03 July 2012

Mesaj pentru români şi România


Simt nevoia să comunic astfel cu toţi cetăţenii României deşi ştiu că sunt foarte, foarte puţini români care citesc acest blog. Nu pot face însă altfel... Cei ce citiţi acest bloc şi sunteţi de acord cu cele ce le spun, duceţi mesajul mai departe. România este până la urmă formată din rudele noastre, din vecinii noştri, din cunoştinţele noastre.


Români,

Politicieni au dovedit, fără putinţă de tăgadă, că au interese de clasă şi acestea îi desprind definitiv de interesul naţional, de interesul tuturor. Avem dovada că politicienii nu pot colabora şi nu pot susţine funcţionalitatea statului român şi preferă satisfacerea propriilor orgolii decât un mai bine pentru România şi români. Nu mai avem de unde aştepta o soluţie politică, toate partidele sunt în acest moment compromise, toţi politicienii au ajuns să distrugă statul numai pentru a prelua puterea de la instituţii, respectiv de la popor.

Mai avem o singură soluţie, înlocuirea politicienilor cu "simpli" cetăţeni suverani ai României.

Toţi cei pregătiţi şi care au ştiinţa exerciţiului pentru diferite posturi ale organigramei statului român trebuie să se activeze. Urmează perioada alegerilor parlamentare. Candidaţi deci ca independenţi şi ocupaţi parlamentul în locul politicii româneşti. Excludeţi politicienii din viaţa statului român. Avem nevoie de oameni cu şcoală, inteligenţi, cu bun-simţ, care să ocupe posturile statului român. Nu mai avem nevoie de preşedinţi cu partid de suflet şi nici de Putere şi Opoziţie. Dacă aveţi cunoaşterea necesară nu aveţi voie să ezitaţi, ţara are nevoie de domniile voastre pentru a aduce stabilitatea. Ieşiţi la lumină, deveniţi cunoscuţi, riscaţi-vă securitatea financiară şi suportaţi eventualele atacuri politice de toate felurile. România are nevoie de "oamenii ei", de cetăţenii români, de conştiinţe cu bun-simţ. Ieşiţi la luptă împotriva corupţiei şi a intereselor de clasă politică. Este momentul ultimului ceas. Ocupaţi Parlamentul şi apoi umpleţi organigrama statului cu specialişti apolitici. Dacă românii nu vor salva în acest moment România, românii nu vor mai exista, vor fi vânduţi alături de ceea ce a mai rămas din România. Astăzi este momentul implicării dumneavoastră civice.

Bibliotecaru

48 comments:

dArtagnan said...

În principiu sunt foarte de acord cu mesajul dar nu ştiu cum s-ar putea face practic ceea ce propuneţi. Vă daţi seama cum ar arăta o listă electorală plină de independenţi? Pe care să alegi? Iar un Mazăre, un Oprişan, un Dragnea, un Voiculescu, un Falcă, cu massmedia din dotare îi vor face praf pe îndrăzneţi.
Iar în judeţele cu baroni locali, în mediul rural mai ales, tot făina şi zahărul şi primarul vor călăuzi cetăţeanul.

nimrod said...

:)

Biblioooo... E peste o sută de mii de coco o candidatură independentă la parlamentare!
Mie mi-a cedat psihic candidatul la "locale" numai pentru că îi impusesem o raţie de trei sticle de Amstel pe zi. Ne-am despărţit. A "scos" 0,0001% fiindcă a continuat să meargă la întruniri cu Merţ-ul decapotabil şi îmbrăcat ca Prince în anii săi de glorie. Altfel băiat cu studii, citit...
Chiar vreţi să ajungă toţi maneliştii în parlamentul României?
Straşnică glumă...

nimrod said...

:) Era să uit: Parcă e cineva, persoană însemnată, nu spun cine, la zdup, tocmai pe chestia finanţării unei campanii electorale...

Milu said...

Bibliotecarul
Adoptam modelul din Islanda ?
Sanatate

Bibliotecaru said...

@ dArtagnan

Trăim vremuri incerte... Există oameni capabili să preia cu cinste nişte posturi de parlamentari, specialişti care sunt angajaţi prin Parlament, sau profesori de drept, de filosofie, de ştiinţe politice... oameni respectaţi ai societăţii. Din păcate politicienii nu ne lasă o altă variantă-alternativă.

Bibliotecaru said...

@ nimrod

Veţi face "muncă patriotică" cu cineva care nu are Merţ.

Bibliotecaru said...

@ nimrod

Oamenii cinstiţi nu au nevoie de campanie electorală ca să dovedească că sunt ceva ce nu sunt. Lor le va fi îndeajuns mersul pe stradă şi din uşă în uşă, care e gratis. Poate un copiator...

Bibliotecaru said...

@ Milu

Credeţi că avem un handicap social atât de mare încât nu putem avea un model social românesc?

vaisamar said...

o sa am grija ca toti latraii sa apara cu poza + nume + adresa pe pancartele de la manifestatii pe modelul comunistilor de la manifestatiile din 2010.

daca tot ati sustinut lovitura de stat poate sustineti si pumnii =))

Anonymous said...

Oamenii aia nu pot conduce singuri.
Trebuie sa se grupeze intr-un partid cu un statut mai special...
Si nu e timp pt. asa ceva.
Insa, da, treaba pute rau si USL-ul dezamageste pe zi ce trece.

nimrod said...

Biblio,

a.La "parlamentare" tre' să mergi din oraş în oraş şi din sat în sat, că e nevoie de mai multe voturi, asta aşa, în primă aproximaţie...

b.Un independent sărac şi cinstit, aşa cum e modelul pe care îl propuneţi, chiar mergând din uşă în uşă n-ar fi convingător pentru electoratul "cu stare" (de care e mare nevoie) nici cât pocăiţii care umblă la patru ace să facă prozeliţi în zile şi la ore nepotrivite, electorat pe care nici marile partide actuale nu izbutesc să-l scoată din casă cu toţi experţii lor pe care-i umplu de bani,iar electoratul sărac crede doar ce se spune la televizor şi ce i se pune în farfurie.Eventual.
Nu ştiu dacă am apucat să spun, da' m-am amuzat teribil în campania locală , când au venit peste mine la o terasă retrasă, în gară la Bacău, o delegaţie "de Bucureşti" a unui mare partid, în căutare de discreţie...
Cum eram numai eu pe-acolo şi patronu' a ridicat din umeri la "ăsta cine-i?" a pus unu' mâna pe telefon... "Bă Vasile, cât timp îţi trebuie să faci două mii de fripturi, că avem o acţiune diseară?"

c. Eu pe gratis? N-aveţi idee cât m-a costat ceea ce sunt. Cât sunt. Ca să nu mai spun că nefiind colonel în rezervă, timp nema. Să fim serioşi. :)

Robert Horvath said...

JOS PALARIA PENTRU UN BIBLIOTECAR CINSTIT, NAIV
SI CU BARBA !
Desi profund antipatic nu-mi ramane decat sa va felicit. Nu pentru solitie ci pentru faptul ca incerca-ti
sa gasiri o solutie. Naivitatea dumneavoastra depaseste
din pacate bunele intentii.Cei independenti vor fi dependenti de cei din servicii si de cei cu bani. Adica tot de iei.
Securistii , comunistii si urmasii lor....se vor numi independenti. Sunt totusi deosebit de bucuros si mandru
ca a-ti trecut de partea mea. imbratisind o ideie simpla dar valoroasa.....necesitatea inlaturarii clasei politice. care a preluat puterea dupa deturnarea revolutiei romane.
CONTINUAREA REVOLUTIEI FURATE !
Nu ne trebuie o noua revolutie ci continuareaa celei furate.
Lipsa de realism politic si idealiasmul dumneavoastra nu este
depasit decat de barba pe care o purtati. Nu intelegeti conectiunea intre economic si politic. Puterea apartine celor cu bani. Ei trebuie inlaturati violent . Nu din dorinta de razbunare. Ei nu vor preda de bunavoie privilegile si traiul cel bun. Propun inchisori cu aer conditionat si executii cu gloante oarbe. Procesele trebuie sa fie legale . Cei vinovati trebuie tratati cu demnitate si catuse la maini.

Robert Horvath said...

ANTENA 3 A REDESCHIS DOSARUL CRIMINALULUI BASESCU !

O VESTE BUNA PENTRU POPORUL ROMAN !
REDESCHIDEREA DOSARULUI ROUEN DE CATRE AUTORITATILE FRANCEZE !
 ( BASESCU 20 DE ANI PUSCARIE )
Presedintele Basescu va muri de moarte naturala, in costum vargat intr-o imchisoare franceza sau romaneasca.
La memoriile adresate urmatoarelor personalitati franceze
French Minister of Justice Rashida Dati
Brice Hortefeux
Ministre de l’Intérieur, de l’Outre-Mer et des Collectivités territoriales
Michèle Alliot-Marie, Ministre d’État, garde des Sceaux, ministre de la Justice et des Libertés
Erard Corbin de Mangoux Directorate-General for External Security (DSGE), France’s foreign intelligence service.[
Richard LIZUREY
Général de brigade de la gendarmerie nationale
Conseiller chargé de la sécurité
Marc BARONNET
Premier conseiller du corps des tribunaux administratifs et des cours administratives d’appel
Chef adjoint de Cabinet
Thibault de LA HAYE JOUSSELIN

Jean-Marc BERLIOZ
Inspecteur général de l’administration
Conseiller spécial pour les politiques de sécurité
Raspusurile sunt mai mult decat incurajatoare. AM FOST ANUNTAT OFICIALDE RESCHIDEREA DOSARULUI ROOUEN . IN CAZUL IN CARE PRESEDINTELE VA FI GASIT VINOVAT SE PREVEDE O CONDAMNARE DE 20 DE ANI INCHISOARE.
.Actualul şef de la Cotroceni este responsabil de incendierea a 38 de nave şi de poluarea portului francez Rouen, în 1981, din postura de căpitan al navei de cursă lungă „Argeş”. Exista si o declaraţie din 1998 a lui Traian Băsescu, în care acesta recunoaşte că a falsificat probe pentru a scăpa de sancţiunile autorităţilor franceze.

Abia după 17 ani, în 1998, Traian Băsescu, pe când era ministrul Transporturilor în guvernarea CDR, a recunoscut, într-un interviu la Prima TV, că incendiul din portul Rouen a pornit de la vasul său. Mai mult, Băsescu a admis că a falsificat probele pentru a scăpa de sancţiuni.
.După pentru dezastrul din portul Rouen, autorităţile franceze cereau daune de aproximativ 120 milioane de dolari. Acum de zeci de ori mai mult.

Pentru mai multe amanunte despre acest act criminal deschideti blogul meu.
Robert Horvath Deva ziarist SUA

http://devanewyork.blogspot.com/
http:/
/www.devagallery.com/

Robert Horvath said...

UN MESAJ CATRE MOGUL DELA SERVICIILE SECRETE !
Reproduc convorbirea telefonica
SERViCIUL EXTERN :
Buna dimineata. Eu sunt persoana care cu doua saptamani inainte de arestarea lui Vantu am luat legatura cu dumneavoastra. Ca sa simplificam lucrurile in fata casei dumneavoastra este parcata o masina galbena cu numar de Ohio.
RH Am verificat . Cu ce va pot fi de folos.
SIE : Vreau sa transmiteti Mogulului un mesaj.
RH : Nu am nicio legatura la nivel personal .........
SIE : Din informatiile noastre sunteti in legatura.
RH : Credeti ce vreti. Care este mesajul.
SIE : Basescu este terminat. Serviciile nu pot juca pe un cal pierzator.
El va incerca sa actioneze cat mai are influenta. Arestarile vor veni in cavalcada.
RH : Face sens.....
SIE : Ascultati cu atentie .
Voiculescu va fi arestat in curand spre bucuria tuturor....au fost deja anuntate
ambasadele. Se va da o noua lectie dupa Nastase.
R.H Sa va auda cel de sus. Nu ma refer la golam..........
SIE . Fara comentarii.........
. R.H Am ceva plangeri ....sunt urmarit ...ascultat si urmarit
SIE : Asta este situatia. Va multumesc din nou. Sa auzim de bine.

Robert Horvath said...

DOCUMENTALE SERVICIULUI OLANDEZ : BASESCU AGENT KGB
SPECIALIZAT IN SPIONAJ MILITAR SI TEHNOLOGIC.
Conform aplicarii
principiului diviziunii muncii între serviciile statelor
membre ale N.A.T.O., Olandei îi revenea
activitatea contrainformativă în spaţiul României.
Datorita acestui fapt in arhivele olandeze se gaseste un bogat material
in legatura cu activitatra anti NATO. Inainte de a pleca spre Anvers unde voi incepe filmarile la filmul Basescu Spionul Secolului . M-am oprit la Haga unde
ubnde se gaseste o arhiva despre activitatea KGB in Benelux. Filmul va reliefa
un spion anti NATO specializat in spionaj militar si tehnologic care la umbrela
serviciului romanesc a facut parte dintr-o retea KGB ajunge PRESEDINTELE ROMANIEI TARA MEMBRA NATO SI MEMBRA A UNIUNII EUROPENE. Reteaua era condusa de Silvian Ionescu, iar legatura la zi era asigurata "la zi" la Ostende si Anvers. prin Basescu. ( doc kg 32 T )
Pe langa fugitivi rusi un spion dublu britanic stationat la Anvers descrie in amanunt activitatea de spion rus al actualului Presedinte al Romaniei Traian Basescu. Un general KGB Ignatenco ( urmarit indeaproape si azi de serviciul belgian si olandez ) conform unui document remis ambasadei Olandei de la Bucuresti a vizitat Romania nu de mult ( a stat doua saptamani ) la invitatia presedintelui. Un alt document se refera la aeroportul Oostende unde Basescu se intalnea cu maiorul KGB Victor Bout. ( cel care a devenit cel mai mare contrabandist din lume, frate de arme si contrabanda cu Basescu. )
Inainte de vizita familiei regale Belgiene in Romania serviciul olandez a trimis un
dosar intreg despre activitatea de spionaj a lui Traian Basescu.
Iata una din ele .
Basescu agent KGB sub acoperirea serviciului Romanesc
' In 1973 Ceausescu semneaza un document secret (No. 363/1973) prin care sefii
sefii statiunilor Navrom devin ofiteri acoperiti specializati in spionaj militar si tehnologic. Pentru aceasta misiune agentul Basescu urmeaza o scoala de specializare. Branesti si Baneasa
Sisteme ultramoderne de invatare a limbilor straine, a tehnicilor de spionaj, a bunelor maniere diplomatice, dar si a modului de viata occidental, erau amplasate in cladiri care imitau pana la detaliu viitoarele "locuri de munca" ale cursantilor.
In a doua faza se lucra la "legendarea" ofiterului cu identitatea sub care urma sa activeze. "Biografia-legenda" nu era doar o simpla acoperire, agentul trebuia sa devina in mod real cel ce afirma ca este. Se mergea pana la testarea cu detectorul de minciuni.
Dupa identificarea cu noul personaj, ofiterul trecea la pregatirea sistemului de comunicare cu Centrala, prin curieri sau direct prin sisteme cifrate."
Despre preluarea retelei Olanda, Belgia Luxemburg catre spionajul sovietic in curand .

Robert Horvath Deva

Robert Horvath said...

CATUSE FRANCEZE PENTRU BASESCU
( DE LA 20 ANI LA INCHISOARE PE VIATA )
Inainte de a pleca spre Rouen am stat doua zile la Paris. Am petrcut cateva ore la PRESS CLUB DE FRANCE unde am intalnit printre altii cativa ziaristi japonezi stationati in capitalla
franceza. Dupa careva pahare discutia sa aprins. Subiectul principal : Redeschiderea dosarului de Rouen. Dosarul se refera la incendiul urias din portul de la Sena cand actualul presedinta a incendiat 37 de nave , plus nava pe care o comanda. Apoi dupa ani apare la un post de TV beat si povesteste plin de nonsalanta cum a falsificat probele inseland autoritatile
franceze. Intrebarea la care incercam sa dam raspuns dece francezii
care a facut totul sa acopere urmele, s-aa hotarat peste noapte sa-i puna catusele pentru un termen lung. Intradevar daca este gasit vinovat Basescu poate lua intre 20 de ani de puscarie si inchisoare pe viata.
Auzind discutia sa apropiat de bar un lup vechi al ziaristici de la Le Monde pe care il stiam de pe vremea cand era corespondent la Tokio. EL nu numai ca a facut lumina in acest caz dar
a desvaluit o noua crima a piratului de la Bucuresti. O palma pe care presedintintii Frantei nu o va ierta niciodata si abia asteapta sa o dea inapoi.
LOVITURA MILITARA DIN CIAD PREGATITA LA BUCURESTI
( Intalnirea lui Basescu cu seful rebelilor Colonelul Mahamat Abbo Sileck la Constanta,Tabere militare inpanzesc teritoriul romanesc, , Intalnire cu membri romani ai LegiuniI Straine, Vizita de doau zile la fabrica de arme Cugir., Transporturi uriase de arme romesti catre Libiia de unde ajung in Ciad, , Intelegere secreta Basescu – Kadaffi
Rebeliunea din Ciad, pusă la cale în Romania .stire preluata de agenţii de ştiri precum Associated Press, AFP sau Reuters.
“Comandantul „Alliance Nationale de la Resistance” din Ciad (ANR – Alianţa Naţională pentru Rezistenţă), colonelul Mahamat Abbo Sileck, s-a plimbat, săptămâna trecută, nestingherit, prin România. 
Războiul civil din Ciad se poartă cu arme româneşti, dezvăluie liderul ANR, cea mai importantă facţiune rebelă de pe teritoriul Ciadului.”
 REBELIUNEA INDREPTATA IMPOTRIVA PRESEDINTELUI IDRIISS DEBY SPRIJINIT DE FORTELE DE INTERVENTIE FRANCEZE.
REUTERS : Sambata 2 februarie 2008, forte rebele inarmate cu arme romanesti preluate din Libia au patruns in capitala Ciadului, N’Djamena, pe care au parasit-o dupa doua zile de lupte intense cu armata guvernamentala si forta de interventie franceza (”Epervier Force”).
Bilantul: 160 de morti si 1000 de raniti, potrivit datelor Crucii Rosii Internationale. Ultima incursiune a rebelilor in N’Djamena s-a soldat cu un mare numar de refugiati: sute de mii de locuitori ai Ciadului s-au indreptat spre granita cu Camerunul vecin. Franta a incercat sa intruneasca, intr-o sesiune de urgenta, Consiliul de Securitate al ONU, Presedintele Nicolas Sarkozy a anuntat imediat ca Franta “isi va face datoria”
RAZBOIUL ROMANO FRANCEZ DIN AFRICA
Presedintele Sarkozi nu a ezitat sa trimita avioane de lupta franceze care au bombardat, in cateva randuri, coloanele de rebeli inarmate de Romtehnica si conduse de fosti membrii ai legiunii straine antrenate in Romania,
Razboiul romano francez sa transformat intr-un razboi intre Sarkozi si Basescu si se pare ca este castigate de partea franceza. Redeschiderea
dosarului Basescu de la Rouen este o faza finala a acestui conflict. Se pare
ca zilele in libertate a presedintelui roman sunt numarate.
Corespondenta speciala pentru Nipon Press dela Paris
Robert Horvath -Deva

ACEST ARTICOL A FOST REMIS AMBASADEI FRANCEZE DE LA BUCURESTI.

nimrod said...

Ce-o fi aia "Nipon Press dela Paris" (sic!)că nici căutarea cu Nippon Press nu dă nik.
Măi Horvath, mai lasă-i şi pe alţii! Nu-i gigea...

Robert Horvath said...

@Nimrod
Reprezint cu nevasta mea Kiyoko , de care refuz sa
divortez media japoneza la New York. Mai fac un ban cu transmisii de la UN care este la colt cu cladirea de 16 a securitatii romane.
In aceasta cladirea se afla deasemenea sediul si galeria ICR specializata in expozitii pornografice si antisemite. Nipon Press este una din agentiile importante ..............

Robert Horvath said...

ARESTAREA LUI VOICULESCU O LOVITURA GREA
PENTRU CINEASTUL ROBERT HORVATH DIN NEW YORK
Voiculescu si recuperarea banilor Ceausescu reprezinta o veche obsesie. In cazul in care va primi numai
vreo doi cotoronti de la niste jagardele locale, al va scapa de Interpol si ancheta inlegatura cu " sinuciderea"
lui Marin Ceausescu. FBI al va lasa si el din colimator . O parte
din bani si codul lor sunt depusi in SUA.
Probabil a-si va inscena o sinucidere si-si va pune un fular de matase. Ca urmare filmul meu Averea Diavolului nu va fi cumparat de numeni . Cea mai mare frauda financiara din istorie devenind o dramoleta damboviteana.....de la Bonbonel la Motanel.

Robert Horvath said...

UN INCEPUT DE BIOGRAFIE PUTIN ROMANTATA !
@ Nimrod
Ma alinti :Nu-i gigea...
Cu riscul de a ma repeta. Am absolvit doua facultati
de arta cu diploma si una de corectie....fara. Am fost
exmatriculat din toate scolile inclusiv de la gradinita.
Nu am trecut prin scoli sau licee. M-am facut ca lucrez prin fabrici si uzine, Am construit socialimul pana cand Ceausescu a hotarat ca fiecare tanar al patriei trebuie sa termine liceul. Mi sa bagat pe gat o diploma nemeritata. M-am plimbat cu ea pe malul Dambovitei.
In fata IATC am vazut niste studente cu sani frumosi
si piciore lungi. Am realizat instantaneu ca am talent.
Am terminat cinematografia....coleg de clasa cu Mircea Daneliuc. Am fost coleg de facultate cu toti artistii si artistele celebre . Am fost insurat cu cateva.................

Robert Horvath said...

@ Nimrod
Ma sfatuiesti
Măi Horvath, mai lasă-i şi pe alţii .
Nu pot. Desi artist international vreu sa fiu
mereu in centrul atentiei .
Blogul meu cu exceptia servicilor si a lui Voiculescu
este citit doar de un glan de port pe care l-am cantat
FBI-ului ..........
PS De cand ne tutuim ? Nu putem fi fosti colegi de scoala iar de facultate......Poate esti vreun actoras ca printul Duda? Am fost coleg si cu Diaconu saracu,,,,,,,,

nimrod said...

@RH,

Ei, aşa mai vii de acasă... Nu mai comentez. Spor la investigaţii!

Robert Horvath said...

@ Sunt extrem de talentat si lipsit de modestie.
Ultima mea expozitie pe care am tarat-o in jurul
lumii sa sa chemat DE LA DALI LA DEVA ! Primul este un artist spaniol mai putin cunoscut, nascut in Figueras..... iar eu in Deva....... sub cetate.
Deschide oricum
http://www.devagallery.com/

Vasile, said...

Adica,

sa-i inlocuim pe Antonescu , Ponta, Basescu ,Blaga, Udrea cu d'artagnan, zappa king,Roberth H..si apoi cine le confisca averile casa sa le recistige apoi
noul popor ales?

Adica ar fi sansa pe care probabil o sugerati o adevarata revolutie, adica noi sa devenim dusmani de clasa.

Nu-i cea mai buna idee dl. Florescu , este cea mai proasta ,poporul trebuie sa eradicheze raul actual, si apoi trebuie sa vegheze ca noii veniti sa nu mai indrazneasca sa calce stramb!

nimrod said...

RH

:) Am intrat, de fapt nu e prima dată, am văzut, da' n-am avut unde să dau "like". Dau aici: like! :)

PS.Mi-am amintit: Dali era ciudatul ăla care ţinea în lesă un furnicar şi picta ceasuri moi şi femei cu sertăraşe! Din păcate cu like e mai greu, că omu' e mort de ceva timp...

Robert Horvath said...

@Vasile
Ma trag cu nerusinare din probabil cea mai bogata
familie transilvaniana. De orasul Deva ma leaga multe
amintiri neplacute. Unchiul Poli iesit in cosciug metalic
dela securitate........Deva era a noastra. Centrul mai tot. Casele au fost confiscate odata ....
Antonescu spunea in turneu electoral . "Viitorul presedinte al Romaniei va fi un ungur sau un tigan "
Tinand seama ca eu nu mi-am anuntat candidarura nu
ramane decat dansul. Nu va fi primul presedinte tigan...si se pare nici ultimul.

Bibliotecaru said...

@ Vasile,

Nişte specialişti de bun-simţ nu vor face găşti de tipul partidelor politice. Ei nu pot fi deci nici şantajaţi şi nici protejaţi. Dacă dintre aleşii a-politici vor fi dintre cei ce vor să facă ilegal averi, aceştia sunt mult mai uşor de "rezolvat", pentru că de data asta nu mai poate exista o protecţie politică şi nici oameni puşi la DNA sau Ministerul Public pe criterii politice.

Robert Horvath said...

@ Nimrod
L-am cunoscut personal. Salvator ma admirat pentru
talent si vroia ca prin mine sa ajunga celebru. Spera sa-si gaseasca un stil propriu............

Bibliotecaru said...

@ nimrod

Norma de reprezentare este de ordinul sutei de mii de voturi. Asta ar înseamna cam zece mii de oameni pe zi ca să-i cunoşti pe toţi. :D

Bibliotecaru said...

@ epolitikon
Din ce motiv nu pot conduce singuri?

Bibliotecaru said...

@ vaisamar

Încercaţi să căutaţi o definiţie a loviturii de stat. Apoi verificaţi dacă poate exista o lovitură de stat cu respectarea sistemului instituţional? Dacă respectarea sistemului instituţional şi "lovitura de stat" nu pot coexista, rezultă că nu poate fi lovitură de stat.

Eu vorbesc despre alegeri libere. Este lovitură de stat faptul că anumite persoane apolitice candidează şi primesc voturi?

Nu mai luaţi de bun tot ceea ce vine din partea echipei de propagandă a PDL.

Robert Horvath said...

@ Miscarea va fi numita in istorie " Revolutia bibliotecarilor ".

Robert Horvath said...

@Romania renaste ca pasarea Felix. Vesti bune . Se baga la bulauri si incep sa se impuste intre ei sau singuri.
Vom scapa de ei si vom fi liberi.

Robert Horvath said...

MARELE PARTID UNIC !
Toate partidele ar trebui sa se uneasca intr-un singur
partid. Oricum sunt o apa si un pamant.

Robert Horvath said...

@ O alta propunere valoroasa.
Fiecare partid care vine la putere ....sa-si aduca o curte
constitutionala proprie...........

Robert Horvath said...

@Bibliotecarul
Ce se va intampla cu noua si eterna securitate ?
Ceva etern....nu sufera schimbare. Doar de nume.

Robert Horvath said...

Acum cateva zile in India Curtea Constitutionala
a schimbat pe primul ministru. In Romania invers.

Robert Horvath said...

Despre Gradina Valorilor Romanesti
gradinavalorilor.ro/
“Gradina Valorilor Romanesti” este un proiect cultural-educational al Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, realizat in parteneriat cu Primaria ... Parcul beneficiaza de un sistem audio cu muzica ambientala, unde trecatorii pot admira o noua statuie numita .... noul Titulescu.
.......Un fost prim ministru Victor Ponta.....aleia Eroilor.

Robert Horvath said...

Erata : Aleia Erorilor .

vaisamar said...

stiam ca esti incuiat da nici chiar asa =))

Robert Horvath said...

Victor Ponta
De la Wikipedia
http://ro.wikipedia.org/wiki/Victor_Ponta
Educație

Victor Ponta a absolvit în 1995 Facultatea de Drept a Universității din București.
Iulie 2003 - Doctor în Drept Penal Internațional al Universității din București (cu teza "Curtea Penală Internațională")
Iulie - August 2004 - cursant al “Summer Programme in History, Politics and Society”, Exeter College, Universitatea Oxford, Anglia
[modificare]Plagiat în lucrarea de doctorat

Pe 29 iunie 2012, Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) a decis oficial că Victor Ponta a plagiat în lucrarea sa de doctorat. El a copiat cuvânt cu cuvânt 85 de pagini.[2]
Victor Ponta s-a folosit de poziția sa de prim ministru pentru a împiedica pe orice cale decizia CNATDCU. Astfel, prin ministrul educației s-a schimbat regulamentul comisiei, cu doar o zi înainte de întrunirea ei (publicarea deciziei în monitorul oficial realizându-se însă doar a doua zi, după începerea ședinței - relatare FAZ[3]). Astfel, cu toate că constatarea plagiatului este simplă, căci „oricine știe să scrie și să citească poate constata acest lucru” (CTP [4]), prin mașinațiunile unui guvern hotărât să mențină regele gol[5] în văzul tuturor, actul oficial de constatare a plagiatului lui Victor Ponta a fost contestat.
Victor Ponta a declarat cotidianului spaniol El Pais că va demisiona dacă se va dovedi că lucrarea sa este plagiată (El Pais: "Pero si la Comisión de Ética dictamina que ha plagiado…" Victor Ponta: "Entonces, seguro que me retiro."[6]). Referitor la decizia CNATDCU, Victor Ponta a afirmat: "O mizerie politică. Decizia CNATDCU - o execuție mafiotă."
După pronunțarea verdictului de plagiat, CNATDCU și profesorii universitari din componența ei au fost atacați pe toate fronturile de către cercurile guvernamentale: astfel, Victor Ponta intenționează să dea în judecată comisia, cerând daune morale (!)[7], iar PSD a acuzat șeful comisiei că ar fi obținut finanțări ilegale, ceea ce s-a dovedit repede a fi fals.[8]
[modificare]Derularea evenimentelor
La 18 iunie 2012, ediția online a revistei Nature a publicat știrea că „prim-ministrul Victor Ponta a fost acuzat că ar fi copiat secțiuni mari ale tezei sale de doctorat în drept din 2003 din publicații anterioare, fără referințele corecte”.[9] Acuzația era formulată pe baza unor documente compilate de un whistleblower[10] anonim. „Ponta și-a obținut doctoratul la Universitatea București în timp ce era Secretar de Stat în cabinetul Adrian Năstase, care a fost și supervizorul lucrării sale de doctorat”, scrie autorul. Academicianul Marius Andruh, președintele Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU),[11] este citat cu comentariul: „Evidența plagiatului este zdrobitoare”.

Robert Horvath said...

PS
Un document publicat d[36] prezintă pasajele copiate din teza de doctorat în paralel cu textele sursă. Se constată că mare parte din lucrare a fost copiată, cuvânt cu cuvânt, din următoarele lucrări:
Diaconu, D.: Curtea Penală Internaționlă, Istorie și Realitate, Editura All Beck, 1999;
Crețu, V.: Drept Internațional Penal, Editura Tempus, 1996;
Diaconu, I.: The International Criminal Court: A New Stage, Nicolae Titulescu Romanian Inst. International Studies, 2002;
Duculescu, V.: prefață la lucrarea lui D. Diaconu, Curtea Penală Internațională, Istorie și Realitate.

vaisamar said...

tu chiar ai nevoie de niste bete pe spinare sa te trezesti la realitate =))

Anonymous said...

Pentru ca nu ajung in Parlament...

Vasile, said...

De fapt ce-si dorea majoritatea acestei natii , unii dintre noi , chiar abuzati fizic,moral si uzurpati de prepturile lor cetatenesti acum citeva luni?

O lovitura de stat chiar o miscare in forta prin care raul , pecinginea de pe aceasta natie sa fie inlaturata!

Ce face acum USLeul , indepoarteaza aceasta pecingine.


Nebunii, spoitorii de imagini false,cei care au lapidat si inca mai lapideaza aceasta natie, ies imn strada tipa isteric , sinecurile sunt inlocuite rand pe rand in mod normal cu un procuror "bun" toti ar trebui sa infunde puscariile si sa faca schimb de asternuturi cu A. Nastase!!

Cine destabilizeaza tara ,ziarele pro basiste, pecinginile PDListe, ambasadorul SUA care se amesteca nepermis intr-un joc politici pe care nu si-l permite in SUA!

Bibliotecaru said...

@ Vasile,

Eu nu-mi doream asta. Eu îmi doream ca democratic, deci de pe urma votului, cei corupţi să rămână acasă.

Vasile, said...

Biblio,

Dumneata in mod sigur cunosti 100 de romani pentru care ai putea sa bagi mana in foc ca nu sunt corupti , sau puteti garanta cas cei 100 nu vor fi coruptibili?

Cica doar pe vremea lui Vlad fiul Dracului, teapa i-a vindecat de coruptie pe romani.

Bibliotecaru said...

@ Vasile,

Eu sunt un om retras, nici nu cred că pot spune că ştiu 100 de români. Dar cu siguranţă că există minim 10 mii de români care sunt mai puţini corupţi şi coruptibili decât actualii politicieni.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.