE UNDE SI INTREBAREA:
TEMNITERII SI PUSCARIABILI DECID IN TARA ASTA????????????
Asadar ,TU,BIBLIOTECARU,CARE FACI PROPAGANDA UNUI ACT DE UZURPARE A DEMOCRATIEI,CARE RECUNOSTI DREPTUL UNOR PUSCARIASI DE A FI PARLAMENTARI,DESI LEGEA SPUNE ALTCEVA,TE INTREB-DE CE ATACI STATUL DE DREPT,DE CE LUPTI IMPOTRIVA DEMOCRATIEI SI INDEMNI OAMENII LA ACTE DE ILEGALITATE????????
Esti constient ca esti complice la O LOVITURA DE STAT????????????
ITI ASUMI STATUTUL DE PUCIST,SI TOT CE DECURGE DIN ACEASTA POSTURA?????????
Daca ,da foarte bine,doar ca daca nu ai stiut,iti voi spune eu-COMPLICITATEA SI INDEMNAREA LA INCALCAREA LEGII ESTE INFRACTIUNE-TE VEI DESCURCA SINGUR SA-TI FACI INCADRAREA,CODUL PENAL E USOR DE RASFOIT,DACA O POATE FACE victor ponta,atunci cu siguranta ca o poti face si tu.

Eu si multe alte milioane de romani-NU RECUNOASTEM ACEST REFERENDUM SI VOM PROCEDA IN CONSECINTA.

ZeV said...

nimrod
Nimic nu e zadarnic...pe termen lung. Mai ales dialogul.
;)

ZeV said...

...ps-nimrod
M-ați indispus nitel cu utecistul Socaciu. Intre acest cap patrat fascinat de flacara cenaclului de odinioara si MRU, nu am cum sa nu-l aleg pe ieseanul meu, chiar dacă ar fi putut avea destine paralele și apropiate...
;)

ZeV said...

pps-nimrod
Mi se pare interesant de aflat, care este setul dvs de criterii prin care îi deosebiți pe cei care postează pe bani de cei care o fac pentru a se exprima și a intra în dialog și/sau confruntare de idei cu alți interlocutori virtuali ?
:)
Sper că nu vă imaginați că Traian Băsescu este perfecțiunea întruchipată și prin urmare, nu poate fi contestat decât pe bani, sau din ,,reflex pavlovian", vorba deșteptăciunii naționale cunoscută sub numele de Horia Roman Patapievici.
Dacă ar fi așa, după moartea naturală a distinsului Prezident, ar trebui să procedăm ca în Coreea de Nord ...să punem la Cotroceni pe donșoara de la Bruxelles.
..Sau să ne împușcăm în cap, dând din colț în colț și negăsind în timp util un alt MESIA/MESSIA.
;)

gabriella said...

Eu ma voi duce pe 29 iulie la vot si voi vota asa cum cred eu ca este bine ptr mine.Cred ca toti ar trebui sa mergem sa votam ptr ca o data la cativa ani puterea sta in mana noastra.Va multumesc frumos ptr vesurile lui George Cosbuc...superbe versuri!!!

vaisamar said...

fara cvorum vi se spulbera speranta pentru alta suspendare orice ar face Basescu dupa 29 iulie =))

Anonymous said...

BIBLIO dacă-mi moderezi acest comentariu te spurc!

ROMÂNI NU FIŢI CRETINI ŞI IDIOŢI!
O DATĂ LA 4 ANI PUTEREA ESTE ÎN MÂINILE VOASTRE!

EXERCITAŢI-O!

MERGEŢI LA VOT ŞI VOTAŢI!

frank zapa[king] said...

MDA-

ONANISTI USELISTI-IESITI LA PROSTITUATE-PLATESTE GUVERNUL VICTOR PONTA-ASA CUM I-A PLATIT EXCAPADELE LUI BANICIOIU,RIZEA RARAES MANESCU SI ALTII......... VA ROG FOLOSITI STAMPILA PARTIDULUI-USURATI-LE MUNCA PROCURORILOR.....

Avem ce meritam chiar ceva in plus,zic eu pe post de BONUS-
Este interesant cum aflam in fiecare zi cine face parte din PSD SI PNL,si ce calitati morale au acesti indivizi ,care astazi,vremelnic ne conduc.

Nu-i rabda divinitatea,si nu-i vor rabda nici romanii,,pe aceste progenituri ale fostilor COMUNISTI,care astazi sunt in capul mesei pesediste si peneliste....

In consecinta,sper ca euro sa ajunga 6 lei,macar prostituatele de lux care ofera servicii sexuale ONANISTILOR USELISTI-sa-si adune si ele niste banisori,ca deh vin vremuri grele.

Si pt ca nu pot trece nepasator pe linga CEL CARE II PROMOVEAZA PE ONANISTII USELISTI-BIBLIOTECARU-spun cu incintare,cu cit platesc mai mult USELISTII SERVICIILE SEXUALE,CU ATIT MAI CALIC DEVINE EL............aproape ca ma bucur........
Ce zici bibliotecaru???????????
Si tu esti un prostituat,DAR POLITIC,si faci clabuci pt O COAJA DE PIINE USCATA-vezi asata-i democratia uselista-FIECARE DUPA POSIBILITATI...........HAAAAAA,HIIIIIII
vezi,daca n-ai urmat scoala si ai facut la stinga...........CE UMILINTE TE PASC.
Dar fii pe pace tu ,cu zev si altii va puteti consola in grup,efectele pot fi cele ale unei terapii in grup-dar atentie,fara sa puneti minuta pe scirbavnicul madular

vaisamar said...

Popescu continua sa tai frunza la caini pana la alegerile parlamentare =))

FRANK ZAPA[KING] said...

in replica la MITICA POPESCU-pe care fie vb intre noi,il stim cine e,si ce hram poarta:

,ROMANI NU VALIDATI GOLANISMELE UNOR DERBEDEI,TURNATORI LA SECURITATE,PRADUITORI,PROXENETI ,SI HOTI.



CA ATARE NU IESITI LA VOT-STATI ACASA SI DATI-LE CU TIFLA IN NAS BORFASILOR..........

FRANK ZAPA[KING] said...

PRIMARUL DE ORSOVA-PNL-FIEFUL,TURNATORILOR-

Nu-i de mirare,ca PORUMBACUL NEVROPAT[CRIN ANTONESCU]este prins in mrejele TURNATORULUI VOICULESCU
Asa cum stim cu totii-pnl este un partid al turnatorilor la securitate,al celor care inainte de 89 ISI TURNAU NEAMURILE,PARINTII SI IN MULTE CAZURI CHIAR COPII-pt??????????????????????/
Ei un asemenea individ,TURNATOR DOVEDIT DE JUSTITIA ROMANEASCA CA A FACUT POLITIE POLITICA,ASTAZI UNUL DIN SERVITORII LUI FRUNZAVERDE,AGRESEAZA NISTE TINERI,CARE DUCEAU FLACARA DEMOCRATIEI APRINSA SIMBOLIC LA CLUJ-IN INIMA TRANSILVANIEI-pt delictul major DE A-I ANUNTA PE MITICI,CA ROMANIA NU TREBUIE SA REDEVINA O GUBERNIE RUSEASCA,CONDUSA DE NISTE SATRAPI BOLSEVICI..........
BIBLIOTECARU-TU PE CINE AI TURNAT?????????????????????

FRANK ZAPA[ KING] said...

Si acum pe scurt sa vedem cine este primarul din Orsova:

ION MANEA-DE MESERIE OSPATAR-il gasim conform dosarului sau ,in 1979 ospatar,pozitie din care este recrutat de SECURITATEA CEAUSISTA,POLITIA POLITICA A ROMANIEI COMUNISTE,PT CA DIN POZITIA DE OSPATAR,putea trage cu urechea la ce vorbesc musterii,si astfel orice miscare sa fie rapid pe masa APARATULUI DE REPRESIUNE,CARE NU EZITA SA FOLOSEASCA ARMA,PT A-I OPRII PE ROMANII CARE AR FI INDRAZNIT SA FUGA DIN ROMANIA-
OARE CITI ROMANI AU MURIT IMPUSCATI DE ARMATA ROMANA IN INCERCAREA LOR DE A FUGII IN LUMEA KLIBERA,URMARE A TURNATORIILOR ACESTUI DERBEDEU???
Stim cu siguranta ca si-a turnat un coleg,ATENTIE TOT OSPATAR,DAR OM,CU ADEVARAT,ASA CUM NU POT SPUNE DE BIBLIO,ZEV,PUIU SI ALTI BOLSEVICI,DIN ECHIPA USELISTA.
Urmare a turnatoriei lui,COLEGUL PE POST DE CALAUZA SI CEI TREI TINERI,PE CARE URMA SA TREACA FRONTIERA AU FOST PRINSI SI.............BATUTI CRUNT ,CU VIOLENTA SI ARUNCATI IN TEMNITELE COMUNISTE.

ACEST OM ESTE ASTAZI PRES. PNL ORSOVA-UN TURNATOR.INCREDIBIL
Urmare a procesului din 2008,au iesit la iveala numeroase alte turnatorii,din care reiesea ca:
A PUS IN PERICOL VIATA MULTOR OAMENI SI INTEGRITATEA LOR FIZICA SI CA URMARE A TURNATORIILOR SALE SI-AU PIERDUT LIBERTATEA CEL PUTIN 35 DE PERSOANE...........


IATA CU CINE ESTE COLEG DE BREASLA BIBLIOTECARU...........


ASADAR ROMANI IESITI LA VOT-DAR CU INTENTIA CLARA DE A LE DA IN CAP CU STAMPILA TURNATORILOR USELISTI

FRANK ZAPA[KING] said...

Nu pot incheia vizita in birlogul lui bibliotecaru,fara sa aduc un omagiu adevaratilor BIBLIOTECARI,cei pe care ii intilnim astazi in bibliotecile moderne virtuale ,dar si pline de carti,in sens fizic.
Tocmai de aceea voi folosi drept salu si incheiere un titlu de carte aparuta cu putin timp in urma,mi se pare foarte potrivit:
Asadar:
,SALUTARI DIN COMUNISM'

HAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Despre subiectul cartii alta data ,ca si despre autor............

haaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiii

nimrod said...

ZeV,

Scrieţi:"Sper că nu vă imaginați că Traian Băsescu este perfecțiunea întruchipată și prin urmare, nu poate fi contestat decât pe bani, sau din ,,reflex pavlovian", vorba deșteptăciunii naționale cunoscută sub numele de Horia Roman Patapievici."

Aveţi dreptate, e loc de mai rău. :)

nimrod said...

Deci: câţi uslaşi vor vota la referendum cel mult tot atâţia vor vota şi la parlamentare.
Gata pe săptămâna asta.

vaisamar said...

Ordonanta 41 asigura frauda masiva nespecifincand separat listele suplimentare si bineinteles desfintand birourilor electorale din comune, orase si municipii.

uslasii variaza intre 4-5 milioane dupa alegerile din 2009 si 2012.
500 - 1 milion de voturi vor fi asigurate de militarii disponibilizatii si revolutionari care vor umple listele suplimentare electorale la greu.

bineinteles ca nu vor fi decat vreo 2 milioane ca altfel nu imi explic disperarea tuturor trompetelor din ultimele zile =))

asa ca pedo dute la vot pune DA si fi responsabil de ce va urma.
a si sa nu plangi cand te fugarim cu tortele =))

Kain said...

Pentru USL e simplu, toti la vot, sa fie cvorum.
Pentru PDL e mai greu, asteapta pana seara la 18:00 sau 21:00 cand se publica prezenta la vot, si daca prezenta e aproape de 50% atunci se imbulzesc sa voteze si ei.
Eu sunt la o nunta pe 29, nu cred ca am cum sa ajung sa votez, in special ca e si in alt judet, dar cine stie, poate asa pe seara pe la 21:00 intre sarmalute si friptura poate trag o fuga la o sectie de votare.

Kain said...

Apropos, de Ponta ce ziceti?
A reusit sa isi legalizeze plagiatul, inca odata a demonstrat ca aici in Romania se poate orice daca ai majoritate.
Ce sa mai, e plagiat daca zice CNE ca e plagiat. Restul comisiilor nu sunt alcatuite din profesionisti, nici macar de la universitatea de unde a fost obtinut doctoratul.

Kain said...

Scopul scuza mijloacele?

FRANK ZAPA[KING] said...

Ce faci Bibliotecaru???????????????
Asa iti tratezi tu musafirii pe blog??????????/
Ai lipsit la cursul de bune maniere,la lectia,care spunea ce obligatii are gazda?
Ti-a mincat pisi limba,de nu mai raspunzi?????/
Unde te-ai ascuns????????????ai fugit in ,PROVINCIE????????????
Esti deja cu URNA IN SPATE SI ASTEPTI MOMENTUL POTRIVIT,PT A ADUNA VOTURI PT DEMITEREA LUI TRAIAN BASESCU,PE CARE IL URASTI DIN TOTI RARUNCHII TAI

RUSINICA BIBLIO,RUSINICAAAAAAAAAA

vaisamar said...

fac pariu ca toate voturile NU vor fi invalidate prin aplicarea unei stampile suplimentare =)))

cel mai cinstit guvern cu cele mai cinstite si democratice alegeri =))

dArtagnan said...

Bravos, domnule Bibliotecar, adică eu mă chinui pe blogul meu să scot un articol cu un minim de strat filozofic, aşa cum am promis,iar dstră vă retrageţi...
Eu consider că mi-am respectat angajamentul.

Robert Horvath said...

VOTATI IMPOTRIVA NATIONAL COMUNISMULUI !

UMBRA LUI CEAUSESCU SE STRECOARA PE BLOGUL BIBLIOTECARULUI CU BARBA ROSIE CU NUANTE VERZI !

Odată cu venirea la putere a USL, a reaparut celebrul discurs din epoca ceauşistă al "neamestecului în treburile interne .
Acest discurs este alimentat zilnic pe acest blog.
Propaganda ceausista se scurge in valuri impotriva tot ce se chama civilizatie europeana. Campion este Zev....agent chirilic.
Manipularea se face prin apăsarea butonului care declanşează naţionalismul şi mândria românilor de a ieşi din marginalitate şi de a se comporta ca o ţară mare, importantă şi sigură de sine
Bibliotecaru la fel ca Ponta si Antonescu îi ceartă pe europeni în fiecare zi că se amestecă în treburile ţării, atrăgându-le atenţia că "Suveranitatea României este prevăzută în Constituţie"
In secret si nevazut de nimeni bibliotecarul invata in miez de noapte ....sa danseze cazacioc.

CEAUSISMUL NU VA TRECE !

Robert Horvath said...

OPRITI ASCENSIUNEA LUI VOICULESCU !
RECUPERATI BANII LUI CEAUSESCU ASCUNSI PRINTRE
CARTILE BIBLIOTECARULUI !
4-5 MILIARDE DE $$$$$$$$$$$ AMERICANI !
MAI BINE BANI DE MEDICAMENTE DECAT PALATE
LA CORBEANCA !

http://www.secretebinepazite.net/2011/12/palatul-lui-dan-voiculescu-din-corbeanca/

Robert Horvath said...

@ANUNT IMPORTANT:

IMEDIAT DUPA REFERENDUM BLOGUL BIBLIOTECARULUI
VA APAREA CU SCRIERE VECHE....IN ALFABET CHIRILIC !

IN LOCUL POZEI CU BIBLIOTECARULUI CU BARBA
VA
APAREA FOTOGRAFIA LUI KARL MARX TOT CU BARBA.

vaisamar said...

de ar ajunge euro la 6-7 ron saptamana asta ar fi foarte bine =))

Kain said...

Eu am toata increderea ca guvernul USL o sa rezolve toata tarasenia asta politica cu cursul leului.
Inca odata USL va da dovada ca "se poate" si se va ridica deasupra situatiei.
Nu cred ca se va complica pre mult cu masuri de durata si ineficiente, cel ma probabil va aplica inca o ordonanta de urgenta prin care va pune cursul exact acolo unde ii este locul.
Nu sunt motive de indoiala, luam ca exemplu guvernarea USL de pana acum.

Anonymous said...

Moamăăăăăăă ce hărmălaie-i p-aci!
Pfiuuuuuuuuuu!
:))))))))))

FRANK ZAPA[KING] said...

revin din nou-TOTI CEI CARE AVETI PRINCIPII,TOTI CEI CARE RESPECTATI DEMOCRATIA,STATUL DE DREPT LIBERTATILE INDIVIDUALE SI COLECTIVE-BOICOTATI REFRENDUMUL ILEGAL.

NU FITI COMPLICI CU NISTE UZURPATORI SI PUCISTI-SFIDATI-I SI ARATATI-LE CA AVETI PRINCIPII SI LOR DERBEDEILOR LE SPUNETI -NU-NEPARTICIPIND LA MIZERIA ,PE CARE EI AU BOTEZAT-O REFERENDUM...........

Anonymous said...

JOS POLIŢIA POLITICĂ!
JOS MONICA MACOVEI-GHERGHESCU!
JOS LULU!
:))))))))
JOS ŞI BOC TU-L ÎN ORIFICIU!
:))))))))

Katrina said...

Pentru admiratorii Elenei Udrea, ibovnica marinelului.
"Principalele declaraţii făcute de ministrul Eduard Hellvig:

- Unii dintre constructorii cu care Compania Naţională de Investiţii (CNI) avea încheiate contracte de lucrări au intrat în insolvenţă. Totodată, s-au făcut decontări pentru contracte încheiate cu CNI în anul 2009, pentru obiective de investiţii prin programul "bazine de înot", la care stadiul de execuţie al contractului în luna mai 2012 era zero

- Pentru anumite contracte valoarea investiţiilor a crescut substanţial, de multe ori cu aproape 50%. De exemplu, la Sala Policalentă de 4.000 de locuri din Piatra Neamţ constructorul are întârzieri de 282 de zile în realizarea obiectivului, iar valoarea contractului a crescut cu aproape 45%


- Firma SC European Hidroconstruct are un singur angajat, dar a câştigat 14 contracte de investiţii (poduri şi podeţe) şi care a terminat trei obiective, la celelalte 11 având stadii de execuţii începând cu 15%

- Am mai descoperit în planul de achiziţii al ministerul turismului în 2009-2012 capace de WC în valoare de 15 mii de euro.

- A existat un caz în care o firmă avea scrisoare de garanţie bancară de la o bancă din Irak pentru suma de peste 500 de milioane de euro"

Katrina said...

PDL ar trebui sa retraga "D-ul" si sa ramana doar PL (poliglotii stiu ce inseamna pe tiganeste....) pentru simplul fapt ca se situeaza la polul opus democratiei. Consultarea cetatenilor este un act cat se poate de democratic, dar nu si pentru organizatia mafiota, numita PDL...

FRANK ZAPA[KING] said...

MITICUL POPESCU-iesi dintre piciorutele lui voiculescu,iesi omule la aer curat si la lumina.
De ce stai acolo in aerul ala sulfuros incarcat de beshinile lui voiculescu.
Stionarea prelingita in apropierea bucilor lui voiculescu,te indeamna sa spui lucruri traznite:


,JOS POLITIA POLITICA'

haaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiii
asa va invata TOV. PROFESOR BUZATU PRIN DISCIPOLUL SAU RONCEA SA FACETI PROPAGANDA USELISTILOR SI SA LOVITI IN PRES. STATULUI ROMAN-TRAIAN BASESCU-

BEY PINA SI GISTELE DIN PUSTA MAGHIARA,RID DE miticul popescu-pt ca mai prosti decit gistele din pusta sunt doar ungurii

haaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Katrina said...

Gastele din pusta maghiara sunt net superioare intelectual, unor semidocti admiratori PDL, care'si spun "King"....Kingul prostiei cumva ?

vaisamar said...

Katrina numai sta ca proasta pe net dute repede la sala sa te antrenezi pentru fuga de la o sectie de votare la alta =))

Anonymous said...

Hahahaha,
Biblio spune-i lu' Zapa că este un nasol, un naşparliu şi un ofticos!
:)))))))))))

vaisamar said...

Miticule pune mana pe carte ca iar ratezi bac-ul =))

dArtagnan said...

Observator

“Athos, am revenit – si reiau in sens descrescator – eu nu cred in democratie fara educatie (6)- in lipsa unor minime cunstinte de simt civic nu vad ce democratie putem construi. Si de aceea consider esentiala obligativitatea invatamantului de masa si, sincer, nu stiu cum s-ar putea face asta intr-un mediu privat (dar daca imi arati cateva idei, sunt deschisa sa le ascult)”

Democratie fara educatie, dificil. Insa invatamantul obligatoriu este altceva. Exista doua consecinte ale acestuia, care sunt de fapt profund nedemocratice:
1. Obligatia de a urma cursurile unei scoli, fara a tine cont de dorinta si capacitatea subiectilor.
2. Obligatia societatii de a finanta obligatia de mai sus.
Dupa cum vezi, toate acestea statueaza posibilitatea ca cineva sa creeze obligatii pentru altcineva, ori asta incalca principiile enuntate la punctul 5. . Pana la urma nu am nimic nici impotriva invatamantului public, atata timp cat este finantat voluntar
Democratia americana a secolului XIX, pe care eu o consider o referinta, s-a dezvoltat si functionat magnific in absenta invatamantului obligatoriu.

Domnule Bibliotecar, păi putem fi de acord cu libertarianul de Athos?!

Robert Horvath said...

@ Nu obligativitatea de a citi carti conteaza.
Este nevoie sa intelegi ce citesti.......vezi cazul Bibliotecarului.

Anonymous said...

Vaisiamar,
Când eu am dat BAC-ul şi l-am luat cu 9.66 şi când eu am dat la Mate la Cluj şi am intrat al şaptelea pe listă (beat precum cireşul fiind la fiecare examen), lu' Macovei i se spunea "Cur de Fier" şi-o lingea ca pe îngheţată prin căminele Facultăţii de drept!
Cât despre tine, cred că ai tăi părinţi nici măcar nu se cunoşteau.
Nici prin gând nu le trecea că vor avea un "vai şi amar" pe cap toată viaţa!

Deci mai încet cu pianul pe scări că-i sar coardele portocalii din el măi fetiţă cu fundiţă.
:)))))))))))

vaisamar said...

http://www.evz.ro/fileadmin/multimedia1/2012/iulie/25/stenograme_USL.pdf =))

vaisamar said...

pedo esti platit cu 50RON pe postare,pe zi sau pe luna ? =))
culmea e ca ce scrie pe hartia ta igienica apare si in stenogramele de ieri si pe cele ce vor aparea diseara =))

Anonymous said...

" PESURSE "
Referendumul va fi validat !
Va fi si cvorum !

Anonymous said...

Bre Biblio, eu înţeleg că te-ai suspendat, dar totuşi, nu mai spui şi tu nimic?
:)))))))))))

Bibliotecaru said...

@ Miticul Popescu

Vă mai spun...

Singurul gest democratic al românilor este votul. Mergeţi deci la vot, orice aţi vota.

Cei ce nu merg la vot la un referendum de acest tip (care nu este de tip consultativ plus că are şi acel prag de 50%), practic fură democraţia, nu numai pentru ei, dar fură democraţia celorlalţi care votează fără să aibă loc actul democratic... Cei ce nu votează nu au deci nici cea mai mică scuză.

În rest am multe de spus... dopo festival. :D

Hellas said...

Cetatean jignit, umilit, cu salariul ciuntit, bolnav si fara spital, in tara cu tineri trimisi afara daca nu le convine in RO, in tara unde batranii sunt vinovati ca nu-si gasesc tinerii de lucru, cu locuri de munca lipsa cand economia este subfinantata si nestimulata, cu fonduri alocate pentru obiective existente doar pe hartie, cu investitii in obiective nefinalizate dar facute plati si deci neviabile, unde luptele politice nu se duc doar in Parlament si sunt pentru uzul politicienilor si scopurilor lor oculte etc. Asa, duminica este ziua in care trebuie sa dau(cu o stampila) peste gurile care-si cearta cetatenii ca nu fac ce vor politicienii, aia care spuneau ca tara este mai importanta decat populatia. O intrebare, cum ar fi tara fara populatie? PS. Popor român, nu te-ai săturat să stai pe locul mortului şi să fii condus de toţi tâmpiţii?
Chiar ţi-e jenă să iubeşti ţara asta? (Dan Puric).

Anonymous said...

Hahahahahahahahaha, păi atunci postează asta atunci!

http://blogulmiticului.blogspot.ro/2012/07/referendum.html

Bibliotecaru said...

După deranjul de duminică. Trebuie să mi se întărească penelul de furie...

ZeV said...

Calm Biblio...v-am mai spus , viața bate filmul...
N-aș vrea să știu ce este în mintea domnului BARROSO.
Cred că-și spune în barbă, pre limba lui, cu referire la jigodiile antinaționale, antieuropene și antidemocratice :
,,Ieși afară (din PPE n.r.) javră ordinară..și tu, și tu, și tu Monica, și tu Cristiane, ba chiar și tu, Eba".
:D

Vasile, said...

Fericiti sunt cretinii acestei tari.

Din mecanismul pervers de manipulare a lui Traian
...Maria catre sotul dansei Traian Basescu Magnificul; "Traiane de data asta mergi singur la vot"...

Sunt mai multi cretini care se dau intelepti , indivizi care ar putea explica ce talc au vorbele puse-n gura Mariei de aparatul de propaganda securististo comunist condus de inteleptul presedinte manipulator?

Ia explica-ne vaisamar ce a sugerat fostul presedinte.

Robert Horvath said...

PE CAND UN PRESEDINTE ROMAN ?
Un tigan poate sa fie presedintele Romaniei daca are calificarea necesara. Cred ca fiecare cetatea indiferent
de etnie poate sa ocupe fotoliul prezidential.
Nu este primul si nici ultimul. Iliescu a fost si tigan si comunist. Crin Antonescu nu are nici o calificare ...si nici macar talent mizical.
În Isaccea lumea îl ştie ca fiind de-al lui Căcărău. Puţini ştiu că ai lui Căcărău în acte sunt numiţi Antonescu. Micuţul oraş dobrogean avea să-l dea lumii în 21 septembrie 1959 pe George Crin Laurenţiu Antonescu. Şi astfel, o localitate obscură de pe malul Dunării avea să intre în galeria marilor localităţi ale României alături de Scorniceşti şi Olteniţa.

Vasile, said...

Hardaul Robert este inca plin!

Cu lingurita sau cu tiriplicul, aceesti nimeni parshivi ai acestui neam mananca si produc cea ce mananca.

Nici cind in Romania, nici chiar pe vremea lui Ceausescu , activistii de partid nu au dezinformat, mintit si manipulat aceasta natie in anii ei buni de construtie a societatii multilateral dezvoltate asa cum au facuto raspandacii securisti de tip vaisamar sau robert intro saptamana!

Sa va fie rusine domnilor!

Robert Horvath said...

Hardaul Vasile este plin !
Un lumpen proletar.........

Robert Horvath said...

Bibliotecarul si-a semnat sinuciderea. Deocamdata cea politica.

vaisamar said...

urmeaza un divort provocat de o posta pe un vaporas =))

FRANK ZAPA[KING] said...

AUTOFLAGELAT-bibliotecaru imi aminteste de romano catolicii,care in timpul unor procesiuni se autoflageleaza.
Cele mai multe cazuri le intilnim la catolocii sud-americani.
Zilele acestea de cind bibliotecaru s-a ,IZOLAT'si a intrat in silencio stampa,mi-l imaginez cum sta cu parul vilvoi cu zeci de ace de gamalie infipte in buricele degetelor privind cu rautate spre calculator...........

Robert Horvath said...

BIBLIOTECARU DANSATOR DE CAZACIOC !
Stimate domn

Basescu nu trebuie suspendat ci inculpat intr-un proces al tradarii nationale.

Procesul trebuie sa fie legal, public si televizat in jurul lumii.

Dar trebuie spus adevarul. Basescu cu toate relele a fost pro occidental

si pro american. Noua echipa este pro ruseasa . Nu credeti

Cititi cu atentie ce spune ministrul de externe al noului guvern in fata parlamentului.

Relatia cu Rusia: Am avut amandoi, cu domnul Crin Antonescu, ocazia sa fim primii vizitatori la Putin ca premier.....Putin e un om foarte competent, ar fi bine ca liderii din Europa si de la noi sa fie la fel de competenti. Exista multe idei preconcepute in Rusia fata de noi si invers. Sunt foarte bun prieten cu un fost ministru al lui Putin, bun prieten cu Putin, Filipov, care imi spunea ca rusii cred ca vor sa cucereasca teritorii. Si i-am aratat cat de gresita e aceasta perceptie. Aceasta idee nu exista indiferent cine e la guvernare.

Orice comentariu este de prisos cu exceptia ca acest Filipov este general KGB.

Domnule Nicolae

. Se pregateste iesirea Romaniei

din civilizatia europeana si revenirea in perimetrul de influenta a Rusiei

Daca se continua aceasta cale ....nu ramane decat sa invatati sa dansati

cazacioc si sa crieti in alfabetul cel vechi .....chirilic .

Eu prefer alte dansuri si

alfabetul latin.

P.S Rusia nu trebuie neglijata si nici uitat testamentul lui PETRU CEL MARE .....

ZeV said...

Pentru redactia 22.ro care a decis sa nu voteze. Desi, se exprima derutant, la plezneala : ,,NU vom vota!"
Cine sunteti VOI ?
Cumva, s-a inversat sensul democratiei...in sensul ca o minoritate, fie ea si cu doctorate pe bune, isi permite sa se erijeze in singura constiinta valida a unei natiuni ?
Bag seama, stimabililor, ca flacara violet v-a luat mintile.
Decizia VOASTRA se vrea, cumva, o incercare de intimidare a NOASTRA , a celor care vom merge sa votam ? ATENTIE, nu scrie pe fruntea mea cu cine votez, desi, VOI, exact acest lucru incercati a-l acredita.
Nu va jucati cu dreptul NOSTRU FUNDAMENTAL de a vota conform constiintei noastre. Va veti compromite DEFINITIV in ochii cetatenilor....si ai Europei !
Nu vreti sa votati ? Sa va fie de bine. Este optiunea domniilor VOASTRE SI NUMAI ALE VOASTRE.
Dar va rog un singur lucru..NU VOTATI, IN LINISTE. M-am saturat de agresivitatea unui grupuscul de cetateni care se pretind depozitarii adevarului absolut. VOI, ati compromis DREAPTA ROMANEASCA facand-o nefrecventabila.
JOS BASESCU ! Traiasca Romania libera !

,,Cine sunteti VOI ?
Cumva, s-a inversat sensul democratiei...in sensul ca o minoritate, fie ea si cu doctorate pe bune, isi permite sa se erijeze in singura constiinta valida a unei natiuni ?
Bag seama, stimabililor, ca flacara violet v-a luat mintile.
Decizia VOASTRA se vrea, cumva, o incercare de intimidare a NOASTRA , a celor care vom merge sa votam ? ATENTIE, nu scrie pe fruntea mea cu cine votez, desi, VOI, exact acest lucru incercati a-l acredita.
Nu va jucati cu dreptul NOSTRU FUNDAMENTAL de a vota conform constiintei noastre. Va veti compromite DEFINITIV in ochii cetatenilor.
Nu vreti sa votati ? Sa va fie de bine. Este optiunea domniilor VOASTRE SI NUMAI ALE VOASTRE.
Dar va rog un singur lucru..NU VOTATI, IN LINISTE. M-am saturat de agresivitatea unui grupuscul de cetateni care se pretind depozitarii adevarului absolut. VOI, ati compromis DREAPTA ROMANEASCA facand-o nefrecventabila.

(Spre stiinta, ANDREEA PORA)
Cine sunteti VOI ?
Cumva, s-a inversat sensul democratiei...in sensul ca o minoritate, fie ea si cu doctorate pe bune, isi permite sa se erijeze in singura constiinta valida a unei natiuni ?
Bag seama, stimabililor, ca flacara violet v-a luat mintile.
Decizia VOASTRA se vrea, cumva, o incercare de intimidare a NOASTRA , a celor care vom merge sa votam ? ATENTIE, nu scrie pe fruntea mea cu cine votez, desi, VOI, exact acest lucru incercati a-l acredita.
Nu va jucati cu dreptul NOSTRU FUNDAMENTAL de a vota conform constiintei noastre. Va veti compromite DEFINITIV in ochii cetatenilor.
Nu vreti sa votati ? Sa va fie de bine. Este optiunea domniilor VOASTRE SI NUMAI ALE VOASTRE.
Dar va rog un singur lucru..NU VOTATI, IN LINISTE. M-am saturat de agresivitatea unui grupuscul de cetateni care se pretind depozitarii adevarului absolut. VOI, ati compromis DREAPTA ROMANEASCA facand-o nefrecventabila.

ZeV said...

ps
Din eroare, se repeta un text.
Dar nu-i nimic...repetitia este mama invatarii. Cine nu pricepe nici acum, inseamna ca e greu de cap !
;)

Robert Horvath said...

Bibliotecaru
Deranjez cu o intrebare.
Care vor fi consecuntele reintoarcerea lui Basescu la
Cotroceni ? Va impuscati sau va sinucideti ? Sau chiar ma mult ?

Bibliotecaru said...

@ Robert Horvath

Mă voi rade în cap şi voi jeli, alături de poporul român, dictatura instaurată în România.

frank zapa[king] said...

Ce alternative au uslasii?????????????
E foarte simplu,COREEA DE NORD ABIA ASTEPTA SA-I GAZDUIASCA.
Si chiar cred,pt unul ca bibliotecaru,citi-va an in tara lui KIM IR SEN,ar fi cu adevarat o proba pe care ar trebui sa o incerce.
ORI,ORI...............

Robert Horvath said...

CONDOLEANTE PENTRU LUPII TINERI SI RAI !
Bibliotecaru
Sper sa postati noua fotografie ras in cap. Sugerez
si raderea barbii vopsite in rosu. Poate veti aseza pe
chelie si bonetica crosetate a bunicutei rosii ....Iliescu.
Va rog insistent pentru optimizarea dumneavoastra
si a poporului roman care a votat... publicati un material plin de durere a plecarii unui presedinte minoritar cu nume de floare. Promit si eu o lacrima de bucurie de peste ocean.

vaisamar said...

pedo pana acuma cei ce nu mergeau la vot nu iti mai furau democratia ?

Vasile, said...

Facili si cretini,

Greu sa inteleagă ca un presedinte reinstaurat pe un vot minoritar nu mai este un presedinte ales ci un presedinte cules de structuri si de dobitoci manipulati!

FRANK ZAPA[KING] said...

,UNGURI VOR RESTABILI ORDINEA DE DREPT IN ROMANIA'

Ca ne place ca nu ne place acesta pare a fi rezultatul corect al unei analize corecte si care se bazeaza pe o logica implacabila.
Dar sa incep cu inceputul,CINE SUNT SUSTINATORII U.S,L.?
aSA GROSO MODO,FARA NUANTE IATA-I:
BUGETARI,FOSTI BUGETARI,ASTAZI PENSIONARI SI BUGETARII DE LUX ADUNATI DE MIRCEA DOGARU,SIIIIIIIIIIIIIII NATIONALISTII.
Dar sa ne amintim cum a inceput totul-SECTIA DE MEDICINA DE LA U.M.F. TG. MURES, IA ADUS PE USELISTI LA GUVERNARE-OARE CREDETI CUMVA CA UNGURII AU UITAT,AU UITAT DISCURSURILE LUI VICTOR PONTA,CRIN ANTONESCU SI ISTERIILE REGIZATE DE TRUSTUL INTACT??????????
Credeti ca secuii au uitat atacurile de la sarbatoarea lor??????????
Nuuuuuuuu,nu au uitat ,si pt ca nu au uitat,chiar daca,paradoxal-LIDERII LOR AU VOTAT GUVERNUL LUI PONTA IN PARLAMENT,SI TOTI STIM DE CE,UNGURUL DE RIND NU VA MERGE LA VOT.
STITI CIT VOTANTI UNGURI SUNT????????
CONFORM LISTELOR,PESTE UN MILION O SUTA...............
Adaugati-i la votantii pd-l,astazi peste 3,5 milioane adaugati-i la peste 3,5 milioane plecati in bejenie,si o sa aveti tabloul complet al dezastrului uselist.
sI ATUNCI IL INTREB PE ACEST MAGAR BATRIN -VASILE,OARE CINE-I CRETIN?????????
Uita-te atent batrine in oglinda-ESTI UN INDIVID DEFORMAT de comunism-simt mirosul tau greu de BOLSEVIC,INCONFUNDABIL.

Bibliotecaru said...

@ FRANK ZAPA[KING]

Ar fi bine dacă aţi renunţa la propagandă electorală până luni. Vă rog să vă abţineţi, cel puţin pe blogul meu.

Anonymous said...

Zapa ofticosu' a lu' Macovei cur pupăciosu'!
Laşul şi fricosul!

vaisamar said...

pedo luni vin cu flacara democratiei la tine sa incalzim atmosfera =))

frank zapa(king) said...

Alooo eusebiu o pup pe macovei cu voluptate fix in gaoz.tu imsa gazate ai de pupat cam multe izmene miltare, cea mai mare problema o ai cu izmenele lui dogar mirceau

frank zapa(king) said...

Atentie eusebiu,un comando de mercenari vor sa-ti fure colectia de izmene bolsevic-militare.asa ca ochii pe butelie...si pe izmene

Bibliotecaru said...

@ vaisamar

Domnule Emanuel... nu are rost. Eu sunt Bibliotecaru, asta nu luaţi în calcul. Jignirile domniei voastre mă lasă rece. Eu nu am doctorate ca alţii, pe mine mă apără cu totul alte lucruri.

vaisamar said...

tocmai pentru ca te am lasat rece vin sa te incalzesc =))
doctoratele sunt in prostie ? =))

Bibliotecaru said...

Nu am spus "în prostie", am spus că eu nu am nevoie de doctorate care să vorbească pentru mine într-un CV... Dar dacă vreţi, putem discuta despre "Mentalităţi culturale româneşti şi concepţii teologice ortodox-răsăritene exprimate în lexicul şi stilul traducerilor româneşti ale Noului Testament." :D

vaisamar said...

http://www.itpbucuresti.ro/media/facultate/cv%20liste%20lucrari/CV%20Emanuel%20Contac.pdf

deci dupa tine locuiesc in Botosani si postez din Timisoara =)))

vaisamar said...

iti dadeam doctoratul in goagal , dar ai plagiat un postac de pe blogul capusei care oricum picase doctoratul =))

vaisamar said...

acuma vad ca sunt lector universitar la Institutul Teologic Penticostal din Bucureşti, Facultatea de
Teologie Penticostală Pastorală, la Catedra de Studiul Vechiului şi Noului Testament =)) si fac naveta zilnic intre Timisoara si Bucuresti cu avionul personal =)))

Robert Horvath said...

LA BIBLIOTECA COLHOZNICA !

"Era gata Romania sa intre in UE in 2007? Nu, fara indoiala", scrie publicatia franceza. Insa, fara UE, Romania "ar fi alunecat deja in tabara statelor post-sovietice".

Indiferent care va fi epilogul acestei crize, scrie Le Figaro, daunele sunt profunde. UE pare slabita, iar imaginea clasei politice romanesti este mai patata decat oricand.

Robert Horvath said...

UN VIS FRANT LOVIT LA URNE !
@Bibliotecaru
Sperante desarte. Vei plange amarnic in mijlocul andropauzei.
Spectacol mare. Inmormantare politica si drapeluri in berna Parastasuri asigurate.

Robert Horvath said...

@Va rog insistent pentru optimizarea dumneavoastra
si a poporului roman care a votat... publicati un material plin de durere a plecarii unui presedinte minoritar cu nume de floare. Promit si eu o lacrima de bucurie de peste ocean.

Bibliotecaru said...

@ vaisamar

Cum se spune în stradă... aţi clipit. :D

nimrod said...

:) Unde dai şi unde...

Mie mi-a plăcut, ca titlu, "Dilemele fidelităţii..." Tare de tot! Actual peste poate! O să o caut, poate chiar la biserica penticostală din târg. Mersi, Biblio!!!

nimrod said...

Off topic:

Biblio, ca să începeţi ziua râzând vă recomand comentariul lui Amy N. din 24 iulie curent, de pe blogul domnului Baconschi. Eu încă mai râd. :)))

Bibliotecaru said...

@ nimrod

Domnul Baconschi are blog?

Bibliotecaru said...

Am pus şi eu acolo comentariul aniversar cu numărul 1000

http://baconschi.ro/o-pastorala-a-politicii/#comment-1000

Să vedem dacă va fi sărbătorit cum se cuvine. :D

Bibliotecaru said...

Cu ocazia asta mi-am dat seama că acest cuvânt, "scârbă", apare de 8 ori în Vechiul Testament şi niciodată în Noul Testament.

vaisamar said...

cum sa clipesc cand tu poti vedea oricand IP-urile celor ce posteaza pe hartia igienica personala =))

Bibliotecaru said...

@ vaisamar

Numai că eu nu verific IP-urile. ;)

ZeV said...

Verificarea IP-urilor reprezinta una dintre indeletnicirile de baza ale postacilor pede (viitorifosti)listi.
Sunt atat de concentrati pe ,,copaci", incat nu realizeaza nici acum ca vine ,,padurea" peste ei. Deh, Sauron este putintel in corzi, dupa 10% in doar trei ore.
Dar, orice este posibil...traim, vedem...
;)

ZeV said...

..Vorbim mai tarziu...acum imi iau familia si mergem la vot. Atat ne-a mai ramas in aceasta tara.
;)

vaisamar said...

ai google analytics =))

Bibliotecaru said...

@ ZeV

Am votat deja... :D

Bibliotecaru said...

@ vaisamar

Sunt convins că sunt căi de a verifica IP-urile, dar la ce foloseşte? Eu spuneam doar că aş prefera să vorbesc cu dumneavoastră în calitate de om serios, este cu mult mai instructiv aşa.

nimrod said...

:) 10% e cam mult. Poate 8-9... Nici nu-ţi trebuie BEC-ul ca să-ţi dai seama. E suficient să te uiţi pe tabelul pe care semnezi.
Am votat.Altfel nu puteam... "andrisantul cu domiciliul cunoscut". :)))
Şi încă ceva, că tot e Olimpiadă:
orice start e aglomerat... E greu mai încolo, în a doua jumătate a cursei, când iepurii au obosit deja, că sunt cam bătrâiori. Cam ca ăia cu provocarea. Ce penibili...

ZeV said...

Hahahaha
Asta a fost mortală..
,,aş prefera să vorbesc cu dumneavoastră în calitate de om serios"
Singura interpretare logică a frazei de mai sus ar fi următoarea:
,,Eu, Biblio, în calitate de om serios, aș prefera să vorbesc cu dvs (vaisamar n.r.)."
Băi fraților cu aceeași cetățenie, m-ați distrat teribil...
:)))
Auzi, vaisamar ,,om serios"...sună ca naiba.
;)))

ZeV said...

nimrod
Nimeni nu-si poate dispretui propriul popor fara sa primeasca, mai devreme sau mai tarziu, lectia cuvenita.
Politicienii romani pica, de regula examenele si vin mereu la rere. Uneori, e prea tarziu.
;)

nimrod said...

ZeV,

:) Iar asimilaţi poporul doar cu bugetarii, coloneii şi alţi asistaţi... oameni serioşi, altfel, n'aşa?

ZeV said...

nimrod
Eu nu sunt nici bugetar si nici pensionar.
Dar cei care sunt astfel, nu vad de ce ar trebi sa le fie rusine.Sunt cetateni demni de respect care ne invata copiii la scoala, sau ne trateaza batranii prin spitale. E adevarat ca unele s-au inchis...dar nu pentru mult timp. ;)
Rusine ar trebui sa le fie celor care incita la boicot in dispret profund fata de un drept democratic fundamental.
Cred ca cei care fac asta nu au nici o legatura cu repectul valorilor statului de drept si fac un imens deserviciu Presedintelui.
Inclusiv Ioana Basescu i-a tras o palma propriului tata, unduindu-si posteriorul si tricoul prin fata vilei Dante, atragandu-și reactia ostila a sutelor de cetateni aflati la coadă.
Toti acestia sunt demni de mila, din punctul meu de vedere. Din punctul de vedere al justitiei, vom trai si vom vedea.. Oricum, pedelistii tind sa devina cei mai penibili politicieni din istoria moderna Romaniei. Pacat...vom ramane, se pare, doar cu opozitia PP-DD.
;)

Bibliotecaru said...

Legea referendumului spune foarte clar cine merge să voteze la referendum şi cine nu merge să voteze la referendum:

"Art. 4. - Au dreptul de a participa la referendum toţi cetăţenii români care au împlinit vârsta de 18 ani până în ziua referendumului inclusiv, cu excepţia debililor sau a alienaţilor mintal puşi sub interdicţie, precum şi a persoanelor condamnate prin hotărâre judecătorească definitivă la pierderea drepturilor electorale."

Eu am votat pentru că sunt cetăţean român, am împlinit 18 ani şi am toate drepturile electorale la dreptul lor.

Anumiţi oameni spun susţinătorilor să nu meargă la vot. Asta înseamnă că ei consideră că sunt susţinuţi de:
1. minori
2. oameni care nu sunt cetăţeni ai României
3. debili
4. alienaţilor mintal puşi sub interdicţie
5. persoane condamnate prin hotărâre judecătorească definitivă la pierderea drepturilor electorale.

Cei care răspuns chemării politice şi au soluţia de a nu merge la vot, înseamnă că se recunosc în una din categoriile incompatibile cu votul...

Eu altfel nu-mi explic, legea e foarte clară...

FRANK ZAPA[KING] said...

IN 2009,TOTI LIDERII PSD SI PNL,cu ocazia referendumului de la aceea data cereau insistent votantilor sa ,NU IASA LA VOT,IN FRUNTE CU IONN ILIESCU,ADRIAN NASTASE ,VICTOR PONTA CRIN ANTONESCU ETC.
Iata-ne in 2009,IATA-L SI PE EXCROCUL BIBLIOTECARU,CARE RASPUNZIND CHEMARILOR STAPINILOR SAI--in 2009 facea parada de dreptul lui de a nu participa la vot si lucra intens pt boicotarea refrendumului.
Astazi excrocul uselist s-a intors la 180 de grade si VREA PREZENTA LA VOT-EI UMFLATULE,AIASTA NU SE POATE.
LA ALEGERILE LOCALE DIN MAI 2012 LA ORA 14 CIFRELE ESTIMATIVE ARATAU CA 27,6 %IESISERA LA VOT PINA LA ORA 14-NU-I GREU SA ANTICIPEZI...........
O LUATI STRASNIC IN BARBA DERBEDEILOR.............

ZeV said...

Biblio
In ceea ce priveste participarea la vot, se pare ca apelul domnului Orban, premierul maghiar, are mai mult impact in Romania decat semnalele date de liderii PDL. ;)
Ma refer, evident, la judetele cu populatie maghiara majoritara.
Sper ca romanii...romani sa ia aminte ca Romania este (inca) stat national, unitar si indivizibil si sa contracareze boicotul maghiar coordonat din afara tarii.
Pe de alta parte, s-ar putea ca pedeleii sa spuna ..,,uite, cei care nu au iesit la vot, ne sustin pe noi".
Pai atunci, nm intreb eu, de ce nu s-a procedat,invers, pentru a conferi o relegitimare de netagaduit domnului Basescu ?
Vorba academicianului Moisil..la o prognoza meteo, a intrebat care este probabilitatea...i s-a raspuns ca 40%.
,,Atunci , a replicat distinsul matematician, de ce nu o dati viceversa ?"
;)

frank zapa(king) said...

Aloooooo,miticul popescu,ofticosu,gaunosu,plingaciosu,unde sunt votanti tai? Iesti din adaposturi,pt cauza sacrificati-va,hai acum demonsyrati csumteti barbati:.............pina la ora 14 peste 50% din votanti eranesinosi ca tine........ua

Anonymous said...

Cine râde la urmă,
RÂDE CU MAJUSCULE!
:))))))))

vaisamar said...

miticule tu o sa razi cu zabrele =))

Bibliotecaru said...

@ frank zapa(king)

Eu zic că ar trebui să vă îngrijiţi de bagaje. Mi-a spus o vecină că domnul Boureanu a spus la TV că a auzit domnia sa că la ora 9 toţi PDL-iştii vor fi deportaţi, sau aşa ceva... că nu a reuşit să-mi explice prea bine, dar spunea ceva de o acţiune în forţă a domnului Dragnea. :D

Apropo, aţi mers la vot? Ce întrebare adresez şi eu... este evident că domnia voastră sunteţi o excepţie, se vede cu ochiul liber.

Nu uitaţi şi hainele groase... că cine ştie unde vă deportează Dragnea.

Bibliotecaru said...

@ frank zapa(king)

Şi zâmbiţi mai des, doamna Macovei filmează tot... ca să zic aşa, sunteţi actor în filmul domniei sale.

Bibliotecaru said...

@ vaisamar

Stimate domn,
Eu speram că veţi avea cumva o metanoia şi veţi deveni un domn... Am pretenţii de la domnia voastră.

ZeV said...

Domnule Biblio, nu stiu cine pe cine va deporta in zilele urmatoare. ;)
Bunaoara, l-am auzit pe domnul Presedinte reiterand, la intimidare, apelul adresat cetatenilor sa nu cautioneze, prin participare, prezumtiva ,,lovitura de stat" în desfășurare.
Atentie, nu mai contează validarea procedurilor de către Parlamentul României și Curtea Constituțională, nu mai importă cum votează cetatenii, ci, are relevanță doar simpla prezență la vot, într-un stat declarat european.
Înseamnă, de facto, dacă ar fi să-l luăm în serios pe domnul Presedinte, MAI MULT decat o infractiune.
Aș putea crede că domnul Băsescu, fiind suspendat, nu-si mai asumă responsabilitatea de garant al Constitutiei si poate declara orice.
Din pacate, mie mi se pare extrem de sincer. Așa că, propun tuturor celor care au mers la vot , sau, eventual, vor merge in continuare, sa-si cumpere, în avans, o pereche de catușe si să se pună (să ne punem) la dispozitia doamnei procuror Monica Macovei.
In fond, PDL-ul și domnul Băsescu nu au nevoie de un popor, ci de o țară. Țara lor.
Atatete...dacă nu facem parte din diaspora, segmentul de populație neinfluențat niciodată semnificativ de deciziile politicienilor de la Bucuresti.

Robert Horvath said...

Condoleantele mele politice. Disperare totala.........
A trecut vremea iluziilor. Trimit o lacrima de bucurie...
depe mari si oceane ! Astept cu interes noua fotografie cu capul cel inteligent ras in cap.

nimrod said...

:))))

Mie îmi place asta cu "judeţe fruntaşe" şi "judeţe codaşe". Bieţii utecişti. Se vede cu n-au mai pus mâna pe-o carte de dinainte de '89.

Anonymous said...

Re vaisiamar:
Hai fă-mă al dracu să-i trimit pe ai mei să te umfle cu duba şi să te aducă la mine ca să te caut un pic la dinţi!
:))))))))))

Anonymous said...

Faptul că Traian Băsescu se va reîntoarce la Cotroceni aşa cum stă în firescul lucrurilor şi aşa cum totdeauna am spus, nu înseamnă că voi nu o să aveţi oarecare probleme!
Mai mici, mai mari......
:)))))))))

Începem cu deratizarea de la Cluj!
Şi după aia coborâm în jos spre Bucureşti şi terminăm cu gaşca lu' Vass, cu gaşca lu' Macovei, cu cele două babe blonde din spatele Udrei, cu monseuru' Dan Tapalagă!

Fiţi fără grijă că nu aţi scăpat!

Apopos acum nu-i mai înjuraţi pe unguri?
Sunt tare curios cum îi va lăuda Zapa!
Hihihihahaha

Anonymous said...

Tuesday, December 8, 2009
BASESCU A FURAT SPERANTA SI VOTURILE ROMANILOR DIN NEW YORK
DIASPORA A VOTAT IMPOTRIVA PRESEDINTELUI!
Comisia electorala de la New York a fost codusa de generalul de securitate Luciano Pavoni fostul sef al companiei de export Romexport pe timpul lui Ceausescu. Alaturi de el sau gasit cativa ofiteri acoperiti de la centru. Din ea a facut parte si redactorul Culian al ziarului New York care a fost chemat cu cateva saptamani inaintea alegerilor pentru instructiuni la Bucuresti si a fost primit la Cotroceni de insasi Traian Basescu. La primul tur electoral aceasta banda de securisti a reusit sa obtina o victorie fara apel pentru Basescu.
TRAIAN BASESCU 452 de voturi.
CRIN ANTONESCU 2I9 de voturi
MIRCEAGEOANA 87 de voturi
La al doilea tur de scrutin Basescu obtine 70% din voturi.
Am fost prezent cu aparatul in mana la ambele scrutinuri si nu am intalnit nici-o
persoana, care sa declare in fata aparatului sau in vreo discutie privata, ca ar vrea sa voteze pentru Basescu, Acest lucru nu m-a mirat tinand seama de constinta politica a comunitatii romano americane. Aceasta comunitate desi dezbinata este
unitara in antipatia pentru Basescu. Faptul ca presedintelea fost reales prin voturile
diasporei este cea mai mare minciuna imaginabila. Diaspora romana din America nu are nimic in comun cu banda securist comunista din tara si nu o recunoaste de fel. Ea reprezinta un pericol constant pentru regimul de la Bucuresti. Poate o ancheta aici la New York sa fie pasul hotarator in demontarea masinariei monstruoase care a dus o scursura de port la conducerea unei tari Europene.
ROBERT HORVATH ZIARIST NEW YORK http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/
Posted by Robert Horvath at 9:51 AM
--------------

Anonymous said...

Thursday, November 26, 2009
FRATI DE ARME VICTOR BOUT TRAIAN BASESCU !
INTERVIUL LUI ROBERT HORVATH CU VICTOR BOUT
VA SCRIU ACESTE RANDURI DIN JAPONIA UNDE AM INCEPUT FILAMARIILE
PENTRU DOCUMENTARUL “FRATII DE ARME” BOUT – BASESCU.
Filmarile au inceput mult mai devreme dechat ma asteptam . Bout agreind sa dea un interviu, am plecat cu sotia mea direct spre Bangkok
A ROBERT HORVATH EXCLUSIVE .
It was not very difficult to see Mr Bout; according to the rules of the Bangkok Central Prison, anyone who is willing, may have a half-an-hour meeting with a prisoner. It’s only up to the prisoner if he or she is willing to have the appointment.
Still, unexpectedly for me, Bout agreed to see me. I was invited to a crowded waiting hall. Every half-an-hour an attendant announces times for the meetings. Viktor Bout was brought into the meeting room .We started the conversation.
VICTOR BOUT INTERVIEW ( fragments )
If you are not guilty and did not participate in arms deals, then why the Americans are after you?
What happened in Thailand is a result of an old story .I was a translator. I accompanied firm’s representatives on firm’s business. In the late 1991 I decided to leave and to start my own business. I decided to become an air shipping broker.
Mostly it was charter flights. ………….We did hundreds flights under a contract …………………….Also did some shipping from Romania to Angola, for the Angolan government, also flew from Bulgaria.
How many airplanes did you have?
Is nonsense to say that I had 60 airplanes.
In good times I had up to 21 aircraft including An-28 and helicopters.
What assignments did you have?
We had many orders. For instance, we had the lawful government of Afghanistan as our customer – before Taliban We had contracts with the Congolese government, shipped goods from East Europe for them. They had their own Il-76, we did the maintenance and provided the crew. We had orders from Angola, Luanda governments. We actively worked with the Libyans, we provided airplanes to them, repaired some equipment.
What orders,you had from the Angolan government?
For instance we e did flights from Kurgan to Luanda, , from Bucharest, from Burgos for the Luanda government.
So, you are saying you did nothing unlawful?
I was just doing my job. I wasn’t interested what I am shipping and for what. I got orders and processed everything legally. If there are any problems about the items, then why don’t they get those who ordered them and who supplied them? For instance Romarm etc Nobody has any problem with senders and recipients; they are all just pointing at me.
Did you ship weapons? Were those shipments legal?
Legal, of course.I am a shipper. I get an order, I get paid. I send a request, get an approval, instruct my crew, the crew comes in, loads the aircraft, gets the shipping papers, clears customs. All these tales about illegal flights are not supported with anything. I am sorry, everyone in the transport business ships weapons if it is not an illegal cargo, if the papers meet all regulations. We had contracts with Russians and Romanians, companies. We did more than 100 flights under a contract with the Angolan government.
Dupa alte cateva intrebari jumatea de ora permisa sa apropiat de sfarsit. Bout mi-aa dat de inteles ca in cazul extradarii va trage pe multi dupa el . El se considera doar un comerciant iar adevaratii ” pesti mari sunt Basescu si ceilalti. Cand i-am spus titlul filmului FRATII DE ARME BASESCU -BOUT acesta a zambit spunand \ ‘Fratii trebue sa ramana impteruna si la bime si la rau ”
Robert Horvath http://www.devagallery.com Blog http://devanewyork.blogspot.com/
for NIPON PRESS.
----------

Anonymous said...

ATAC BANDITESC ORDONAT DE BASESCU LA NEW YORK Cu doi ani in urma Basescu a ordonat un atac banditesc la New York. In stanga acestui articol se vede fotografia sustrasa din seiful studioului meu de film din New York. Dupa o saptamana de la incepererea scandalului ICR New York pentru a fi discreditat ( conspiratie cu Antena 3 ) fotografia apare trucata pe un blog creiat de servicii. Se poate observa montajul fotografic unde apar alaturi de ziaristul Andrei Badin. Trebue mentionat ca nu m-am intalnit cu aceasta persoana niciodata. Fiind jurnalist de investigatii ma fotugrafiez extrem de rar. De la venirea in USA nu cred sa posed mai mult de 6-8 fotografii. Fotografia pe care sa executat triucajul a fost facuta pe Aeroportul Louis Amstrong din New Orleans de sotia mea Kiyoko. Am pastrat fotografia intr-un plic in seiful studiolului si am notat disparitia ei imediat fapt relatat detectivilor politiei. ( Negativul fotografiei a fost gasit in Osaka la sediul studioului meu din Japonia. In momentul in care fotografia furata a aparut pe un blog strain am cerut o ancheta la FBI. Ea continua si azi si va lua sfarsit numai prin punerea lui Traian Basescu dupa gratii. PS. Memorile adresate autoritatilor romane au ramas pana in ziua de azi fara raspuns.



Serviciul de Informatii Extern Domnule Director Razvan Ungureanu Acum doi ani a avut loc o spargere la studioul meu de film din Manhattan. Pagubele materiale au fost grele (furtul a 4 computere), iar cele artistice irecuperabile, reprezentand munca a mai multe luni de productie. Faptul ca mi-a disparut carnetul de telefoane si cateva fotografii din sertar, a facut sa realizez imediat ca talharia a fost mana serviciilor. Pentru a deruta politia au avut loc spargeri similare la diferite etaje si chiar la diferite adrese din Chelsea, cartierul galeriilor de arta, unde se afla studioul meu. Protestul meu adresat consulului Pavoni nu a avut nici un rezultat, pentru ca nu am avut nici o dovada palpabila in sprijinul afirmatiilor mele. Spre surprinderea mea si a detectivilor politiei, dovada a venit prin aparitia pe internetul romanesc a unei fotografii, sustrase din studioul meu. Pe una din blogurile deschise pe numele meu de noua securitate pentru a creea deruta, apare un colaj fotografic in care eu sunt plasat alaturi de cunoscutul jurnalist Badin de la Antena 3. Remarcabil este faptul ca nu am intalnit niciodata aceasta persoana si nu am avut cu ea nici o relatie profesionala sau de alta natura. Singurul lucru care ne uneste este faptul ca suntem tinta cotinua a atacurilor institutiei conduse de dumneavoastra si a faptului ca suntem mereu desconspirati ca spioni. Nu se dau informatii pentru cine spionam, dar acest colaj primitiv este prezentat ca un document al intalnirii noastre subversive.

Anonymous said...

Va rog deschideti la: Desteptarea lu’ Horvath http:iiroberthorvath-cineast.blogspot.com DE PRIN BLOGURI ADUNATE SI LU’ BADIN DATE. Deoarece cazul de mai sus depaseste nivelul politiei metropolitane am contactat FBI caruia i-am cerut protectia. Pentru ca sotia mea este cetatean japonez s-a atentionat serviciul de specialitate nipon. Realizand imediat caracterul de gansterism politic, absolut toate persoanele cu care am discutat subiectul, au facut referiri la WATERGATE, pentru ca o operatie de aceasta anvergura trebuie sa aiba aprobarea la cel mai inalt nivel. Este vorba de o miscare disperata de a salva pe Patapievici si clanul din jurul presedintelui. Un scandal politic de asemenea factura se stie cum ar incepe dar nu se stie cum se termina, dar precis aduce prejudicii interelor si imaginii Romaniei. Vorbind despre bloguri trebuie sa atrag atentia ca furtul de identitate este o infractiune serioasa, care este pedepsita de lege. Pentru ca s-au deschis cinci bloguri pe numele meu, va rog sa le inchideti cat mai repede, pana cand nu va fi tarziu pentru libertatea dumneavoastra si bugetul institutiei pe care o conduceti. Trebuie sa mentionez ca nu posed si nu am deschis nici un blog. Site-ul meu de arta este http:iiwww.devagallery.com. Domnule director Stiu ca ii dispretuiti pe romani in general, iar pe cei din afara granitelor in special, considerandu-i ca un fel de cetateni de mana doua. Inteleg ca va considerati deasupra legilor si aveti convingerea ca atat cat Basescu este presedinte, nu veti pati nimic, indeferent de nemernicia pe care o faceti. Totusi este greu de inteles cum o persoana sofisticata si cunoscatoare a uzantelor internationale (fost ministru de externe) sa coordoneze o actiune care a inceput cu un jaf pe teritoriul Statelor Unite, un stat suveran si considerat aliat. Oare nu ati fost informat ca sunt de 30 de ani cetatean american si ca daca spargeti o companie americano-japoneza veti pierde imunitatea diplomatica. Poate avocatii din jur va vor explica faptul ca sustragerea de documente si intrebuintarea lor in scopuri politice este considerata aici, ca o actiune criminala. Sunt convins ca la fel ca toti sefii de banda prinsi asupra faptului, veti declara ca sunteti inocent. Totusi trebuie sa explicati coerent si logic cum o fotografie inchisa in sertarul meu, din studioul meu din New York a strabatut oceanul, ajungand pe un blog-ul creat de serviciul special. Faptul ca SIE serviciul condus de dumneavoastra, a fost involvat in desfasurarea expozitiei AL-QUEDA a cetateanului arab Amar Marvan ANBAKI sub pretextul unei expozitii ICR face ca situatia sa fie cu totul exploziva. Domnule director Vreau sa va dau in incheiere un sfat folositor. Deschideti o ancheta, dati vina pe ceilalti si imediat demisionati sub motivul propriei incompetente. In cazul contrariu nu ramane decat sa va doresc o puscarie usoara. ROBERT HORVATH, New York Va rog sa confirmati primirea scrisorii si numarul de inregistrare. Astept raspuns in termenul legal. Robert Horvath USA www.devagallery.com

Posted by Robert Horvath at 3:30 PM No comments:
----------------

Robert Horvath said...

@ Mit Popescu
Nu retrag nici o virgula. Basescu trebuie impuscat
dupa un proces legal in conditiile unei democratii reale. Varianta ar putea fi extradarea catre SUA sau Franta pentru crima din portul Rouen. Amestec vorbele si faptele. Fara falsa modestie sunt printre putinii care pot influenta evenimentele din Romania.
Eu sunt artistul care prin chemarea politiei americane
am creiat scandalul ICR New York.
Dosarul CRIMINAL SI TERORISM BASESCU remis catre FBI a creiat o panica de nedescris. Dovada este trimiterea unui grup de diplomati in civil pentru dicutii la consulatul
roman.
Introducerea lui Basescu ca martor si maine inculpat in procesul celebrului traficant de arme Bout se datoreaza persoanei mele.

Am crezut ca demiterea lui Basescu sa se produca intr-un cadru legal si constitutional. Sunt impotriva unei lovituri de stat parlamentare.
Multumesc pentru atentie ...........

vaisamar said...

miticule parca veneai cu duba de la balacenca nu cu copy-pastele expirate =))

aici ploua de vreo 2 ore cu galeata is curios cati voteaza pana la 23 =))

Bibliotecaru said...

Dincolo de demiterea unui preşedinte, astăzi a fost o zi tristă, mâine va fi o zi cumplită, anii viitori vor însemna disoluţia naţiunii române.

Cu siguranţă la noapte mă voi gândi foarte mult la faptul că nu este posibil să strângi 10 milioane de români cu drept de vot care să-şi înţeleagă drepturile civice şi suveranitatea.

vaisamar said...

maine sa postezi poza cu chelia =))

Anonymous said...

Măi Crucerule, stai mă şi nu-te-nghesui la râs şi la ţopăit!

Vezi că acum câţiva ani a mai râs şi-a mai ţopăit unul seara ş-a doua zi dimineaţă când s-a trezit vai ş-amar.....

:)))))))

nimrod said...

Biblio,

:) Şi eu cred că noaptea e un sfetnic bun... Cât priveşte românii,tocmai s-a dovedit că undeva la peste zece milioane dintre ei îşi înţeleg drepturile civice şi suveranitatea însă, e drept, fiecare în felul lui, adică democratic.

PS. BEC-ul i-a spus zât d'acilea ministrului de interne?! E groasă rău! Trebuie alt BEC. Dacă nu, alt guvern. :)))

ZeV said...

;)))
Am depasit pragul critic al indignarii...stau acum si privesc ca prostu' si ma crucesc cum o ceata de babuini se bucura ca niste copii retarzi, convinsi fiind ca daca strica ,,jucariile" celorlalti, din intamplare, cetateni suverani ai poporului roman cu drept de vot, inseamna ca o infrangere zdrobitoare poate fi poleita instant in succesuri la masa verde.
Ba mai mult, l-au transformat pe bietul Traian Basescu intr-o marioneta jalnica, punandu-i in mana o faclie. Cred ca, prins in iuresul entuziasmului juvenil, domnul Basescu ar fi ridicat in sus, fara sa bage de seama, chiar si o lumanare.
Asa ca domn Biblio, cred ca putem sa ne culcam linistiti. Sunt altii, chiar la nivel (mai) inalt, mai prosti, sau mult mai prosti decat noi.
;))
Doamne, in ce tara de nebuni traim...
Oricum, pace nu va fi, iar domnul Basescu a confirmat in aceasta seara, FARA NICI UN DUBIU, justetea masurii Parlamentului Romaniei de a-l demite. Al Parlamentului si al celor aproape 8 milioane de cetateni suverani, cu mult mai multi dacu votantii PENTRU domnul Basescu in evenimente electorale anterioare.
Ce va urma ? Traim, vedem....
;)

ZeV said...

nimrod
Stimate coleg, te-as crede cu o singura conditie...daca la alegerile anterioare, incepand cu 2004 incoace, ar fi participat la vot 100% din electorat, adica, 18 si ceva de milioane.
Cred ca inca nu ai inteles pe deplin ca acest blog este scris si citit, de regula, de oameni suficient de inteligenti.
;)

Bibliotecaru said...

@ vaisamar

Eu mă rad în cap, asta deja am hotărât, chiar şi dacă rezultatul va fi validarea referendumului... asta pentru că mizeria a ajuns prea departe... Nu văd ce treabă aveţi domnia voastră cu asta?

Bibliotecaru said...

@ nimrod

Îmi este tare frică de ce va urma. Veţi vedea că motivul de zâmbet nu există. În acest moment Traian Băsescu nu mai are nici măcar şansa de a-şi da demisia. Nu ştiu dacă realizaţi, dar în acest moment Traian Băsescu este într-o situaţie cu mult mai gravă pentru domnia sa decât Nicolae Ceauşescu în 1989. Şansa domniei sale ar fi fost să fie demis...

Bibliotecaru said...

@ ZeV

Eu am privit cu atenţie zilele acestea la diferitele personaje politice, unele foarte noi care jucau rolul de "tânără speranţă". Aceşti oameni, care mimau un rol de intelectual în societate, s-au dovedit nişte... hai să nu spun acest cuvânt. Ei sunt demascaţi, în acest moment România nu mai are nici măcar un intelectual veritabil care să-şi asume un rol public în politica românească.

nimrod said...

ZeV,

Aveţi dreptate. N-am înţeles.

ZeV said...

nimrod
Oricum, va doresc multa sanatate.

Robert Horvath said...

REUTERS BUCHAREST
Ultima ora :
"Un individ cu barba rosie s-a aruncat in piscina vilei
Dante. A afirmat politistilor ca a fost un gest simbolic cu implicatii profund politice."
Un prosop! Daţi-mi un prosop!”
Sună ca un strigăt al victoriei.

Regret subestimarea continua a acestui intelectual cam puriu..... dar mereu o speranta a blogului
politic romanesc.

ZeV said...

Corect, domnule Biblio, domnul Traian Basescu ar fi avut o singura sansa sa castige...prin confirmarea demiterea domniei sale.
..Si cand ma gandesc ca va luam peste picior pe alte bloguri atunci cand dvs vorbeati de instinctul de dictator al acestui om bolnav..manipulat si stimulat de nemernici interesati din culise...sincer, imi este pur si simplu rusine de mine insumi.
Va rog sa ma iertati.
Deocamdata, noapte buna.

nimrod said...

Biblio,

Se prea poate să aveţi dreptate. Nu mai departe momentele alea oribile în care fiica preşedintelui României a fost agresată verbal, în plină zi, de un grup de oameni de bine, că babuinii am înţeles că sunt alţii.
Problema uslaşilor e că pentru mai mult de atât e nevoie de al naibii de mulţi bani, iar eu cred că dacă până mâine dimineaţă nu se obţine "victoria" la referendum,va fi exact pe dos,adică investiţiile în mişcările de dezordine publică şi manipulări mass-media vor scădea drastic, pe principiul "noi am ridicat problema, noi o bagatelizăm".

Oricum, noapte bună!

Anonymous said...

Ştiţi ce fac maimuţele când n-au ce face?
SE SCARPINĂ-N CUR!
Aşa şi voi!
Parcă sunteţi o ceată de babuini!

Aşteptaţi băi rezultatele finale şi după aceea vă încingeţi!
:)))))))
Năroooooozilor!

Bibliotecaru said...

@ Robert Horvath

Domnule Horvath,
Societatea românească mi-a demonstrat că nu este nici măcar un pic democratică. În concluzie şi atitudinea mea se va transforma ca atare. Sau veţi vorbi normal aici sau nu o veţi mai face deloc.

Este valabil pentru toată lumea. Cine nu dovedeşte respect, pentru mine şi pentru cei ce comentează aici, nici nu vor mai comenta. Dacă este cazul, închid de tot blogul. Aţi beneficiat prea mult de bunul meu simţ şi aţi abuzat nejustificat. Îndeajuns.

vaisamar said...

miticule speranta moare ultima =)))))))))))))))))))

FRANK ZAPA[KING] said...

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
OHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

WOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
BIBLOTECARULE-BOLSEVICULE-IAR AI LUAT-O IN BARBA..........bey miticule,nasulule,de ce nu asculti tu de mine si de prognozele mele,ai??????????????
ati incasat-o cu toata logistica -TRUSTURUL INTACT,TELEVIOZIUNEA PUBLICA,REALITATEA TV,ROMANIA TV TOTTTTTTTTT ,TOATA PRESA RADIURI ETC............
NU INTELEGETI CA ,timpul vostru a trecut-BEY BOLSERVICILOR ACASA CU VOI............
HAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIII,OHOOOOOOOOOOOOO

Anonymous said...

A cui speranţă?
Vreuna de-a lu' Charles Dickens?
:)))))))))

Hai mă nea Mariusică chiar aşa?
Păi noi ne dăm cu barca pe Nil sau prindem crocodili ca să ne facem genţi?
:))))))))))

FRANK ZAPA[KING] said...

MITICUL POPESCU-vezi ca va trebui sa-i duci pachete in temnita la beshinosul voiculescu..........
Ai incasat-o MITICULE-AI LUAT PICIOARE IN CUR CIT INCAPE,TI-A TRAS-O MONICA MACOVEI BEYYYYYYYYYY,MITICULE,ESTI VARZA ,AI VOTAT PE MIRTOAGE.............

Anonymous said...

Zapo: ZÂMBESC!
Să nu mă-ntrebi că nu-ţi spun de ce.
:))))))))

frank zapa[king] said...

MITICULEEEEEEEEEEEEEEEE-DE FAPT EUSEBIULE-RID,RID SI MA TIN CU MIINILE DE BURTA...........
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

FRANK ZAPA[KING] said...

Eu spre deosebire de tine RID,RID SANATOS CU TOATA GASCA DE AMICI-AUZI MITICULE ,SARBATORIM,tare ti-ar placea si tie sa fii cu noi-ar fi o lectie pt tine,ai avea multe invatat,dar asta e o alta problema.
Am facut treaba buna-si stii de ce??????????????/
Pt ca suntem barbati adevarati si oamenii ne urmeaza-INSPIRAM INCREDERE..........

vaisamar said...

speranta penalilor =))))

Robert Horvath said...

Bibliotecar
Va inteleg necazul. Nu este usor sa pierzi totul.
Orice speranta in viitorul fostului partid comunist
sa sfaramat ....Puscariile a-si deschid larg portiile.
Dupa Nastase urmeaza prietenul dumneavoastra de
suflet Voiculescu.
Blogul este al dumneavoastra. Puteti sa faceti cu el ce vreti. Puteti sa si-l inchideti la nevoie. Daca vreti sa transformati dialogul si libertatea de expresie in monolog interior este tot problema dumneavoastra.
Vrei sa dialoghezi doar cu bolsevicii si eventual mensevicii ....care doresc plecarea tarii cu satra spre est. Dialoghezi cu cine vrei.
Respectul inseamna reciprocitate.
Respectul tau ramane numai pentru pucisti si cei care vor sa-si faca dreptatea cu pumnul in gura. Democratia nu este numai pentru
invingatori si majoritari...... ci si pentru ceilalti.

Vasile, said...

Basescu presedintele ungurilor , si a 10% dintre alegatori!

Cretinii tarii ce mai spun?
noua milioane ,dublu decit numarul acelora care l-au ales au votat acum contra lui Basescu!

Tot respectul pentru nomenclaturistii securisti ai lui Traian tot respectul pentru sinecuri , care-si apara interesul cu toate armele , astia cel putin sunt oameni normali isi cunosc interesul si de aici si vitejia si tupeul manifestat in aceasta campanie, tot respectul pentru majoritatea ungurilor care au dovedit inca o data ca nu sunt cetateni ai acestei tari , ci tradatori ai acestei natii , indivizi care daca miine primesc ordin de la Budapesta isi vor ucide vecinul roman!

Ai tot respectul meu Horvath !

Vasile, said...

Robert,

Sincer cred ca esti grav bolnav!

nimrod said...

:)))

Înţeleg că totul atârnă în cele din urmă de ce va hotărî domnul Şova.

Robert Horvath said...

Repet a nustiu cata oara. Nu sunt sanatos la cap.
Nimeni nu a indraznit sa afirme contrariul.
Nebunii schimba lumea......cei normali nici macar sosetele !!

ZeV said...

Robert HORVATH
Nu te supara, dar pe langa faptul ca esti un diversionist notoriu, esti si prost. Pardon, un diversionist prost. De fapt, am adaugat cuvintele diversionist si notoriu, doar pentru a nu ma exprima prea abrupt si neelegant.
Nici macar nebunia nu poate eluda, in cele din urma, realitatea nuda si trista.
Cine din Romania doreste sa plece cu satra spre est ?
Daca ar fi sa vorbin de satre cu catatenie romana, acestea cautate spre vest, nu spre est. Cu exceptia catorva diletanti aciuati spre estul exprem , pe undeva in tara soarelui rasare.
Si inca ceva...eu unul m-am saturat ca acesta tara sa fie condusa din afara, eventual de la Budapesta, iar cei plecati de nebuni dupa caini cu colaci in coada sa ne dea, nouă, celor care ne ducem zilele pe aceste meleaguri, lectii de democratie vorbindu-ne de potcoave bolsevice de cai morti.
Sincer, cred ca prezenta dumitale pe acest blog are clipele numarate si, daca ar depinde de mine, un individ de teapa unui terchea berchea ratacit prin meandrele concretului planetar, cu pretentii de filfizon ar fi ej....ectat instant.

ZeV said...

Iată efectul pervers al amestecului unor politicieni occidentali in treburile interne ale Romaniei. Politicieni cu discurs frumos, dar cu conținut de consistența vidului absolut și preocupați doar de numarul de voturi pentru PPE in institutiile europene.
Dintotdeauna Romania a fost si este un poligon de incercare unde se experimenteaza orice si un imens depozit de gunoaie toxice, periculoase, inutile si/sau modificate genetic.
Am preluat, candva, modelul gigantismului poluant preindustrial din tari cu traditie tehnologica, dar care a fost de mult abandonat in tarile de origine.
Inghitim produse contrafacute, noxe si decibeli, deseuri estetice numite fructe si legume, medicamente scumpe de frecat picioare de lemn, clisee si retete de tip surogat menite sa ne transforme in animale domestice iluzionate fiind ca sunt libere si independente in țarcuri percepute drept areale de siguranță si protecție.
Desi Comisia de la Venetia nu agreează cvorumul, desi tarile vestice nu impun, in sistemele lor politice si constitutionale limitari artificiale ce se dovedesc in realitatea fetidă oportunitati de obstructionare si nu de incurare a dreptului fundamental al cetateanului, cel de a se exprima prin vot liber si egal, iacătă că în Romania ORICE este posibil....inclusiv ca promovarea/mentinerea in functie sa sa bazeze pe confiscarea neparticiparii la viața cetății (sic!).
Mie personal mi se pare o nedreptate strigatoare la cer insolența neputincioșilor care vor să acapareze puterea prin procedee situate la limita democrației, ba chiar, dincolo de ea.
E timpul ca poporul român, prin intermediul celor 8 milioane de votați PENTRU demitere, să-i spună ilegitimului domn Presedinte și acoliților domniei sale:
STOP JOC !

ZeV said...

..Este evident ca in acest moment, cu Traian Basescu revenit la Cotroceni nu mai exista nici o cale de comunicare, reconciliere si dialog.
Cu un Presedinte paranoic care vorbeste de ,,lovitura de stat", si sugerează că cetățenii suverani au cauționat, prin SIMPLA PREZENȚĂ LA URNE, subminarea statului de drept, deși toate procedurile au fost decise în Parlamentul României și validate de CC, cu un Presedinte care spumegă triumfalist cu o lumânare în mână ca a castigat a la Pirus....cu 8 milioane de voturi impotriva si-i amenință chiar si in ceasul al treisprezecelea, cu puscaria, pe adversarii sai politici, nu există decât două alternative :
Ori EL ori NOI.
De deportat nu ne poate deporta pe toți, dar, ne poate pune cătușe, din moment ce am participat la o... lovitură de stat".
Mai logic mi s-ar părea, totusi, ca cei care au lansat sintagma ,,lovitură de stat", au amenințat și intimidat, SĂ SUPORTE EI ÎNȘIȘI RIGORILE LEGII.
Evident și oprobriul public definitiv și irevocabil.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.