15 July 2012

Un gest profund antidemocratic în Germania


Pe doamna Merkel o doare de democraţie când este vorba despre România, când anti-democraţia se întâmplă prin Germania o doare mai puţin concret.

În Germania doamnei Merkel conceptul nazist înfloreşte, se îmbogăţeşte, se permanentizează.



Ia uitaţi ce spune Hajo Funke, cică iangmenii sunt atractiv spre neonazismus pentru că noalternative in dă viligi... Cum doamnă Merkel, jungării germani nu au altă alternativă decât neo-nazismul? Ce ţară conduceţi, doamnă Merkel? Sper că nu aveţi pretenţii de una democratică, stat de drept, valori europene, drepturile omului...

Doamnă Mekel, mai zice CBN că nazismul a captat mai mulţi tineri decât orice alt partid politic... Păi asta este o viaţă politică sănătoasă? Ce fel de ţară conduceţi domnia voastră... Nu vă îngrijorează? Vreţi să daţi năvală în ţările europene pentru o mică eugenie?

Se mai spune că Nationaldemokratische Partei Deutschlands – Die Volksunion vrea, nici mai mult şi nici mai puţin, decât să restaureze cel de al treilea reich. Oamenii aceştia nu sunt o organizaţie secretă, stau la vedere, sunt activi, au pagină web şi pagină pe wikipedia...

"On 21 January 2005, during a silence in the Saxon state assembly in Dresden to mark the 60th anniversary of the liberation of the Nazi Auschwitz extermination camp, twelve members of the NPD walked out in protest."
(http://en.wikipedia.org/wiki/National_Democratic_Party_of_Germany)

Doamnă Merkel, ce fel de stat este Germania dacă nu este deranjat de acest tip de mişcare politică? În aparenţă vă deranjează... dar se pare că în realitate nu.

"In June 2012, several NPD members of Saxony's parliament attended the parliament's sittings wearing clothing from Thor Steinar, a clothing brand that is popular amongst neo-Nazis; the legislature responded by saying that such provocative clothing was not permitted to be worn in the parliament and demanded that the NPD members remove and replace their attire; the NPD members refused, resulting in the members being expelled from the parliament and banned from attending the next three parliamentary sittings. The NPD members denied accusations that they wore the shirts as a deliberate provocation"
(http://en.wikipedia.org/wiki/National_Democratic_Party_of_Germany)

Iată însă ştirea de astăzi, doamnă Merkel...
Lideri europeni evrei si musulmani condamna cu vehementa interdictia circumciziei la copii, data de o instanta din Germania, considerand-o "cel mai puternic atac asupra evreilor de la Holocaust si pana astazi" si ca "un afront la adresa drepturilor omului".

Conducatori ai evreilor din Europa au cerut guvernului german, condus de catre cancelarul Angela Merkel, sa intervina, pentru a proteja o practica religioasa, potrivit The Independent.

Remarcile socante au venit dupa ce o hotarare a unei instante din Koln, de luna trecuta, a consfiintit ca circumcizia copiilor ar constitui o fapta penala, deoarece ar cauza vatamari corporale grave si ar incalca drepturile copiilor.

"Nu vad niciun viitor pentru evreii din Germania, in cazul in care hotararea este admisa", a declarat Pinchas Goldschmidt, rabinul sef al Moscovei. Rabinul a spus ca hotararea instantei arata ca evreii si musulmanii nu mai sunt acceptati in viata sociala din Europa.

Merkel, somata sa intervina in "cel mai mare atac asupra evreilor de la Holocaust"
Foto: AFP

Si alti lideri evrei si musulmani europeni au subliniat faptul ca circumcizia este un obicei religios fundamental si au cerut guvernului german sa intervina. Ei au descris decizia instantei din Koln ca "un afront la drepturile fundamentale religioase si umane".

Declaratia a fost semnata, printre altii, de lideri ai Parlamentul evreiesc european, ai Centrului Rabinic European, ai Asociatiei evreilor din Europa si ai Centrului Isalmic de la Bruxelles. Guvernul cancelarului Merkel a evitat pana acum sa aduca in dezbatere aceasta problema.
(http://www.ziare.com/europa/germania/merkel-somata-sa-intervina-in-cel-mai-mare-atac-asupra-evreilor-de-la-holocaust-1178700)
Ce aţi făcut doamnă cancelar, aţi lăsat o astfel de lege să bântuie Germania? Păi ce fel de ţară conduceţi, doamnă Merkel? Eu am înţeles că nu mai suntem lăsaţi să ne tăiem porcii şi miei prin ogradă, că trebuiesc asomaţi, înţeleg că ciobanul la stână trebuie aibă faianţă şi apă caldă... dar chiar să opriţi oameni să se taie împrejur? Ce aveţi doamnă cu ei? Prin America am înţeles că te taie împrejur fără să te întrebe, chiar la naştere. Trece copilul prin maternitate i se face gratuit o peritomie post-ectomie de către un medic devenit ad-hoc mohel, fără a practică însă şi o mețița b'peh cumsecade. Lăsaţi tradiţionalii evrei şi musulmani fără obrezanie? Păi se poate stimată doamnă?

Păi doamnă Merkel, tocmai domnia voastră aveţi tupeul să daţi indicaţii de democraţie, stat de drept, constituţionalitate... lăsaţi doamnă pe alţii mai virtuoşi să dea astfel de sfaturi. Părerea mea.

Nu uitaţi de "ideea de răspândit în întreaga lume". Vă rog să traduceţi această idee în toate limbile pământului şi să o răspândiţi până şi în cea mai îndepărtate urbe. Revoluţia pentru obţinerea democraţiei mondiale trebuie să înceapă cu lucrurile cele mai simple, lucrurile pe care avem impresia că le cunoaştem cu toţii. Luaţi deci această idee şi promovaţi-o în întreaga lume.


DEMOCRAŢIA

ÎNSEAMNĂ

PUTEREA

POPORULUI

ŞI

NU

PUTEREA

POLITICIENILOR

102 comments:

Robert Horvath said...

In orice tara democratica sunt miscari extremiste.
Un exemplu de extremist esti chiar tu.
Nu este postare sa nu ataci valorile democratiilor
europene si americane.
Cel mai uluitor este cand antisemiti profunzi peste noapte
devin prietenii poporului ales. Ultima postare este o capodopera de ipocrizie.
Iar cand te rastesti la doamna cancelar......te pufneste
rasul sau chiar plansul.
Sper sincer ca doamna Merkel sa nu citeasca blogul tau
....chiar pentru o Germanie invinsa e pera mult.
Pana una alta este bine sa lasi limba rusa si sa inveti
limba invingatorilor....Limba germana..

nimrod said...

:))))

De groază cu pdf-urile...

Robert Horvath said...

Tare.....foarte tare. Pe bibloticar al doare de de circumcizia copilasilor germani citind pe rabinul de la Moscova si nu pe rabinul din Buhusi.
Apoi se rasteste la saraca Angela pe care a cunoscut-o
la o chermeza la marginea Sibiului,
Al doare in cot de cresterea antisemitismului in Romaniia
dar este preocupat daca un copillas blond si buclat neamt este taiat sau nu inprejur.
El declara Germania Federala ca un stat neofascist care vrea sa colonizeze Romania furandu-i resursele naturale si agricole.
Din pacate nimeni nu vrea sa colonizeze Romania si sa se lege la cap. Oricum datorita eforturilot eliberatoare se pare ca Romania va fi eliberata de jugul colonialist european pe o lunga perioada de timp.
Rezultatul......din nou vize la pasaport cu exceptia Ucrainei poate......Belarusului sigur.

nimrod said...

ZeV,

Nu ne-a forţat nimeni să intrăm în UE. Că, prin tradiţie, românii nu înţeleg să respecte un minim de disciplină instituţională naţională sau internaţională asta e de pe timpul lui "Ce-ai cu noi, mă?/Pentru ce să dăm cu var?" şi acum din varii motive se manifestă la nivel isteric.
Altfel spus, fiindcă n-au înţeles nimic din spiritul dar mai ales din obligaţiile ce decurg din condiţia de membri ai UE, unii români, văd, se poartă ca ţiganii: la plăcinte înainte, la război înapoi.
July 15, 2012 2:41 PM

PS: am repostat comentariul, ca să nu spuneţi cu n-am răspuns. Doar lui Vasile nu-i răspund niciodată, dar se pare că nu s-a prins încă. :)

Robert Horvath said...

BIBLIOTECARUL CU BARBA ATACAT DE PRESA GERMANA! INTRADEVAR SENZATUINAL !


Gata intri in atentia presei internationale in special al celei germane!!!!
Am luat contact cu
nygp.
"nygp is the main independent press agency covering the U.S. financial markets for German language media"

Am avut o discutie cu doi ziaristi despre isteria anti germana dun Romania. In centrul discutie a fost ultima ta postare tendentioasa cu atacuri nefondate la adresa democratiei germane si a cancelarului Angela Mekel.
Heike Buchter va publica un articol pe aceasta tema in presa Germana si Elvetiana,

Deasemenea am postat atacul tau furibund la
German Embassy's Press Department.

Robert Horvath said...

"Niciodată in toata istoria Uniunii Europene, nu s-a mai vorbit despre excluderea unei țări si nici o țara n-a mai fost pusa sub observație, pentru încălcarea statului de drept. Adică pentru tentativa de lovitura de stat."

SE PARE CA AI DREPTATE DOMNULE BIBLIOTECAR
AMGELA MERKEL TREBUIE SA-SI CEARA SCUZE !

Niciodată in toata cariera ei, Angela Merkel nu a mai atacat așa de clar si pe față, un alt prim-ministru european. Atacul împotriva lui Victor Ponta si a USL-ului e unic.

SE PARE CA AI DREPTATE DOMNULE BIBLIOTECAR
AMGELA MERKEL TREBUIE SA-SI CEARA SCUZE !

ADIO E.U !
Adio, intrare in Schengen Acum USL le-a oferit politicienilor europeni, exact motivul de care aveau nevoie ca sa dea afara România

Robert Horvath said...

ANGELA TE POATE STRIVI CA O MUSCA CU BARBA CU TOT

Bibliotecare
Daca nu te potolesti poti sa ramai
fara bani de timbre si chiar de chibrituri.
Esti la mana Angelei care poate sa-ti taie si viitoarea cartela de masa, si poate sa te lase in mijloc de iarna
intr-un soson. Esti falit si vandut pe veci.... cel putin.

Cine credea ca România chiar traieste din banii ei, s-a înșelat. Doar 10% din bugetul statului se acoperă din surse interne, adică din taxele si impozitele firmelor private: ca atâta poate economia româneasca, săraca! Restul sunt împrumuturi (care trebuie plătite). Daca SUA si Germania închid mâine robinetul împrumuturilor, poimâine salariile si pensiile românești scad cu…90%! De fapt, nu se mai plătesc de loc: pentru ca România da faliment. Socul economic ar fi prea puternic.
Așa ca Angela Merkel poate oricând sa-si șteargă tălpile pe guvernul român. Pentru ca independenta costa. Democrația costa si ea.
Iar voi, micuților bibliotecari cu barba sau fara, nu mai aveți nici un ban! Sunteți datori vânduți!

Vrei independenta , Angelica ti-o va da din plin
România nu mai e condusa de guvernul român.
Cum nici Grecia nu mai e condusa de guvernul grec. Din 2009, pensiile si salariile bugetarilor sunt plătite cu împrumuturi de la FMI si Uniunea Europeana. Adică de la SUA si Germania. Chiar si băncile private împrumuta guvernul român, tot cu garanția americanilor si germanilor.

Anonymous said...

Bibliotecaru
Acest R.H. este un ungur nazist si antisemit ! ! !

Robert Horvath said...

@ Tovarase Zev
Tacerea ta nu miroase a bine. Te pregatesti ca pe vremuri sa intri in ilegalitate cu vechii tovarasi de lupta?
Sau poate ti-ai pus deja fularul ?
Sper in cea de-a doua varianta.

Robert Horvath said...

@Anonymous
De unde ai dedus ca sunt antisemit ?
Stiu ca vei spune in curand ca vreau sa i-au
Ardealul . Nu am timp.
Sunt ocupat peste cap cu filmarile.
Sunt impotriva oricarei discriminari pe criterii etnice
Conducerea UDMR formata exclusiv din securisti si comunisti trebuie sa stea pe banca acuzatilor....in
procesul Basescu !

Robert Horvath said...

@ Anonymous
Eu sunt creiatorul celebrului scandal ICR New York
Si tot eu am chemat politia la expozitia antisemita
cu pricina. Si tot eu l-am dat pe Patapievici pe mana
Anti Defamation League....cea mai puternica asociatie evreiasca din lume. Asa ca ma lasi cu antisemitismul...
Gaseste altceva....de ex spion sau securist sau nebun
la alegere !

http://devanewyork.blogspot.com/2010/01/expozitia-patapievici-deschisa-dupa-doi.html

Robert Horvath said...

ROBERT HORVATH UN UNGUR....MAI ROMAN DECAT
TOTI ROMANII.
NEAMUL ROMANESC
editorial
Gestul admirabil al lui Robert Horvath“
octombrie 5, 2008 — ARP
Am citit, cu reala bucurie si uimire, extraordinarul mesaj al dlui Robert Horvath . Cred ca sunt rare asemenea dovezi de curaj, dar mai ales de patriotism de 24 de carate, printre cei care in prezent au alte rosturi, departe de tara de bastina. Lipsesc aproape cu desavarsire si in randul clasei politice romanesti, inclusiv al celei ce isi asuma rolul de tribuni.
http://arhivaneamulromanesc.wordpress.com/2008/10/05/dr-dan-brudascu-„gestul-admirabil-al-lui-robert-horvath“/

Robert Horvath said...

PRESTIGIOAS REVISTA TRANSILVANIA DEDICA UN
INTREG NUMAR LUI ROBERT HORVATH

http://www.revistatransilvania.ro/arhiva/2008/numarul8.htm


Numărul 8
www.revistatransilvania.ro/arhiva/.../numarul8.htm - Translate this page
20+ items – Centrul Cultural Interetnic Transilvania - Revista Transilvania.
• 1 – Corvin Lupu – De la Norman Finkelstein la Robert Horvath – Holocaust ...
• 2 – Robert Horvath (Deva – Românii, criminali sau eroi?" (Scrisoare deschisă ...
• 3 – Robert Horvath (Deva – Istorie cu jumătate de măsură la Institutul Cultural ...

Bibliotecaru said...

@ Robert Horvath

Doamna Merkel nu mă poate ameninţa cu nimic. Am luat deja hotărârea să nu mă umilesc pentru simplul motiv al supravieţuirii.

Bibliotecaru said...

@ Anonymous

:D Şi eu ştiu creştini anti-semiţi sau anti-musulmani, dar şi semiţi anti-creştini şi anti-musulmani, dar şi musulmani anti-semiţi şi anti-cretini. Şi totuşi Dumnezeu este acelaşi pentru toţi.

Bibliotecaru said...

@ Robert Horvath

Expoziţia aceia, cu svastica pe crupa căluţului roz, era exact un protest anti-nazist, împotriva prefăcătoriei, împotriva preoţilor care pun proprietate asupra lui Dumnezeu, împotriva ascunderi şi refulării sexualităţii... dar ce să înţelegeţi domnia voastră din cele două licenţe în artă... :D

ZeV said...

NIMROD

Domnule, din doua una: ori in capul dumitale este un ghiveci perfect generat de media occidentala, ori incerci sa realizezi unul similar, aiuritor, in capul nostru, al celor din tara. ;)
Ce are sula cu prefectura, stimate domn ?
1. Accederea Romaniei in UE a interesat, in egala masura, atat Romania cat si spatiul comunitar traditional;
2. Problemele Romaniei in relatia cu UE deriva din ponderea peste media europeana, a CLIENTELISMULUI, CORUPTIEI SI INCOMPETENTEI aparatului politico-administrativ.
Aceste probleme, nu numai ca nu s-au diminuat sub guvernarile multiple ale domnului Traian Basescu, dimpotriva, s-au acutizat.
Criza mondiala a pus in evidenta, ca un turnesol perfect, cat de mare este discrepanta dintre vorbele si faptele politicenilor ;
3. Principala problema a Romaniei, este, in acest moment, adversitatea romano-romana, a carei cauza, numai daca nu vrei sa o vezi, nu o vezi.
De aceea doresc sa merg la referendum, stimate domn.
O parte a establishment-ului european este DEZINFORMAT CU BUNA STIINTA SI REA CREDINTA de politicieni ,,misecuvenisti" ostili poporului roman. Aceasta este o circumstanta agravanta pentru domnul Traian Basescu, dupa parerea mea.
Va mai spun cateva lucruri:
- negocierile de preaderare au fost purtate de cel mai competent guvern postdecembrist (o recunoaste insusi Traian Basescu), respectiv, guvernul Adrian Nastase ;
-cea mai buna perioada, atat ca pondere a salariatilor bugetari (cca 900.000 de persoane) cat si ca nivel de trai, a fost EXACT intervalul 2001-2004.
...Desi, pe atunci, Romania nu era membra (m)UE.
;)
ps
Daca democratiile ociidentale ar fi ajuns, ele insele la maturitate, in Palamentul european si Comisia europena, NU AR EXISTA FAMILII POLITICE ORGANIZATE IN STRUCTURA DE CASTA, CU INTERESE DIVERGENTE.
Așa că, cei care ne tot vantura pe la urechi asazisa ,,ingrijorare" a europenilor, sa-si vada mai bine barnele din ochii lor.
De fapt, PPE este ingrijorat ca va pierde majoritatea in Europa, domnule Nimrod. Sa nu va imaginati ca daca unora dintre noi ne repugna ideea de a umbla brambura prin tari straine, putem fi cu usurinta manipulati si nu ne functioneaza mintea. Unii dintre noi, chiar au invatat carte. ;)
Ca sa nu mai spun ca PPE, prin politicile sociale costisitoare asociate ideologiei crestin democrate/crestin sociale, a avut/are o contributie/raspundere decisiva la/pentru declansarea prezentei crize sistemice a capitalismului mondial (in general) si european(in particular).
Asta e adevarata problema care ar trebui sa ne preocupe, iar dependenta economica a Romaniei de UE, cu sau fara Basescu, nu cred ca va aduce mari beneficii Romaniei, pe termen lung.

ZeV said...

Robert HORVATH
Te rog sa transmiti pe canalele dumitate de comunicare, inclusiv prin apasarea butonului 3,4...n.n+1, urmatoarul mesaj pentru doamna cancelar:
,,Mi se falfaie de spatiul SCHENGEN". ;)
Mie nu mi-e teama sa arat, la punctele de control/verificare pasaportul (sau cartea de identitate) cu O SINGURA CETATENIE.
Anume, CETATENIA ROMANA.
Sincer, sunt foarte mandru de ea.
;)

ZeV said...

Robert HORVATH
Am incercat, din prietenie, sa-ti atribui un statut suficient de reprezentativ pentru orice ,,curte" : cel de Bufon Sef.
Se pare ca palaria de bufon este mult prea mare pentru scafarlia unei paiațe APATRIDE, in veșnică_ căutare a unui fragmant de creier.
Nu dispera, stimate coleg. Prin nemarginimile virtualului, trebuie sa existe, pe un-deva, (și)țara lui OZ.
:)

ZeV said...

..PS
Si supusilor reginei Marii Britanii, li se fâlfâie de Schengen si de...Euro.
:)

fury said...

Stimate Domn, Lozinca asta cu ce e Democratia...e un fel de :oul si gaina:...pt ca poporul desemneaza prin vot politicienii...si maine poimaine ne pricopsim cu Elodia primministru....!!!

ZeV said...

fury
,,elodiile" ajung la putere, acolo unde ,,bucii" esueaza lamentabil. Pardon, ,,bocii". ;)
Popoarele nu sunt vinovate de incompetenta, clientelismul, OBEDIENTA FATA DE UN TATUC si incapacitatea de comunicare a politicienilor.

ZeV said...

Biblio
Corect si pertinent comentariul, stimate coleg. In Romania nu se manifesta activitii anti-globalizare, precum in Germania, indivizi far'de Dummnezeu si fara de busola, lasati de izbeliste, in numele democratiei, de catre epigonii lui Goethe si Beethoven.
Exact spre acest sistem al marii globalizari ne îmbie, inclusiv, doamna Angela Merkel.
Ca sa ne ajute ? Ei hai...chiar avem, cu totii, fețe de proști ?
;)

Bibliotecaru said...

@ fury

Mă scuzaţi, dar cum puteţi să spuneţi că poporul desemnează prin vot politicienii. Politicieni se înscriu în partid de capul lor, e treaba partidelor dacă îi primeşte sau nu. Asta ca o glumă să vă mai detensioneze furia.

Cetăţenii votează, din păcate, ceea ce i se oferă. Cetăţeanul nu poate să stabilească un standard prin care să împiedice nişte oameni să candideze la anumite alegeri pe seama unor criterii (aici apartenenţa la partid nu contează decât prin prisma procedurilor în care cetăţeanul se înscrie pe listă) profesionale sau morale.

Constituţia spune însă cu totul altceva... ia fiţi un pic atent la ce spune Constituţia... (pe mine mă umple de bucurie acest articol)

"ARTICOLUL 2 - Suveranitatea
(1) Suveranitatea nationala apartine poporului roman, care o exercita prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice si corecte, precum si prin referendum.
(2) Nici un grup si nici o persoana nu pot exercita suveranitatea in nume propriu."

Pe de o parte nu spune că poporul român exercită puterea=suveranitatea prin reprezentanţi, ci prin organe reprezentative... adică prin instituţii.

Pe de altă parte se spune că nimeni nu poate să profite de un post sau altul astfel încât să exercite o funcţie în interes personal.

Înţelegeţi cât de tare şi subliniat este că cei aleşi şi numiţi nu sunt stăpânii instituţiilor ci angajaţii poporului.

Să vă mai citez un pic...
"ARTICOLUL 61 - Rolul si structura
(1) Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului roman si unica autoritate legiuitoare a tarii. "

Vedeţi, nu se vorbeşte despre oameni, despre parlamentari... se vorbeşte despre Parlament, adică despre instituţie, ca despre organul reprezentativ suprem.

Nu opreşte nimeni partidele să pună profesionişti pe posturile eligibile, nu opreşte nimeni simpli cetăţeni să se înscrie în cursa electorală... Doar comoditatea noastră cea de toate zilele...

Bibliotecaru said...

@ ZeV

Îmi place asta cu "feţe de proşti", poate trebuie să ne operăm estetic... :D

Robert Horvath said...

CATEVA DETALII DESPRE EXPOZITIA ANTISEMITA.
SUNTETI DEZINFORMAT SAU POATE DOAR RAUVIOTIR

IN PREMIERA ABSOLUTA... RAPORTUL AMERICAN IN LEGATURA CU EXPOZITIA ANTISEMITA PATAPIEVICI ICR NEW YORK !

Prim Ministru al Romaniei
Domnule Ponta
Ma numesc Robert Horvath Deva. Sunt cineastul care a deslantuit prin chemarea
politiei americane uriasul scandal ICR. New York.
http://devanewyork.blogspot.com/2010/01/expozitia-patapievici-deschisa-dupa-doi.html
Nu am nimic de ascuns.
Am avut o discutie cu Ionathan Vick seful departamentului
extern al Anti Defamation League. Acesta mi-a confirmat ca cea mai importanta
organizatie evreiasca din lume a trimis in numele evreilor americani un protest
in legatura cu expozitia antisemita organizata de Patapievici . Protestul a fost trimes Ambasadei SUA de la Bucuresti si remis Guvernului Roman.
Editorul New York Magazin G. Culian poate sa confirme faptele primind prin telefon
aceleasi informatii.
Serviciile romanesti au reusit sa ascunda marele adevar .......EXPOZITIA ANTISEMITA ORGANIZATA DE STATUL ROMAN NU A FOST ROMANEASCA. AUTORUL A FOST TERORISTUL IRAKIAN OMAR AMBAKY . ROMANII AU FOST DOAR RECUZITA SI DIVERSIUNEA.
Scriu aceste randuri parasind cladirea FBI din New York unde am informat despre
expozitia propagandei Al Queda organizata de Patapievici, pe care vreti sa-l pastrati la conducerea ICR.
Nu e de gluma. La orizont un scandal international fara precedent. Va remit raportul american in legatura cu expozitia antisemita organizata de statul roman la New York

Robert Horvath DEVA Presedinte Devartes Film International
New York - Tokyo
Robert Horvath Deva Blog

Robert Horvath said...

STATUL ROMAN ORGANIZEAZA O EXPOZITIE AL QUEDA LA NEW YORK
...........SCANDALUL SECOLULUI !
Cu cativa ani in urma un ziar danez a publicat o serie de cartoons (desene satirice ) la adresa profetului Mohamed. Aceste desene au creiat o explozie in lumea islamica. Protestele , incendiile si violenta stradala au cauzat numeroase victime. Ca revansa Mahmoud Ahmadinejad presedintele Iranului a creiat o uriasa expozitie de desene satirice la care au paricipat mii de participanti dinintraga lume.
Premile pentru castigatori au fost in jur de 20.000 $.
Din acest moment realitatea bate fictiunea. Unul din castigatorii acestei manifestari devine creiatorul unei expozitii Al Queda la New York la colt de strada cu sediul ONU.
Aceasta expozitie a propagandei islamice a fost organizata si sponsorata de statul roman. Artistul poarta numele de OMAR AMWAR AMBAKI sI este cetatean irakian . Exact aceleasi exponate care au aparut in expozitia care provaduia distrugerea lumii vestice si un nou Holocaust impotriva poporului evreu apar la Galeria Romania, in deacum celebra expozitie ICR New York…… care a creia un scandal monstru.
Scandalul a fost monstru dar cenzura si diversiunea au fost si mai mare.
Despre caracterul islamic al acesteimanifestari ( artistii romani au fost doar recuzitasi diversiunea ) nu a patruns in tara sau nici un rand in presa sau un fragment de comentariu la televiziune….. serviciile secrete facandu-si deplin datoria.
Dupa ce la chemarea mea ,politia americana a descins in forta in miez de noapte la ICR scandalul a devenit international. Dupa atentionarea verbala a sectiei romanesti de la Departanmentul de Stat al SUA , Anti Defamation Leaugue a adresat un protest vehement din partea evreimii americane.
PS:
Ancheta americana a luat sfarsit.
Voi publica in curand rezultatul ei....TERMINAL
pentru regim si servicii speciale.

ZeV said...

Domnilor, scoateți-l din priză pe acest dement.
:)

Robert Horvath said...

FRAGMENT DIN DOSARUL CRIMINAL SI DE TERORISM TRAIAN BASESCU REMIS CATRE FBI :

CATRE FBI :
TRAIAN BASESCU ORGANIZEAZA O EXPOZITIE
AL QUEDA LA NEW YORK !



Conspiratia tacerii incearca sa acopere urmatoarele;
Expozitia “Freedom for Lazy people’” nu a fost o expozitie romaneasca ci una araba.Autorul delirului antisemit se numeste OMAR MARWAN AMBAKI, nascut in Bagdad., Este cetatean irakian si are legaturi cu cercurile iraniene. Sub mana sa diabolica, visul presedintelui iranian Mahmoud Ahmadinejad de a creia din antisemitism o forma de arta, a prins viata.(Artistii romani au fost numai decorul si diversiunea) Ca raspuns si revansa pentru caricatirile despre Mohamed dint-un ziar danez,care au pus pe foc intreaga lume araba, Teheranul a organizat o uriasa competitie de cartoonuri antisemite.Aceste cartoonuri nu numai neaga holocaustul ci instiga la un nou genocid impotriva poporului evreu. (1100 participanti, 67 tari, premiu1 de 24000$ a fost acordat unui artist din Romania) Blasfemiile cele mai oribile, au fost prezentate intr-o expozitie intens mediatizata de propaganda islamica .Nu mica a fost surpriza mea cand am observat in albumul comemorativ, lucrari aproape similare,atat ca subiect cat si stilistica cu lucrarile din expozitia din NewYork. Concluzia uluitoare este ca ideologia plina de ura a unor mullahi a fost tranferata de la Teheran la New York via Bucuresti. prin geamurile Galeriei Romane (peretii nu au fost vopsiti )se poate distinge din strada ,o lucrare urisa care se intinde pe un perete intreg.Sunt pictate (oarecum stangaci,ca intr-un cartun) doua menore ,simbolul sacru al poporulu evreu si stema oficiala a Israelului. Pe menora din stanga este manjit cu rosu sangerand, cuvantul FUCK iar pe menora din dreapta la fiecare nivel unde se pun lumanarile, cu acelasi rosu este manjit semnul dolarului.Simbolistica este simpla si poate fi inteleasa de orice antisemit din orice parte a globului. In parte opusa a galeriei atrage atentia un rabin cu palarie care are tatuat pe umar semnul SS. Nu departe putem vedea un evreu religios cu perciuni care se impreuneaza cu un elefant. Peretele central desvaluie lucrarea “Patriahii se pregatesc de sex”,care prin marime si abjectie concureaza cu lucrarea “Desecrarea Menorelor” Aici asistam la un scimb de simboluri,Moise ofera lui David steaua primind in schimb un falus.(in albumul expozitiei iraniene se gaseste o lucrare absolut similara) Mentionez ca inca sase lucrari se bucura de acelas stil si de aceeasi incarcatura de ura . Ingrozit de cele cele vazute am anuntat imediat Politia si FBI .

Anonymous said...

Dl. Robert H e agramat, chiar sunt nevoita sa-l citesc?

Nu exista un al treilea buton (sic) prin care sa devina invizibil?

zep

Robert Horvath said...

ZEV IN FATA TRIBUNALULUI MILITAR
@ Tovarase Zev
Si tovarasul Nicolae Ceausescu a facut puscarie
pentru convingerile sale comuniste prin care s-a urmarit rasturnarea prin forta a ordinii constitutionale.
Acelasi lucru al vor face si cadrele mai tinere ale partidului care au organizat si executat lovitura de stat
cunoscuta in istorie ca " Puciul din Iulie 2012 " ,
Alaturi de conducatorii loviturii de stat parlamentare Antonescu si Ponta facuta dupa modelul loviturii naziste din Germania din I933 am propus tribunalului militar constituit sa ia in considerare cazul dumneavoastra.
Acuzatia..... sprijinirea loviturii de stat national comuniste prin propaganda indreptata impotriva statului roman .....impotriva intereselor aliatilor din NATO.

Robert Horvath said...

@
Problemele mele de gramatica se datoreaza organizatiei din care faceti parte. Am ales libertatea in I977 fara sa fiu intrebat, datorita unei scrisori a Presedintelui SUA mi-a salvat viata in ultimul moment
inaintea executiei. Cazul meu este descris in cartea
DACA TRECI PRIN CAMERA MORTII autor Victor Nicolae
Public fara autorizatia bibliotecarului un fragment.
Cu alte cuvinte am scuze...limba si gramatica se mai
uita. Majoritatea celor ajunsi in libertate au uitat de mult limba...............

Robert Horvath said...

DACA TRECI PRIN CASA MORTII ! O CARTE SEZATIONALA DESPRE ROBERT HORVATH APARE IN SUA ! NEW YORK TIMES : " UN DOCUMENT ISTORIC CARE SE CITESTE CA O CARTE DE AVENTURI " !

CEUSESCU VORBESTE DESPRE BOMBA ATOMICA ROMANEASCA. CINEASTUL ROBERT HORVATH TRIMITE MATERIALUL FILMAT IN SECRET, IN OCCIDENT. ESTE ARESTAT SI ACUZAT DE INALTA TRADARE. O SCRISOARE A PRESEDINTELUI AMERICAN CARTER OPRESTE EXECUTIA IN ULTIMUL MOMENT.
CITITI PE BLOGUL http://devanewyork.blogspot.com/ FRAGMENTE DIN CARTEA LUI
VICTOR NICOLAE
DACĂ TRECI PRIN CASA MORŢII (II)

DOCUMENTUL CINEMATOGRAFIC CARE A PECETLUIT SOARTA LUI CEAUSESCU !
NEW YORK TIMES :
Ceasescu discuta cu un grup de tovarasi despre un proiect dement . In conversatie apar referinte la bomba atomica, bacterioogica, rachete, arme cu laser etc. Filmat inopinat in satul natal Scornicesti , materialul ajunge in occident. Cineastul Robert Horvath intra peste cateva luni in ancheta securitatii si este acuzat de inalta tradare . O scrisoare a presedintelui american Carter ai salveaza in ultimul moment viata si il trimite peste in SUA. Scriitorul Victor Nicolae preia in cartea " " DACĂ TRECI PRIN CASA MORŢII " aceste evenimente de un dramatism deosebit

Robert Horvath said...

“Printre locurile de anchetă ale Securităţii, era şi o veche sală de sport, golită de echipament. În mijlocul ei, se afla o simplă masă de lemn, de obicei goală, şi două scaune. În spatele anchetatorului, pe un perete ucigător de alb, trona portretul uriaş, supradimensionat, al lui Nicolae Ceauşescu. Privirea lui fixă m-a urmărit zi şi noapte, mult timp după aceea – îşi aminteşte astăzi, în exclusivitate pentru ‘New York Magazin’ operatorul şef al televiziunii române din anii ’70. Anchetatorii mai oboseau şi ei, dar aveau grijă ca la plecarea spre alte treburi de-ale lor să mă lase în grija celor mai negre gânduri. Atunci am încercat să pătrund în mintea, sau în lipsa de minte, a acestui ţăran / neţăran extrem de şiret, de care depindea ‘ziua de mâine” a peste 20 milioane de oameni. Pe mine mă obseda întrebarea dacă mai prindeam oare această ‘zi de mâine’? Cu cât mă speriam mai tare că totul depindea de o fracţiune de secundă pe muchia cuţitului, de o toană sau de câteva rânduri aşternute din oboseală pe-o hârtie, portretul dictatorului creştea în dimensiune şi importanţă funestă. Încercam uneori, ca în transă, să văd ce scrie pe coala destinului meu. Pentru mulţi dintre cei care au trecut prin această veche sală de gimnastică, de box sau de lupte, hotărârea finală depindea de anchetatori, de rezultatul lor final în urma anchetei. În cazul meu, între mine şi personajul atotputernic proiectat pe perete nu se mai aflau nimeni şi nimic. Uneori, în disperare, i-aş fi cerut scuze pentru curajul de a-l înfrunta direct, încercând chiar să-l conving de inconştienţa mea. Iar în alte zile mă copleşea mândria de a fi avut această îndrozneală. Încercam să-i conving pe toţi anchetatorii că, în cele 5 / 6 minute în care s-a făcut cel mai important film despre Ceauşescu, m-a dominat doar instinctul de operator cu camera-n priză, nu un obiectiv voit politic. Acesta este de altfel şi adevărul. Anchetatorii păreau că mă cred, mulţumiţi de un răspuns ce umplea o etapă a interogatoriului. Lucrurile se complicau însă la o altă întrebare, la care nu am dat răspunsul niciodată: De ce am trimis materialul filmat despre preşedinte Serviciului Francez? Scurtul film încă nedevelopat de mine mi-a schimbat destinul, pe o dorinţă mereu vie de a nu uita nimic. Trebuie să recunosc faptul de a nu fi ghicit atunci că tocmai aceste câteva minute de filmare ar fi reuşit să schimbe şi soarta lui Ceauşescu, împingându-l cu încă un pas spre zidul de la Târgovişte. Totul a început într-o zi friguroasă de toamnă, la Scorniceşti, unde liniştea unei ploi mocnite a fost întreruptă de girofarele maşinilor negre ale convoiului prezidenţial.”

Robert Horvath said...

SCORNICEŞTI, 1975
ROBERT: Deci… era într-o vineri din septembrie, pe la ora 17, când au apărut cele 6 maşini negre ale convoiului prezidenţial. Toată echipa televiziunii s-a adunat la ordin pentru a-l întâmpina pe secretarul general al partidului, cel mai iubit fiu scornit vreodată de Scorniceşti......... Ea abia de-a întins mâna, fără să privească înainte. Dacă el mai părea oarecum a intelectual, deşi provenit dintr-un ţărănete, totuşi plăcut la prima vedere, ea m-a uimit printr-o urâţenie îngrozitoare. Ce atracţie sexuală? O matracucă. Era vânătă, ca ieşită de prin catacombe, urâtă rău, mult mai urâtă decât se credea. Noaptea am şi avut coşmare. Ţărănetele Ceauşescu se purta firesc, simplu în aparenţă. Mişcările i se dezlânau, nebalansate. Mâinile, gâtul, picioarele i se mişcau dezordonat, ca la coborârea dintr-o maşină în care ai stat vreme îndelungată înghesuit, cobori şi nu-ţi mai revii din amorţeală. Ceauşescu venea bucuros la Scorniceşti, se simţea bine, de, ca acasă. Chiar îi plăcea printre ţăranii de-acolo, care îi vorbeau simplu şi direct. Tot atunci s-a întâmplat să fie şi-o nuntă. Nu ştiu ce legătură era între Ceauşeşti şi miri. Nunta se petrecea într-o curte mare, nu departe de cea a Ceauşeştilor. Vremea se făcuse frumoasă. Cred că a fost chemat şi un preot, nu l-am văzut în timpul serviciului său religios. Ceauşeştii au venit şi ei, au felicitat mirii, au sărutat mireasa, s-au prins în horă. Se vorbea că ar fi dat un porc, darul lor de nuntă. Nouă ni se spusese să nu fim leneşi, să filmăm de zor, să fotografiem. Aveam dezlegare să ne mişcăm liber. Pe Ceauşescu, îl filmam tot timpul… patru operatori, cu tot atâtea camere. Nu trebuia să deranjăm în căutarea cadrelor noastre. Nicolae se obişnuise cu forfota din jur. Eu ţineam morţiş să înregistrez ceva special, ca amintire, numai pentru mine, când s-ar fi ivit prilejul cel norocos. Ceauşescu s-a aşezat la o masă, la una din cele obişnuite, aranjate în curte, făcute din lemn, cu hârtie pusă pe deasupra în locul feţelor de masă. Îl însoţeau şi vreo trei-patru indivizi, nu-i recunoşteam, se îmbrăcaseră lejer, în pulovere. Al lui Ceauşescu era gri, purta şi şapcă, una subţire, de vară. Discutau tot felul de fleacuri, au mâncat sarmale şi friptură, au băut vin, cot la cot cu nuntaşii. Nu li se servea ceva anume, numai pentru ei, fiinţe simandicoase. Cam plictiseală, trecuseră vreo două ore. Mă plimbam cu camera după mine, încărcată cu o casetă nouă. Întrebasem pe mai mulţi dintre securişti dacă puteam să-l filmez pe conducător şi în momentele lui de relaxare. "Poţi să filmezi orice, că tot se taie la protocol…" mi s-a răspuns cu un anume amuzament. Cum naiba de nu reuşeam să 'trag' şi eu ceva doar pentru liniştirea sufletului meu? . Nicolae ciocnea paharul şi bea fără să se cherchelească. Era cu chef. Discuţia se aprinsese. Restul se îmbătase deja. Aceeaşi ţărancă de la începutul petrecerii aducea cele trebuincioase. Căutam să mă apropii mai tare de Ceauşescu, încercam să aud ce se vorbea. Îmi ţineam camera pregătită, ca pe o armă, în dreptul şoldului. Mă deplasam dinspre dreapta mesei, avându-l pe Ceauşescu în cadru: gât-spate. Trebuia să avansez astfel încât să-i prind faţa, gura. Acum era perfect încadrat, prim plan! Imaginea căpătase claritate şi… aud cuvintele cheie: "bomba atomică"! Părul mi s-a zbârlit de satisfacţie. M-am aruncat ca uliul asupra prăzii. Asta îmi era prada: "bomba atomică"! (va urma)

Anonymous said...

Domnule Robert H., sunteti dus. Si agramat, punctez inca o data :)

Robert Horvath said...

BARBA DEOSEBIT DE ROSIE A BIBLIOTECARULUI
Bibliotecarul
Doamna Merkel nu va auzi niciodata de tine. Numai
tu vei auzi de ea. Esti si vei ramane un bibliotecar cu
barba rosie. Faptul ca esti bibliotecar si ai barba este
onorant. Culoarea rosie ca un steag ....mai putin !

Robert Horvath said...

@Anonymous
Poti sa punctezi cat vrei. Doer de aia esti platit .

Robert Horvath said...

@Anonymous
Pana vei divulga numele si gradul nu te vei bucura de
atentia mea. Caz inchis....apa trasa.

Anonymous said...

zep

ti-e greu sa crezi ca nu-s platita

nici nu am grad, ce te faci?

Robert Horvath said...

@ CAZ INCHIS....APA TRASA !

Robert Horvath said...

Biblotecarul ce ia mereu plasa :
"Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români aflaţi în străinătate că pot vota la Referendumul naţional pentru demiterea Preşedintelui României din 29 iulie 2012, în cadrul ambasadelor şi oficiilor consulare ale României din străinătate, pe baza următoarelor acte de identitate emise de autorităţile române: paşaportul simplu, paşaportul de serviciu, paşaportul diplomatic sau cartea de identitate", se arată în comunicat.
AM PASAPORT..... VOTEZ

Robert Horvath said...

LIMBA LUI LENIN SI STALIN.....LIMBA PREFERATA .....
Domnule Bibliotecar
Pe langa limba rusa....Limba lui Lenin si Stalin.
( unul georgian iar celalalt evreu ) cunosti limba franceza.

Deci probabil ai auzit de celebrul Le Figaro
si daca nu cunosti franceza care la cultura ta este normal ....

Publicaţia franceză comparaevenimentele atât cu acţiuile lui Hitler şi epurările staliniste cât şi cu cazul mai recent al persecutării dizidenţilor de către regimul lui Alexandr Lukaşenko în Belarus. "Un Blitzkrieg de o violenţă inedită....
Traducere exacta .............

Robert Horvath said...

Le Figaro: lovitură de stat orchestrată de moştenitorii comuniştilor.....de tip Zev

Robert Horvath said...

@ Transmit prin bunavointa dumneavoastra un mesaj pentru tovarasul de idei geniale Dan Voiculescu .

UN SCANDAL INTERNATIONAL FARA PRECEDENT ! GUVERNUL GERMAN CERE INCHIDEREA ANTENEI 3 SI DEMISIA PRESEDINTELUI CRIN ANTONESCU !

La Vorbe Grele Citez din memorie
Ciutacu : Sunt nepot de rabin ...aproape ingropat de viu de germani. Poti avea incredere in poporul german si in doamna Merkel.............
...................
In partea doua a interviului ATENTIE ATENTIE ATENTIE
CIUTACU : ...ESTE ANUL IN CARE CANCELARUL DE AZI AL GERMANIEI DOAMNA MERKEL A SEMNAT CONTRACTUL CU STASI
PRESEDINTELE ROMANIEI CRIN ANTONESCU : NU STIU...POATE.

Robert Horvath said...

@ Anonimus in civil
Stimata doamna dovediti ca nu aveti grad si sani frumosi. Astept proba vizuala.

ZeV said...

..Mda...cred ca toata lumea a inteles cat de dure au fost metodele de spalare a creierelor utilizate de vechea Securitate.
Un final trist de destin..Pacat.
Asa e viata reala si de aceea mergem la filme...ca sa ne mintim putin.
;)

Bibliotecaru said...

@ Robert Horvath

Cei de la Le Figaro au luat imaginea blitzkrieg de la Roxana Iordache, dacă nu mă înşel...

"Celebrul" Le Figaro este în operă, nicidecum printre ziare.

Poate nu ştiaţi, dar cotidianul Le Figaro era la începuturile lui un fel de Urzica, de unde şi numele luat după Nunta lui Figaro a lui Beaumarchais.

http://www.lefigaro.fr/international/2012/07/06/01003-20120706ARTFIG00579-roumanie-coup-de-force-contre-le-president.php

Habar nu au de capul lor, ei nici nu ştiu că la noi preşedintele nu este "chef de l'État". În plus, ei spun că Traian Băsescu este "de centre droit" când el a fost dat de un partid social-democrat. Habar nu au.

Robert Horvath said...

Zev
Spalarea de creier a securitii. Te cred pe cuvant

nimrod said...

@ZeV,

Scrieţi:"Domnule, din doua una: ori in capul dumitale este un ghiveci perfect generat de media occidentala, ori incerci sa realizezi unul similar, aiuritor, in capul nostru, al celor din tara."

:) "La plăcinte înainte, la război înapoi" sau "schimbarea împăratului, bucuria nebunilor" nu sunt din media occidentală şi nici nu servesc vreun ipotetic efort de-al meu de a vă face din vorbe (a început să-mi placă formularea asta, mai ales de când pe televiziunile bolşevice s-au înmulţit apariţiile unor băieţi aduşi parcă de după blocuri).E interesant totuşi că vă temeţi de un posibil risc de felul ăsta. Să ştiţi că e semn de slăbiciune. Fenomen Stockholm, nu alta!
Altfel şi eu sunt "din ţară".
:)

nimrod said...

ZeV,

PS. Mai scrieţi:

"Si supusilor reginei Marii Britanii, li se fâlfâie de Schengen si de...Euro."

Vorba lui Dudu Ionescu, nu vă recunosc. Confund eu sau Coana Mare e încă regină peste juma' de planetă?!

Ganduri Murdare said...

Eu unu mai degraba m-as gandi la o treba putin mai conspirationala, mai exact un afront adus la Euro ca sa pice si duduia Merkel, unul din pilonii ramasi, dupa Sarkozy...nu de alta dar trebe sa fie dolarul din nou primul pe piata(vezi ura indusa de americani asupra poporului german "of being natzi" si legat de circumsciezie ce sa mai zic ca e pe fata toata treaba, doar stim si noi ce influenta au Goldman Sachs in USA); dar desigur asta e doar o teorie a conspiratiei :P

Bibliotecaru said...

@ GanduriMurdare

Oamenii au nevoie de ţinte. Cu cât mai îmbuibaţi, cu atât ţintele sunt mai greu de găsit. Naţionalismul extrem rămâne întotdeauna o ţintă puternică. Nu are însă logică reacţia agresivă la adresa României. Când ai ştiinţă că ţara ta, poate cea mai puternică în Europa, oricum la luptă cu Franţa, este totuşi într-o criză de direcţie, parcă îţi vine să fi cu mai multă grijă la declaraţii... cel puţin din punctul meu de vedere. De aceea nu pot să înţeleg o poziţie de asemenea natură.

Robert Horvath said...

Este a treia oara cand intrbuitezi acest nume.
Cine este aceasta Roxana....vreo ......... locala ?
Nu am auzit vreo ...... cu acest nume.
si oricum ce legatura are cu presa franceza ?
Unde pune cortul ? In jurul Arcului de Trimf.
Noul presedinte francez vrea sa interzica cersitul
discriminanu-i pe romi si tigani din nou.
Agentiile de turism vor sa imparta turistilor un dictionar de conversatie international-rom.....free
aduca pe gratis. Era di timpul.

Robert Horvath said...

RABINUL KGB AL MOSCOVEI DORESTE TAIEREA IN
PREJUR A BEBELUSILOR GERMANI !

Faptul ca rabinul sef al Rusiei este seful departamentului de rabini al serviciului secret rus.
este un secret deschis.
La fel ca si patriarhul si majoritatii clerului,
Chiar si calugaritele poarta microfoane intre sani siiconati.
Sau crezi ca Moses Rozen nu a avut grad de general plin ?
Toata aceasta poveste este circumscrisa serviciilor
externe rusesti .....
Dece nu se plange rabinul sef german ?
Si in fond dece copii germani trebuie sa fie circumscrisi ca si bebelusii evrei ? Care este avantajul financiar ?

Robert Horvath said...

ULTIMA ORA. BIBLIOTECARUL DORESTE COZI
LA UNT ZAHAR SI DETERGENTI !


Nu ai raspuns la intrbarea mea . Ce te faci daca
ti se taie cartela ?
Romania traieste 90 % din inprumuturi.
Ce te faci daca Angela si Obama te falimenteaza putin .....sau mai mult ?
Cand a-ti vei aduce pe bunicul dela tara sa stea la cozi odata cu rasaritul soarelui ?
A-ti spun eu. Cat de curand.

vaisamar said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Robert Horvath said...

TAIEREA IMPREJUR A UNUI BIBLIOTECAR CU BARBA.

Circumcizia (în latină circumcido), - a tăia împrejur, peritomie post-ectomie - se referă, în general, la ablația chirurgicală a prepuțului, pliul cutan care acoperă glandul penial, situat la extremitatea penisului

TE ROG SA ANUNTI DATA DE TAIERE INPREJUR.
VOI VENI CU O ECHIPA SPECIALA DE FILMARE DIN SUA SA FILMAM EVENIMEMTUL ISTORIC .

Robert Horvath said...

O NOUA MINCIUNA, O NOUA MANIPULARE
A BIBLIOTECARULUI
MERKEL ; NU VOM IMPIEDICA CIRCIUM.....EVREILOR SI
A MUSLIMILOR


Germany’s Jews and Muslims will not be punished for breaking the law if they carry out circumcisions on young boys, Chancellor Angela Merkel’s spokesman said.

“For everyone in the government it is absolutely clear that we want to have Jewish and Muslim religious life in Germany,” Merkel's spokesman, Steffen Seibert, said Friday according to Reuters. “Circumcision carried out in a responsible manner must be possible in this country without punishment.”

Vasile, said...

Biblio,

Dumneata vorbesti de doamna Merkel & Co. oameni ,persoane,personalitati care au in singele mostenit de la inaintasii lor hitleristi cel putin un S din multii embrioni SS plantati de nazism.
Totul este normal , raul transpare de fiecare data si normal ca este mai evident decit binele fabricat in incubatorul societatii germane!.

Ce va faceti insa cu noi cu romanii, cu un robert,un nimrod cu alte mii de romani , aparent oameni normali fara nici un handicap si si totusi atat de inapoiati?

Uitati-va cum se intrec in prostie, in aberatii anti romanesti uzurpind calitatea a homo sapiensului,gandirea!

Avem o problema , desi sintagma Negruzzi , a fost ameliorata de istorie , prostii sunt inca multi!

nimrod said...

Halal de mine, mi se poarta de grija. :)))))

ZeV said...

Biblio
Am ramas siderat auzind azi dimineata, la stiri, ca domnul Traian Basescu, intrebat fiind de catre doamna Merkel daca in Constitutie sunt reglementate procedurile de suspendare, a raspuns ca...nu (sic!). Se pare ca domnul presedinte, inconjurat doar de femei, resimte acut lipsa...mamei.
Scriam nu demult, ca simt fata de domnul presedinte o imensa mila.
Acum, mai am un sentiment...cel de dezgust, in fata unui om pe care l-am crezut barbat.
Repet, trist final de destin, chiar daca se va intoarce cu coada-ntre picioare, doar din lenea (posibila a) romanului, la Cotroceni. Bleahh.

ZeV said...

nimrod
Eroare, personal spun ,,stop joc", respectiv, gata cu ..joaca de-a razboiul". Conflictul nu este o normalitate intr-o democratie a secolului 21.
Democratia se bazeaza pe negociere si consens, nu pe confruntare.
Personal, nu-mi doresc nimic , nici macar ,,o placinta" sau un ,,hot dog" fara munca sau pe cai ilicite. Vreau doar sa se termine cu dependenta fata de un singur om care chiar crede ca este un fel de trimis al lui Poseidon pe Pamant. Nu este...este doat un fals idol (cu limbaj) de lemn.
Revedeti intervilul de la Realitatea.
;)

ZeV said...

..interviul...

Bibliotecaru said...

@ vaisamar
Bănuiesc că ştiţi de ce am şters comentariul domniei voastre. Dat fiind că văd că nu prea aveţi şi comentarii care comunică ceva, nu ştiu de ce veniţi pe acest blog şi nu vă duceţi pe cele care permit folosirea unui astfel de limbaj?

Bibliotecaru said...

@ Robert Horvath

Aha... este nevoie de o manieră responsabilă... :D Am râs cu lacrimi.

Bibliotecaru said...

@ Vasile,

Eu nu arunc sângele vărsat de părinţi asupra copiilor şi nici nu confund Germania cu anumite persoane din Germania. Nici nu spun că doamna Merkel este cumva printre nazişti şi cei cu porniri xenofobe... În mod evident însă doamna cancelar vorbeşte despre noi ceva bla-bla-bla-uri când are aşa ceva chiar în curtea ei.

nimrod said...

:) ZeV,

Dacă uslaşii vor cîştiga prea lejer la toamnă vă veţi putea bucura în linişte de dependenţa faţă de doi oameni.

PS.1 N-am înţeles cum e cu plăcinta obţinută pe căi ilicite... În ceea ce mă priveşte, eu abia aştept să ajung la un ştrudel de la mama lui, pe bani munciţi, luna viitoare.

PS.2 Am lăsat eu impresia că mă închin la chipuri cioplite?!

Bibliotecaru said...

@ ZeV

Din punct de vedere instituţional domnul preşedinte suspendat a făcut o emisiune la Realitatea TV jalnică. Se vede că discursurile sunt pregătite de cineva de nu prea face aceste greşeli şi în ele. Dacă apare undeva stenograma, îl voi relua... Impresia mea este că domnul Băsescu este cu mult mai nepregătit decât îl percepem noi.

nimrod said...

:))))

Biblio,

Bravo dom'le! Nu vă lăsaţi revendicat!

nimrod said...

Biblio,

Dincolo de interviul propriu-zis, am remarcat la Traian Băsescu:

1. N-a venit îmbrăcat ca un cioclu în mijlocul verii, ca alţii, la care culorile închise, ca să nu zic negru, ţin şi de ciorbiţă şi de tocăniţă...

2. Referitor la campanie a spus că "dincolo" e "vestit" iar aici e cunoscut "ca un cal breaz" aşa că o poate lăsa mai uşor cu cheltuielile.
Chiar aşa: ca ce chestie şi din ce bani (şi în ce calitate)cheltuielile unora şi altora, pentru răsturnarea unui preşedinte de stat?
Asta e de dinainte de fanarioţi. :)))

Kain said...

Domnilor eu nu sunt de acord cu circumcizia.
Nu sunt o persoana religioasa, nu am cum sa fiu de acord cu o practica religioasa vatmatoare. Preputul ala are si el un rol biologic, traim in alta epoca nu se mai pot aplica situatiile de acum 2000-3000 de ani.
Daca traim intr-o democratie, de ce se impune taierea imprejur!? Cel care o sufera nu are ocazia sa isi dea cu parerea, unde e dreptate aici.
De ce nu ii taiem o ureche, nu e cam acelasi lucru?
Oameni fixati pe aceeasi dogma de mii de ani, o urmeaza orbeste.
Unde e democratia aici? vrei sa zici favorizarea minoritatilor evreiesti. Sau vrei sa zici ca majoritatea in Germania e formata din evrei?
Pot sa se mutileze cand sunt mari, si sunt in stare sa ia o decizie, cand au dreptul de vot, atunci sa poata sa decida si daca vor circumcizie sau nu. Tehnica medicala exista peste tot, se face rapid si nedureros. IMPORTANT e ca se face prin libera alegere, nu este IMPUSA.

Kain said...

Iar in legatura cu neonazismul din Germania, e acolo de mult timp, in ultimii ani a inregistrat o crestere abrupta.
Extremismul e la fel peste tot, cand lucrurile nu merg bine, extremismul infloreste.
Nemtii sunt cei mai ingrijorati in privinta asta, nu vor sa repete istoria.
De ce nu sunt opriti neonazistii? atat timp cat nu incalca legea, vreti sa ii inchida pe motive politice? Ce gandire e asta? democratica?

ZeV said...

..Ia mai auziti una, de la paiața noastră cea de toate zilele:
,,Noul presedinte francez vrea sa interzica cersitul
discriminanu-i pe romi si tigani din nou.(sic! n.mea)"
COMENTEZ:
Cu alte cuvinte, majoritatea francezilor naitivi sau care au dobandit cetatenia franceză cerșesc la drumul mare de mama focului, dar autoritatea publică vrea sa interzică această practică doar rromilor ....discrimnându-i.
Rușinică, domnule Hollande.
:D

Robert Horvath said...

DE LA ANT ISEMITISM FURIBIUND LA ANTI GERMANANISM DELIRAND, ACEIASI CAUZA ....COMPLEXUL DE INFERIORITATE SI CAUTAREA UNUI TAP ISPASITOR !


Cu riscul de a fi injurat , lichidat si taiat in bucatele.
Am calatorit mult ........ in jurul lumii. Pot face comparatii.
Una din tarile cele mai antisemite di lume este Romania.
Desi numarul tapilor ispasitori s-a redus la cateva mii.
De prea bunul si adancul antisemitism
romanesc il doare....in organ pe bibliotecar.
El este framantat de antisemitismul german.
Iar vinile colective aruncate de Vasile sunt o oroare si o rusine. Cineva ar trebuie sa-l puna la puct............

ZeV said...

nimrod
Coana Mare nu mai este regină peste juma' de planetă, dar inca mai este regină a șaisprezece state suverane, cunoscute sub numele de domeniile Commonwealth.
În calitate de monarh, Elisabeta a II-a este suverana în următoarele state: Regatul Unit, Australia, Canada, Noua Zeelandă, Jamaica, Barbados, Bahamas, Grenada, Papua Noua Guinee, Insulele Solomon, Tuvalu, Sfânta Lucia, Sfântul Vincent și Grenadine, Antigua și Barbuda, Belize și Sfântul Kitts și Nevis.
Există și câteva dependențe ce aparțin de coroană: Anguilla, Gibraltar, Insulele Bermude, Insulele Canalului, Insulele Cayman, Insulele Falkland, Insulele Georgia de Sud și Sandwich de Sud, Insula Man, Insula Montserrat, Insula Pitcairn, Insula Sfânta Elena, Insulele Turks și Caicos, Insulele Virgine Britanice, Teritoriul Antarctic Britanic, Teritoriul Britanic din Oceanul Indian.
:)
PS
Canada si Australia sunt niste amarate de...continente.
;)

ZeV said...

Robert Horvath
Nu stiu pe ce coclauri ai umblat brambura in cautare de caini cu colaci in coada, dar pare-se ca prin Romania nu prea ai trecut.
;)
Nimeni nu te va taia si lichida, deoarece, noi, cei care ne dam cu parerea pe acest blog, credem in democratie.
Cel mult, vei fi mângâiat pe crestet si ti se va spune:
,,Nani nani, băiețaș".
;)

ZeV said...

ps
..imi explica cineva ce inseamna
,,secret deschis" ?
Am chiulit la ora de secrete de la scoala primara.
;)

ZeV said...

VASILE
Nu te supara , dar esti intr-o grava eroare.
Domnul Nimrod, nu numai ca nu este inapoiat, dimpotriva, detine un IQ semnifictaiv peste medie.
Avem nevoie in Romania de intreaga inteligenta a semintiei, chiar daca exponetii acestei stari de gratie gandesc diferit.
Oamenii inteligenti gasesc, pana la urma, calea spre dialog si consens, domnule Vasile. Calmeaza-te si o vei gasi si domnia ta.
;)

ZeV said...

...exponentii...
restul erorilor corectati-le in minte, ca am foarte putin timp la dispozitie.
;)

ZeV said...

NIMROD
Daca ,,cei doi oameni" o vor lua prin balarii, abatandu-se de la regulile democratiei, îi voi toca mărunt, ca pe tăiței. Desigur, doar cu cuvântul, pentru că, în rest, mi-e milă până și de o muscă. Am vrut să spun un ,,horvath".
:)

ZeV said...

Domnule Kain (sau Cain)
Ce parere aveti de botezul ortodox ?
Sugacii nu pot alege ei insisi.

ZeV said...

..Si inca ceva...spuneti ca neonazistii trebuie tolerati, in virtutea valorilor democratiei.
Prin urmare, din Constitutia Romaniei, ar trebui eliminate urmatoarele:
ARTICOLUL 40 - Dreptul de asociere
(2) Partidele sau organizatiile care, prin scopurile ori prin activitatea lor, militeaza impotriva pluralismului politic, a principiilor statului de drept ori a suveranitatii, a integritatii sau a independentei Romaniei sunt neconstitutionale.
(4) Asociatiile cu caracter secret sunt interzise.
ADAUG:
Chiar daca unii submineaza valorile democratiei, este cat se poate de ,,logic" sa li se pemita sa o faca.
Ma intreb, cum veti reactiona daca veti vedea masini incendiate si vitrine sparte, inclusiv, țeasta dvs afectată de vreun pietroi din macadam. Noroc că avem, în general, asfalt. Că e de calitate proastă este bine. Se pulverizează în timpul aruncării.
:)

Bibliotecaru said...

@ nimrod

La politicieni e minciună şi costumul şi îmbrăcămintea casual.

Despre bani... nu ştiu, nu scrie în Constituţie... "e de la ei".

nimrod said...

ZeV,

:)

a.Cea mai tare chestie în funcţionarea Commonwealth-ului e aia cu suspendările...

b. Păcat că, postând două liste "colaterale" aţi "sărit" India, poate cea mai bună dovadă de lucru bine făcut şi moştenire pozitivă (inclusiv una dintre limbile oficiale) lăsate oriunde a fluturat vreodată Union Jack.

Bibliotecaru said...

@ Kain

Circumcizia reprezintă şi astăzi un act de medicină preventivă... :D nu aş vrea însă să intru pe un astfel de tărâm.

Bibliotecaru said...

@ ZeV

Aş mai adăuga la interdicţii pentru partide încălcarea următorului articol expres exprimat de Legea partidelor politice:

"ARTICOLUL 30 - Libertatea de exprimare
(7) Sunt interzise de lege defaimarea tarii si a natiunii, indemnul la razboi de agresiune, la ura nationala, rasiala, de clasa sau religioasa, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenta publica, precum si manifestarile obscene, contrare bunelor moravuri. "

nimrod said...

Biblio,

Minciună e mult spus. Hai să fim europeni: ipocrizie.
PS. Cea mai recentă excepţie a constituit-o ţinuta Olguţei Vasilescu, care în seara ultimelor alegerilor locale avea pe ea un tricou al Mannschaft-ei, mesaj de o sută de puncte în Bănia Ştin'ţei! :)

Kain said...

@ ZeV

Eu sunt botezat ortodox, nu am ales sa fiu botezat, asa cum nu am putut sa imi alega parintii sau tara in care m-am nascut. Pot sa gandesc singur fara sa mi-se spuna cum. Curiozitatea ma impinge sa citesc blog-ul acesta si sa aflu si alte punce te vedere, in speranta ca pot sa le imbunatatesc pe ale mele.
Nu cred ca putem compara faptul ca scufundarea in cazanul cu apa e acelasi lucru cu o circumcizie, din punctul de vedere al impactului asupra individului.
Spun ca dreptul al libera exprimare e o idee buna si nu as vrea sa fie ingradit, "libera exprimare" dar in cadrul legal. Vrem nu vrem, trebuie sa ne supunem unor legi.
Domnule ZeV nu ai idee cat de bine se aplica exemplele date de dumneata inpentru situatia in care se afla Romania.

@ Bibliotecarul
Stiu ca este preventiv, la fel de preventiv poate fi si extirparea apendicelui, totusi nu o face nimeni preventiv.
Eu cred ca e o scuza, sa zici ca circumciza se face preventiv. Procedura se poate face la orice varsta, de ce sa nu lasam pacientul sa decida?

ZeV said...

Domnule Nimrod...ma deturnati de la activitatea in interes de serviciu.
In fine, hai sa va raspund. Nu am inclus India, deoarece,
,,În 15 august 1947, India a obținut independența în fața Marii Britanii, dar a fost divizată în două teritorii independente, un domeniu al Indiei și un domeniu al Pakistanului, conform legii musulmane. Trei ani mai târziu, în 26 ianuarie 1950, India a devenit republică și a intrat în vigoare o nouă constituție."
COMENTEZ:
Acun s-a inversta ,,fluxul" dinspre si spre Marea Britanie...
Nu mai vine Muntele la Mahomed.
:)

ZeV said...

..in nici un caz tricoul Olgutei Vasilescu nu se compara cu Vuitton-ul...
;)

ZeV said...

Domnule Kain (sau Cain), as vrea sa cunosc si parerea unui evreu.
Eu, in calitate de ortodox, spun doar ca sunt perfect de acord cu botezul. Daca evreul te va contrazice,ce-i vei spune ?
Este interesant de dezbatut, pana unde poate merge libertatea de opinie.
Apropo de democratie si libertatea de expresei/optiune/traditie, etc., in numele carei iti exprimi parerile, oricum, binevenite pe un blog autentic democratic.
Spre deosebire de blogurile politicenilor, fie ei, Udrea sau Adrian Nastase.
;)

nimrod said...

ZeV,

:) Deşi n-am apucat să mă împrietenesc cu Platon, nu pot lăsa adevărul nereperat,deci, de pe site-ul organizaţiei, www.thecommonwealth.org :"54 independent states working together in the common interests of their citizens for development, democracy and peace." India e şi ea pe acolo. Vedeţi lista. Altfel, dacă n-aţi citit-o până acum, vă recomand "Freedom at Midnight" (Collins/Lapierre).

Spor la muncă. Alte comentarii pe înserat că şi eu sunt printre ăia care măcar ţin de sac.

vaisamar said...

am auzit ca Ciomu face circumcizii la reducere =))

Kain said...

Eu mi-am exprimat opinia, nu ma consider o persoana religioasa. Am incercat sa ma identific religios, si am descoperit ca am convingeri sataniste.
Asa o fi, eu cred ca fiecare crede in ce vrea, isi traieste viata asa cum vrea, atat timp cat nu ne incalcam libertatiile.
Daca ma contrazice evreul? cu botezul? ii pot raspunde la fel, botezul nu e la fel de invaziv precum circumcizia. Si daca nu intelege, asta este, probabil ca nici nu as putea sa il conving ca Pamantul e rotund.

Kain said...

@vaisamar

Probabil ca Ciomu e un fel de evreu zelos :D
Face o circumcizie sa ajunga la tot neamul.

Saracul "dottore" Ciomu, are probleme cu capul.
Nu e chiar frumos sa ne amuzam pe suferintele altora, sa-mi fie rusine.

ZeV said...

Nu cu botezul. Nu ai inteles.
Evreul este un om inteligent si nu are nimic impotriva altor religii/culte/traditii/obiceiuri. ;)
Ma refeream strict la parerea dumitate despre dreptul doamnei Merkel de a interzice circumcizia la...evrei.
;)

ZeV said...

Kain
Deja cred ca ati trecut , sa spunem, intr-o zona incerta a libertatii de expresie, prin sintagma:
,,Probabil ca Ciomu e un fel de evreu zelos."
..Si mai adaugati si emoticonul.
Nu va grabiti sa aveti ultimul cuvant...mai ganditi-va...aveti tot timpul. ;)
Domnul Bibliotecar va mentine, multa vreme, blogul accesibil si.. liber.
;)
Gata, vorba domnului nimrod, time is money.
;)

Kain said...

@ZeV
Atat timp cat nu se face prin ordonanta de urgenta, cred ca e perfect legal si democratic.
Sau probabil ca trebuie facut un referendum pe tema asta.
Ce mai ziceti de musulmani, care umbla cu fetele acoperite(ma refer la femei), cum poti recunoaste o infractoare, dupa haine?

Aici cred ca ma identific cu miscarea impotriva circumciziei: http://www.mothersagainstcirc.org/

Kain said...

@ZeV, aveti dreptate, acolo am depasit linia.
Chiar nu am ceva impotriva evreilor, mai mult, e posibil sa am si ceva sange de evreu, cine stie.

Kain said...

Si inca o chestie, era o gluma. Imi plac glumele cu olteni, eu fiind oltean.
Aparent multi oameni se simt ofensati de glume tampite, nu avem voie sa zicem nimic de evrei ca ii stigmatizam. Vai, vai.

FRANK ZAPA[KING] said...

1-Bibliotecaru-TROMPETA RUGINITA DE PE MALUL DIMBOVITEI,este cit se poate de comic-SE BURZULESTE IN STILUL SAU SPECIFIC IMPOTRIVA GERMANIEI-de parca nu ar sti ca ,DEMOCRATIA NU-I PERFECTA,SI CA PRINTRE HIBELE EI,ATIT DE EVIDENTE SUNT SI ASTEA-EXISTA NAZISTI SI BOLSEVICI COMUNISTI EXTREMISTI CA EL.
Daca democratia ar fi perfecta si ,ASEPTICA' Cei ca el,ca biblio si nazistii ar fi cel putin izolati,daca nu ,EUTANASIATI'
2-Ei si acum un mesaj si pt ROBERT HORVATH-ALOOOOOOO,NU TI-A SPUS NIMENI CA:
LASZLO CSATARY-cel care are pe constiinta moarte a peste 15.700 de evrei a fost gasit si prins in ungaria??????????
ADICA CA,CEL MAI CAUTAT NAZIST DIN LUME-ATENTIE UNGURUL L.C.a fost adapostit si ascuns in ungaria cu sprijinul autoritatilor maghiare timp de...........57 de ani.
Ei ce zici,cite natii se pot mindri ca au dat UMANITATII UN ASEMENEA MONSTRU??????IN AFARA DE UNGURI??

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.