20 July 2012

Domnul Băsescu mai are un pic şi vorbeşte despre "agenturili străine"


Aseară am văzut la TV un preşedinte care pare că şi-a pierdut controlul. Domnia sa vede cum îi dispar piesele de pe tabla de şah şi a început să intre sub acea furie care îi va provoca greşeli din ce în ce mai grave. Te-ai fi aşteptat ca domnul Băsescu să se chinuie să găsească o explicaţie plauzibilă măcar, dacă nu reală, în ceea ce priveşte nevoia de comunicaţiei de tip STS (şi încă două linii, din câte am înţeles). Ei bine nu, reacţia domnului Băsescu este furibundă şi absolut halucinantă... Se vede foarte clar că în CSAT şeful STS este salvat de... un consilier prezidenţial al domnului Băsescu. Eu am rămas absolut perplex. Cum adică, preşedintele este suspendat dar consilierii săi sunt în funcţie şi-şi exercită dreptul de vot în CSAT? Iulian Fota, consilier prezidenţial pe probleme de securitate a venit din concediu pentru a-l salva pe General ing. Marcel Opriş.

http://www.stsnet.ro/images/director.jpg
General ing.
Marcel Opriş
(http://www.stsnet.ro/director.htm)


FOTA IULIAN
(http://www.presidency.ro/?_RID=pers&id=116&_PRID=cons_p)


Recunosc că, deşi îmi era cunoscută faţa domnului Fota, nu ştiam exact de unde să-l iau. Apoi mi-am amintit.



Sigur, asta este o glumă... dar faptul că un singur om din CSAT, consilierul preşedintelui Traian Băsescu, a venit din concediu ca să oprească destituirea un şef care încalcă legea ca să-i pună butoanele lui Traian Băsescu pe birou... Este halucinant.

Iar domnul Băsescu găseşte explicaţia unui astfel de telefon pentru a lua contact cu paznicii săi de la SPP. Păi de ce era nevoie de un astfel de telefon fix? Dacă numai de SPP era nevoie, nu putea să primească un telefon din acela special pe care îl au SPP-iştii la ei? E şi mobil... Domnule Preşedinte, aveţi grijă că o coaseţi cu aţă albă pe pânză neagră... se vede din avion. Personal eu cred că aveaţi nevoia mai ales de o linie cu domnul Zăgrean, să-i mai oferiţi nişte indicaţii.

După ce ne-a împuiat capul de s-a luat migrena şi în UE, că nu domnia sa este obiectivul ci Justiţia, domnul Băsescu trece la următoarea variantă...
MEDIAFAX:

"Ei nu au ca obiectiv demiterea şefului STS, ci destructurarea tuturor instituţiilor de securitate naţională. Astăzi s-a făcut un joc murdar, în care politrucii au încercat să creeze condiţiile unui raport care să ajungă la CSAT, în baza căruia să înceapă destituirea şefilor structurilor de securitate. Aceşti oameni sunt o clică de trădători. Nu ştiu pentru cine lucrează încă, dar vor răspunde în faţa legii", a afirmat Băsescu, înainte de a pleca de la sediul său de campanie, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor.

De asemenea, Băsescu a susţinut că "suntem în faţa unei lovituri de stat în curs de derulare".

"Paiaţa de la Cotroceni va răspunde în faţa legii", a mai spus Băsescu, înainte de a pleca din faţa sediului de campanie la volanul automobilului său Dacia Logan.

Preşedintele interimar Crin Antonescu a declarat, joi, că a propus în CSAT eliberarea din funcţie a directorului STS, Marcel Opriş, însă consilierul prezidenţial Iulian Fota s-a opus, o hotărâre neputând fi luată în condiţiile în care deciziile Consiliului se iau prin consens.

"După opinia pe care eu mi-am putut-o forma în legătură cu toate legile şi regulamentele consultate, această instalare este în afara legii. Nu are acoperire legală. (...) Eu am făcut astăzi în CSAT propunerea eliberării din funcţie, revocării din funcţie a domnului Opriş. Deciziile CSAT se iau prin consens, deci cu toate voturile, toţi membrii CSAT au votat această propunere. Domnul consilier prezidenţial al domnului Băsescu, Iulian Fota, care altfel e în concediu, s-a prezentat la această şedinţă şi s-a opus. În felul acesta, nu am putut lua încă o decizie. O să cercetăm mai departe problema şi o să vedem totuşi ce este de făcut", a spus Antonescu, joi, într-o emisiune la Antena 3.
(http://www.mediafax.ro/politic/basescu-obiectivul-usl-e-destructurarea-institutiilor-de-securitate-e-e-o-lovitura-de-stat-in-desfasurare-9892439)

(http://www.b1.ro/video/basescu-paia-a-de-la-cotroceni-va-raspunde-in-fa-a-legii-21761.html)

Eu sunt curios când va ajunge domnul Băsescu să vorbească despre "serviciili străine" şi încă o sută la pensie...

Recunoaşteţi în stilul domnului Băsescu cuvântarea originală?

62 comments:

dArtagnan said...

Nu am înțeles de ce v-ați supărat pe noi (mai ales pe mine...cred), suntem totuși niște muschetari, nițel mai aprigi și războinici, nu bibliotecari :) , calmi și ponderați. Vă asigur că în spatele vorbelor nu există adversități definitive și totale.
Pe de altă parte noi vă considerăm tot un muschetar, pentru că, la urma urmei, sunt convins că vă regăsiți în decablogul nostru. Fiecare dintre noi vrea să ajungă la ”destinație” dar uite că nu știm exact drumul, fiecare vrea să o ia pe alt drum. Dar ăsta nu-i motiv de supărare. Micile dueluri nu trebuie băgate în seamă, sunt inerente într-o companie de muschetari.

Bibliotecaru said...

@ dArtagnan

Nu e vorba despre supărat. Îmi pare rău dacă am lăsat impresia asta... nu am însă ce să spun la astfel de postări care nu au nici un substrat filosofic şi nici unul legislativ şi nici unul principial. Este doar un ping-pong al muschetelor... Mie îmi plăcea blogul tocmai pentru că oferea subiecte la care trebuie să raţionezi, să meditezi, să dai dovadă de eleganţă şi iscusimea minţii... Pe moment însă meciul de tenis se joacă la fileu, este rapid şi fără timp de gândire. Nu e pe placul meu... mai ales pe căldura asta de afară şi din minţile înfierbântate ale politicienilor.

Priviţi la TV, oamenii protestează împotriva unui preşedinte suspendat... De ce? Oamenii simt că ce se întâmplă nu este normal să se întâmple aşa... respectiv le este frică. Unora le este frică de Traian Băsescu, altora de Ponta-Antonescu.

Vasile, said...

dArtagnan,

Dumneata probabil chiar crezi ca muschetarii au fost niste luptatori temerari virtuosi ,calmi si ponderati si nu niste betivi pusi pe galceava si rautati precum idolul pe care-l pupi cu abnegatie un individ intradevar plin de lunovici la puculita!

Daca crezi aceste chestii inseamna ca esti un naiv care inca mai crede in meschinul sau rege!

Eu va intreb invers ..De ce presedintele protesteaza si ii ataca pe aceia care-l contesta?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????x n(X).
ar mai trebui sa mai va adaug citeva milioane de semne de intrebare

ZeV said...

..Uite de aceea atletismul este supranumit ,,sportul rege"...
in atletism, nu poti fi mai mult decat...un simplu sportiv, iar singura confruntare este cu propriile limite.
Vom avea, vreodata politicieni si...sustinatori aferenți dotati cu mentalitatea atletului ?

vaisamar said...

ne sugerezi ca ar trebui impuscat cumva ? ca sa stiu daca trimit agenturile sa te ridice pentru complicitate =))

Anonymous said...

Bună dimineaţa!
Deocamdată doar atât.....
:))))))))

ZeV said...

vaisamar
Avand in vedere ca avem servicii bine organizate si la superlativ conduse, cu sefi de neinlocuit, eu personal, nu ma tem de atentate teroriste.
Cred ce cei care at trebui sa se teama, sunt plimbacii de campanie cu autocarele pe la mitingurile de campanie, care, dupa cum se vede. si-au pastrat tupeul si aroganta nealterate dupa data de 10 iunie.
Am pregatit pentru ei un kilogram de cuie si un portbagaj de rosii stricate si oua clocite, daca, bineinteles vor (dez)onora Iasul cu circariile lor TRU-iste.
Pana la urma, ,,nuca de cocos", o vor primi decisiv in moalele capului, spre finalul anului.
;)

dArtagnan said...

Bibliotecaru
La TVR oamenii protestează și împotriva USL...dar nu asta e problema. Pâna la alegerile parlamentare va fi tensiune extremă indiferent de rezultatul Referendumului, mai ales că sunt mulți care aleg să nu meargă la vot iar acest lucru va fi interpretat într-o cheie sau alta, în funcție de tabără. Nu va fi liniște, sunt convins de asta...și nu trebuie să ne supărăm între noi, muschetarii din virtual, că niște politicieni, indiferent de orientare, joacă la ruletă destinul României.
Eu zic să nu vă grăbiți să plecați, vor mai fi articole poate și pe gustul dstră.
Uite, o să încep să mă gândesc la un articol cu substrat filosofic... :)

ZeV said...

erata
..pe la mitingurile electorale..

dArtagnan said...

Vasile
De câte ori vrei să-ți mai spun că Băsescu nu numai că nu este idolul meu dar sunt convins că nu este Președintele de care are nevoie țara asta?!
De ce totul se învârte în dihotomia asta , USL versus Băsescu!

ZeV said...

dArtagnan
Sper ca am permisiunea dvs sa fac o mica interventie, nu cred ca rezultatul la Referendum este indiferent...as spune ca, ar putea fi, sau nu, un moment de rascruce.
Daca Traian Basescu este demis, vom avea, cu siguranta, o opozitie (mai)constructiva in Parlament iar mare parte din tensiunea actuala se va risipi. Si inca foarte repede.
Desigur ca nu este o certitudine ca USL-ul va fi capabil sa gestioneze coerent perioada de tranzitie la normalitate.
Dar trebuie mers pana la capat, deoarece nu se mai poate respira, ,,democratic", in acest moment.

Bibliotecaru said...

@ dArtagnan

Aştept substratul filosofic. :D

nimrod said...

Muşchetari, ha?!

Cu deviza "Toţi contra unu' şi unu' contra toţi"?! :)))

Oricum, măcar nu e copy/paste că ailaltă deviză, originala, ca să nu-i zic genuina, e şi deviza Elveţiei şi, cu siguranţă, d'aia România nu-i ca francul elveţian. :)))

Kain said...

E aiurea si scandalul asta cu telefoanele.
Dupe capul meu, Basescu nu e inca demis, da, este suspendat si prin urmare majoritatea atributiilor ii sunt suspendate, dar nu e inca demis. Deci beneficiaza de niste privilegii.
Nu stiu la ce are dreptul si la ce nu are dreptul si sunt convins ca nici pentru ei, politicieni, nu e clar. Ca de obicei nu sunt capabili sa scrie niste regulamente clare, le fac cu usite, portite, crapaturi , gauri.
Ca pana acum, actiunile USL-ului converg in eliminarea completa si definitiva a fostei conduceri. Fiecare miscare facuta reteaza cate ceva din veche conducere.
Inversunarea USL-ului e remarcabila.

@dArtagnan
Toti uram clasa politica, si din pacate suntem pusi in situatia sa ne alegem conducatorii din ea. Momentan sunt 2 tabere vizibil distincte din punctul de vedere al intereselor Basescu si USL. Sincer pe mine ma sperie mai tare USL-ul, dar nici Basescu cu PDL-ul nu e mai breaz.

nimrod said...

PS. Poate vă scapă... "Muşchetari" e deliberat ca să nu zică careva că plagiez şi pe chestia asta mă pot trage de şnururi cu unii de pe grămada de grăunţe...

ZeV said...

nimrod
Din cate stiu, Elvetia nu ar un presedinte-jucator...sau spadasin, spuneti-i cum vreti. ;)
Elvetia are o democratie participativa a cetatenilor suverani, desigur, mult mai educati si evoluati decat romanii.
Din pacate, au si ei problemele lor, intre care, una care se pare ca-i deranjeaza teribil, este inmultirea ca ciupercile a moscheilor.
;)

ZeV said...

Kain
Daca Traian Basescu se multumeste cu un Logan , cand merge la cumparaturi, chiar in calitate de presedinte cu atributii depline, nu inteleg la ce-i trebuie o linie securizata de comunicatie cu SPP-ul.
SPP-ul ar trebui sa fie permanent in preajma presedintelui suspendat, pentru a putea interveni operativ daca vreunui nebun cu un steag in mana ii trece prin mintea-i putina ideea de a protesta in fata sediului de campanie.

Anonymous said...

JOS BĂSESCU!
LA PUŞCĂRIE CU MONICA MACOVEI GHERGHESCU!
:)))))))))))))))

Kain said...

@ZeV
Daca era o nimica toata, nu se facea atata scandal.
Trebuie sa fie ceva important.

ZeV said...

nimrod
Nu va iluzionati....
Va asigur că, după primele două trei propoziții, oricine vă/ne poate acuza de plagiat. Din fericire, majoritatea sunt, de mult, oale si ulcele.
;)
De exemplu, sahistii profesionisti, pana la mijlocul partidei, nici nu mai gandesc si muta fulgerator piesele.
Doar noi, de pe margine, credem ca sunt originali.
;)

ZeV said...

Kain
Exact, asa este, dar sa stim si noi...
Sau, rolul nostru este doar acela de a plati taxe si impozite ?

dArtagnan said...

Nimrod
Nu am înțeles, puteți fi puțin mai explicit?

dArtagnan said...

Nimrod
Acum observ că aveți mai multe comentarii...vorbesc de cele două în care vă referiți la muschetari...

ZeV said...

Doamna Andreea Pora
Doamna PORA...spuneti doamna, de-a dreptul...rau cu rau, dar mai rau fara rau.
Sa inteleg, de la domnia voastra , ca daca doresc sa votez la un Referendum declarat constitutional de catre CC , particip, de fapt la cautionarea unui puci ?
Halal logica de jurnalist cu ,,memorie" care, nu demult, spunea :
,,Un cap în gura Maiestăţii Sale Regele Mihai" ( titlul pe care Andreea Pora l-a dat materialului său, argumentând că a folosit "un limbaj apropiat de cel prezidenţial" n.r.).
Bravo, doamna Andreea Pora...m-ati ,,ciuruit" pana acum cu sarmul scriitoricesc al domniei voastre. Probabil eram in transa cauzata de Aliodor Manolea.
;)

Robert Horvath said...

OBAMA : NU VREAU UN PUTIN LA BUCURESTI ! LOVITURA DE STAT RUSEASCA DIN ROMANIA !
SERVICIUL SECRET AL ARMATEI AMERICANE:
Alexander Kondyakov, consilierul lui Putin și al lui Voronin, implicat în suspendarea lui Băsescu

Romania’s PM Meets Alleged Former KGB Spy

Un document care are legătură cu prezența în România a unui om de afaceri rus Alexander Kondyakov și înainte de referendumul de demitere a președintelui din 2007, și înainte de referendumul care va avea loc anul acesta.

“Informatiile noastre atesta faptul ca un al doilea scop al vizitelor repetate ale lui Alexandr Kondyakov în România, poate chiar mai important decît cel de natura economica, a fost cel de natura militara. Generalul GRU urmarea sa ia pulsul vechii retele a spionajului militar rus, pentru ca România nu este numai o miza economica, ci si una militara de mare importanta strategica, deoarece bazele americane instalate în Romania vor închide o linie care va „îndigui” avanpostul rusesc. România poate fi comparata cu un portavion fix, de pe care vor putea fi lansate atacuri pe o raza care se întinde din Caucaz pîna la Muntii Iranului. De aceea GRU, cu o insertie mult mai puternica decît KGB în spatiul românesc, vizeaza reactivarea cît mai multor cadre recrutate în perioada anilor ‘60 în timpul stagiilor de pregatire la Academiile sovietice, caci acestea au condus mari unitati si au avut în legatura un numar important de ofiteri din sistem. Ulterior, GRU si-a îmbogatit, în anii ‘80, structura informativa si a agentilor de influenta prin preluarea „dizidentilor”, „cresterea” acestora si plasarea lor în spatiul politic, dupa 1989. În aceste conditii, pentru a-si proteja interesele militare, este posibil ca Moscova sa întinda o „mîna” energetica Executivului de la Bucuresti, cu conditia sa obtina imunitate pentru oamenii sai.”

Anonymous said...

Obama este o cioară mediatică a cărei imagine a fost umflată-n orificiu, precum un balon, cu pompa!
:))))))))

Dom' Biblio credeai că scapi de mine?
http://blogulmiticului.blogspot.ro/2012/07/cancan.html

Bibliotecaru said...

@ Miticul Popescu

:D Aşa da... Îl repun la bookmarks.

ZeV said...

Robert HORVATH
Aveti posibilitatea sa aflati adevarul despre vizita domnului
Alexandr Kondyakov în România, urmarind linkurile care va sunt accesibile chiar pe acest blog.
Mai piano cu dezinformarea...pe un blog citit exclusiv de oameni inteligenti.
....Si buni romani, stimabile.
;)
PS
Cine este susnumitul Obama ? Nu cumva un laureat al premiului NOBEL pentru pace, bineinteles, daca nu ma inseala memoria ?
;))

Anonymous said...

Nu mai umblaţi cu vrăjeli!
Kondzakov în primul rând s-a întâlnit cu PDL-istul Valeriu Stoica!
:)))))))))

Anonymous said...

Bei ZeV hai să-ţi bag fitil de fitil:

Când îţi iei 6000 de euroi pe lună cum îşi ea Pora ai ţipa şi tu de două ori mai tare decât Pora!
:)))))))))

Interesant este că s-a dat la fund deontologul ăla de Tapalgă.
Şi ăla tot cam atâţia bani lua.
De la Udrea, de la Vass şi de la.....NU SPUN....via Sima!
:))))))))))

Anonymous said...

Nimrod tu nu cumva eşti Lulu?
:)))))))))

Robert Horvath said...

Dupa cate stiu Obama este presedintele ales al SUA.

Bibliotecaru said...

Ha ha ha ha... !

Mihnea Vasilache mi-a cenzurat comentariul... Aşa l-au învăţat prin SUA şi pe la Londra, sau unde s-a specializat domnia sa. Poate nu seamănă cu Ceauşescu numai la poză...

Robert Horvath said...

USL a depus ieri după amiaza o plângere penală împotriva a 15 persoane:
M.R. Ungureanu
Monica Macovei
Traian Băsescu
Sever Voinescu
Sebastian Lăzăroiu
Cristian Preda
Raluca Turcan
Andreea Paul (Vass)
Cezar Preda
Cristian Boureanu
Emil Boc
Vasile Blaga
Anca Boagiu
Nicuşor Păduraru
Ioan Oltean
Acuzația: “răspândire de informaţii false, pentru defăimarea ţării şi a naţiunii şi pentru periclitarea siguranţei economiei naţionale şi a stabilităţii monedei”.

Delictul de opinie a fost desființat in România, in 1989.

Si asta pentru ca libertatea de exprimare e garantata prin Constituție. Băieții din USL s-au întors in timp, tocmai pe vremea lui Ceaușescu! Așa ca, ce-o fi in mintea lui Ponta, nu-mi dau seama. Se crede in Cuba? Se crede Che Guevara?

ZeV said...

Nimrod nu poate fi Lulu...ce sa caute o Rejine in garsoniera lui Biblio plina ochi cu carti ?
Nici macar un numar din Tabu nu gasesti printre ele...
:)))

FRANK ZAPA[KING] said...

Asadar super meticulosul individ BIBLIOTECARU,PE SUBIECTUL victor ponta hot si plagiator SE ESCHIVEAZA IN CEL MAI ORDINAR MOD ,MOTIVINDU-SI DILEMA PRIN FAPTUL CA SUNT MAI MULTE PARERI.
Ohooooooooooo,CUM POTI FI ATIT DE TICALOS???????????

Tu care ai fi in stare sa rastorni gramezi de rahat pt a putea dovedi ceva ,cit negru sub unghie ,despre liderii pedelisti,acum te faci ca nu intelegi.
Ce-i de neinteles,ce?????????????
cA FACULTATEA CARE I-A DAT DIPLOMA DE doctor,A SPUS CU SUBIECT SI PREDICAT CA E UN PLAGIAT GROSOLAN?????????
Ca acesti profesori de specialitate cu identitatea la vedere ,facind parte din comisia de etica a facultatii,si-au asumat,aceasta decizie???
Si pui la indoiala buna credinta a acestor specialisti,pt ca o COMISIE DE ETICA ,POLITICA SCHIMBATA IN TIMP CE VECHEA COMISIE CONSTATA PLAGIATUL,ALCATUITA DIN VETERINARI,AGRICULTORI SI INGINERI MECANICI????????
Ba mai mult nimeni nu le stie numele si identitatea-EA FIIND PAZITA CU STRASNIE DE SERVITOAREA ECATERINA ANDRONESCU.
cIT POTI FI DE URIT LA CARACTER ,SI SUFLET,CIT POTI FI DE STRIMB SI HIDOS.
Cum indraznesti sa folosesti NICK-UL DE BIBLIOTECAR,CUM??????????
Raspunsul tau,luarea ta de pozitie,la ora asta ruleaza pe sute de bloguri-AM AVUT DE GRIJA SA TE FAC O PERSOANA CUNOSCUTA,DAR IN ACELASI TIMP SI DETESTATA,PT CA NU CRED CA CINEVA NORMAL,CU O PICATURA DE DECENTA SI ONOARE AR FI INCINTAT SA AIBE VRE-O LEGATURA CU TINE.
Tu prin gestul si raspunsul tau,JIGNESTI SUTE,CHIAR MILIOANE DE ROMANI CARE SI-AU OBTINUT DIPLOMA SI TITLULRILR UNIVERSITARE IN MOD ONEST SI PRIN MUNCA SI SUDOARE.
se vede ca estri un trintor intretinut-nu ai pic de respect fata de orice fel de munca,fie ea intelectuala ori fizica.
Esti o adevarata calamitate de om,si-mi face o deosebita placere sa ti-o spun de la obraz.
Tu esti incintat si entuziasmat doar de hoti,infractori si praduitori,cu care cel putin moral esti in cirdasie ,deci complice cu acesti hoti.
N-ai dreptul sa indraznesti sa aspiri la apelativul-OM-

vaisamar said...

bibliotecaru neavand scoala nu se poate pronunta, nemaivorbind despre faptul ca si dansul face copy paste dupe notele primite de la partid =))

FRANK ZAPA[KING] said...

P.S.-uite ce limbaj foloseste STAPINUL TAU ACTUAL,CA DEH I-AI TOT SCHIMBAT DE-A LUNGUL TIMPULUI,ASADAR ASTAZI victor ponta infractorul dovedit despre Traian Basescu:este un mafiot,un mincinos si un ticalos'

asta,asa apropoo de limbaj DE PERSOANA PUBLICA,IN FRUNTEA GUVERNULUI ROMANIEI,NU UN BLOGGER OARECARE-asa ca sa te saturi,si sa-ti musti limba ..........

ZeV said...

Trosc !
Firul direct cu domnul Joe Biden (omologul firesc al domnului Basescu) a fost retezat de,,nemernicul" Crin Antonescu.
Mai ramane o solutie pentru domn Presedinte: Hedwig.
;))

nimrod said...

d'Artagnan,

Am înţeles. N-am ce căuta la Maastricht... Da' la Diekirch pot să dau o fugă, ha?

Anonymous said...

Miticul Popescu,

"Când îţi iei 6000 de euroi pe lună cum îşi ea Pora ai ţipa şi tu de două ori mai tare decât Pora!"

Deci, dacă nu te-aş vedea cum scrii.

nimrod said...

:)))

nimrod said...

ZeV,

:))) Deşi încă mai fac puseuri de tensiune pe variantă, trebuie să spun că am început să mă obişnuiesc cu scheme dintr-astea care se vor letale, tip "Al 13-lea războinic". Chiar mă amuză. Aşa sunt unii dintre noi, nişte adolescenţi romantici incorigibili, mai mult sau mai puţin bine crescuţi.

FRANK ZAPA[KING] said...

Asadar ai luat pozitia sttrutului,esti cu capul bagat pin'la git intr-un nisip cleios, umed care te inghite cu nesat.
Sper ca esti constient ca ti-ai pierdut si ultima picatura de credibilitate BIBLIOTECARU???????????????
Sper ca ai inteles ca te-ai compromis ,definitiv si irevocabil,si ca te scufunzi o data cu acesti indivizi,in minciuna dar mai ales in dispretul tuturor celor care intr-un fel ori altul s-au incrucisat cu tine in lumea virtuala,pt ca ,in sfirsit SINGUR TE-AI DEMASCAT SI TI-AI ARATAT adevaratul chip.
Despre incapacitatea ta de a fi drept,corect si impartial ce sa mai vorbim??????????
Dar despre barbatia si onoarea ta ce am putea spune oare????????????
iN MOD SIGUR,NIMIK,PT CA NICIODATA ACESTE FRUMOASE ATRIBUTE,CARE FAC DINTR-UN BARBAT O PERSOANA AGREABILA,TIE DLE FLORESCU TI-AU LIPSIT,PT CA FARA A FI NESIMTIT-nu ai pe cine mosteni,venind din sfere comuniste........

Bibliotecaru said...

@ Robert Horvath

Pe lângă delictul de opinie, există răspunderea delictuală. Dar aici nu vorbim, cred eu, de codul civil...

Ia să cităm un pic de cod penal.

"Capitolul IV
REABILITAREA
Art. 155
Trădarea
Fapta cetăţeanului român sau a persoanei fără cetăţenie, domiciliată pe teritoriul statului român, de a intra în legătură cu o putere sau cu o organizaţie străină ori cu agenţi ai acestora, în scopul de a suprima sau ştirbi unitatea şi indivizibilitatea, suveranitatea sau independenţa statului, prin acţiuni de provocare de război contra ţării sau de înlesnire a ocupaţiei militare străine, ori de subminare economică sau politică a statului, ori de aservire faţă de o putere străină, sau de ajutare a unei puteri străine pentru desfăşurarea unei activităţi duşmănoase împotriva siguranţei statului, se pedepseşte cu detenţiune pe viaţă sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani şi interzicerea unor drepturi."

sau

"Capitolul IV
REABILITAREA
Art. 168 indice 1
Comunicarea de informaţii false
Comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, dacă prin aceasta se pune în pericol siguranţa statului, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani."
(http://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/pagina-4)

Bibliotecaru said...

@ FRANK ZAPA[KING]

:D
Nu aţi stabilit deja că sunt ticălos, comunist şi restul? Credeţi că-mi faceţi dumneavoastră agenda? Staţi liniştit, nu se va întâmpla.

Sunteţi egal cu mine în această ţară, aveţi dreptul să vă faceţi un blog şi să vă exprimaţi despre ce doriţi.

Staţi liniştit, nu sunt deranjat de lipsă de apelativ.

Bibliotecaru said...

@ vaisamar

Da da da... Eu nu am primit note la şcoală, doar note de la partid... :D

Bibliotecaru said...

@ FRANK ZAPA[KING]

Spre deosebire de domnia voastră, eu nu am stăpân decât pe Dumnezeu.

Bibliotecaru said...

@ FRANK ZAPA[KING]

Dacă mi-am pierdut credibilitatea, vă rog, din suflet vă rog, când mă găsiţi pe listele electorale să nu mă votaţi. :D Sancţionaţi-mă la sânge. :D

De ce trebuie să fiu eu "drept, corect si impartial"? Eu sunt un cetăţean fără sarcini de serviciu. Cereţi imparţialitate judecătorilor, preşedintelui României... celor cărora li se impune în funcţiune caracterul "drept, corect si impartial". De ce să fiu imparţial, drept şi corect cu cineva care mă calcă pe bătături şi-mi mănâncă nervii, am eu o funcţie în afară de calitatea mea de simplu cetăţean? Dimpotrivă, Constituţia îmi cer acum, la referendum, să am o opinie critică (de bine sau de rău) asupra preşedintelui României, îmi cere imperativ să-l judec pe preşedinte. Vorbind despre preşedinte nu fac altceva decât să respect legea şi să-mi formez o opinie politică, o voinţă politică.

Ce treabă am eu cu doctoratul domnului Ponta? Până să înceapă scandalul eram eu interesat de faptul că domnul Ponta are doctorat? Se interesa domnul Băsescu de faptul că domnul Ponta este doctor... Mergeţi deci la domnia sa să-l întrebaţi ce părere are. Poate domnia sa descoperă şi acel document al universităţii cu condiţiile de tehnoredactare a tezei de doctorat în 2003, să vadă poporul că scrie acolo că se citează cu ghilimele şi în notă de subsol, aşa cum scrie astăzi. Oups, le-am dat şi o idee PDL-ului... :D

Robert Horvath said...

BIBLIOTECARUL NORD COREAN !
 Daca dictatura se instaureaza Romania va fi complect izolata. Nu tu imprumuturi ....vize de calatorie... etc
Constitutia garanteaza libertatea de exprimare in
orice democratie.
Ma intreb daca glumesti
Vrei Cuba...Coreea de nord ?

Bibliotecaru said...

@ Robert Horvath

Exact, 60% dintre români vor Cuba şi Coreea de nord pentru că au părerea că stampilei îi stă bine pe DA la referendum. :D

Robert Horvath said...

BIBLIORECARUL STATULUI SOCIAL PENTRU
LENESI !

Cu parere de rau. Cu exceptia celor depe acest
blog creierul a plecat. Au plecat mana de lucru .
Cine a ranmas.
Pensionarii si bugetarii.
Acestia vor socialism pe paine. Un tatuc si bani deamoaca.
Acestia vor vota unirea cu ........Corea de Nord,

ZeV said...

Robert HORVATH
Văd că pe dumneata si pe domnul Barroso vă ....grija de soarta unui singur om din Romania.
Ce solutii aveti domniile voastre pentru cei vreo 6 milioane de ,,nord coreeni" cu cetatenie spaniola domiciliati intr-un stat important din flancul...magrebian al zonei euro, unde, se afla la putere un fragment de PPE ?
Ce spuneti ? Sa mearga in Coreea de Nord ?
Păi nu-i mai bine să mergi 'mneata acolo, împreună cu amicul dumitale domnul Barroso și să vă întoarceți când mi-oi vedea ceafa ?
:))
Poate implementați democrația în ultimul bastion al bolșevismului, chiar din interior. Mai ales că postul de comandant al armatei nord coreene pare a fi inca vacant.
;)

ZeV said...

Toata lumea (pretins) buna din arealul mioritic si de pe coclaurile (vest)europene, insista ca un referendum democratic presupune sine gua non, un CVORUM. Desi, prevederile Tratatului Comisiei de la Veneţia, spun ca nu este recomandat ca în cazul organizării referendumurilor să existe vreun cvorum.
Dovada ca aceasta restrictie este antidemocratica, rezultă chiar din atitudinea opozantilor pedelisti care, umectați în pampersi, recomanda, tot mai transparent si agresiv ca cetatenii sa boicoteze participarea la referendum.
Vom ajunge probabil in situatia ca cei care mergem sa votam sa fim fluierati si batuti cu pietre de cei care nu doresc sa voteze ?
Asta e democratia dreptei, domnule Basescu, doamna Macovei, domnule MRU, domnule Neamtu, domnule Cristian Preda ?
Eu va spun franc : SA VA FIE RUSINE !
Ce parere aveti domnule Barroso ? Ce parere aveti doamna Merkel ?
Dar...stimabila doamna PORA, ce parere are ? Desigur ca are una azi, alta a avut ieri, iar maine, vom mai vedea...pardon, citi.
:)))

nimrod said...

:) Personal am mare grijă când e vorba de competenţe obţinute pe bani publici fiindcă acolo sunt şi banii mei.

ZeV said...

nimrod
Ce faceti mai precis ?
;)

nimrod said...

:)))

De exemplu, îmi schimb medicul de familie...

ZeV said...

Nu prea vad legatura intre medicul de familie si competenta...in afara cunoasterii la perfectie a procedurilor de intocmire a retetelor pe banda rulanta.
Medicul de familie e ca politicianul roman...se pricepe la toate si la...
;)

nimrod said...

Păi tocmai lipsa asta de legătură îi face pe unii dintre ei de-a dreptul periculoşi... Am mai spus-o,eu am tras-o cu o deşteaptă care ani la rând n-a fost în stare să recunoască la mine simptomele diabetului. Noroc că sunt ipohondru (bolnav rătăcitor) şi în cele din urmă mi-a picat fisa.

nimrod said...

ZeV,

Referitor la riscul de lapidare, cred că situaţia este exact pe dos.
Sper să fi văzut modul absolut NKVD-ist în care se ţipa aseară pe Antena 3 la Andreea Vass fiindcă nu era vorba doar de sarcasm ci de convingerea că USL-ul deţine iniţiativa strategică şi drept urmare totul e permis.

ZeV said...

Poate parea surprinzator, domnule nimrod, dar Mugur Ciuvica nu a fost agresiv in mod direct fata de Andreea Paul Vass.
Doamna Vass este printre putinii politicieni competenti ai PDL, capabil(ă) să impună respect. In primul rand , nu are incrancenarea colegilor domniei sale si isi poate mentine luciditatea, chiar in conditii extreme.
;)

nimrod said...

:)

Am zis eu ceva de Mugur Ciuvică?

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.