18 July 2012

În interviul de astăzi, Traian Băsescu mă apără de comentatorii băsişti


Nu am găsit întreaga frază, că e ceva mai lungă... şi nici fişierul video...

"Am văzut cum intelectuali de marcă, minţi strălucite, erau încinşi în fiecare seară de golanii din presă pentru că nu gândeau ca ei. Şi când spun golani sunt conştient de sensul acestui termen", a spus Băsescu, într-o întâlnire la GDS.
(http://www.gandul.info/politica/basescu-enervat-de-golanii-din-presa-care-i-ataca-la-televizor-pe-intelectualii-de-marca-ai-tarii-9887736)

Mulţumesc domnule preşedinte suspendat... dar spuneţi-o şi lor, comentatorilor băsişti.

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3928/9884815/1/basessssss.jpg?width=630
(http://www.gandul.info/politica/gandul-live-unde-se-desparte-drumul-lui-traian-basescu-de-cel-al-pdl-poporul-nu-e-vinovat-poporul-nu-greseste-9884815?utm_source=Gandul&utm_medium=Click%2BCitesteSi&utm_campaign=CitesteSi%2Bgandul)

S-ar putea să fie asta înregistrarea... încă se emite live, deci nu pot să verific...


(http://www.privesc.eu/Arhiva/11624/intalnirea-societatii-civile-cu-presedintele-suspendat-al-Romaniei--Traian-Basescu--Tema---Romania-2012--Este-reforma-ireversibila--)

13 comments:

vaisamar said...

era evident ca esti un golan care sperijina agenturile straine B-)

Robert Horvath said...

Din lumea plina de poiezie si plina de idealuri
ale bibliotecarului . O lume rupta de realitatea fizica.
O minte sofisticata si cultivata atacata de haos .
O ROMANIE IMAGINARA
Nu vreau sa descurajez dar economia romaneasca este inexistenta. Ea traieste doar in mintea politicienilor si a manipularii mediei sustinuta de servicii.
Dezindustrializarea este aproape finalizate. Romania va ajunge la nivelul 89 in aproxamativ
40 de ani. Iar 90 % din produsele agricole sunt importate. Singura economie functionala este cea subterana. Romania traieste si respira datorita banilor trimisi din afara.
Daca ei vor fi trimisi acasa din Spania si Italia incepe....apocalipsa.

Robert Horvath said...

@ Bibliotecar
Armata romana este de partea lumii civilizate.
Ea se va ridica ca un zid impotriva.....
reactionarilor. Lumea la care vizezi si o promoveezi
este pe duca. Ceausescu se pare ca e cam mort.
Nu te obosii................
Armata Romana cere respectarea democratiei si se ridica impotriva loviturii de
stat parlamentare. Orice actiune de scoaterea Romaniei din EU si din perimetrul democratiilor occidentale se vor lovii de vointa militarilor. In fiecare zi la conducerea armatei sunt numiti ofiteri rusofili,sau fosti ofiteri de securitate.”
Asa incepe un document care circula in randurile ofiterilor…………….
C.I.A : SEMNALE DE REVOLTA IN ARMATA ROMANA
RIVALITATEA ARMATA SERVICIILE SECRETE
Se observa la toate nivelele cresterea tensiunii intre serviciile speciale care au luat conducerea in Romania si grupuri de ofiteri tineri organizati in celule politice.
Cazul Alexandru Gheorge este definitoriu pentru starea de spirit din armata romana. Rivalitatea institutionala devine exploziva. …………………………… In armata romana functioneaza sute de celule secrete care se pregatesc de revolta. S-a pus pe picioare un program politic de actiune. I
In manifestul politic al ofiterilor se spune :
“Asistam in ultima perioada la un atac asupra imaginii Armatei in scopul firesc al discreditarii acesteia si desfintarii ca si componenta importanta a statului roman. Actiunea este coordonata de clasa politica romaneasca. De ce este necesara aceasta campanie de discreditare? Pentru ca Armata a ocupat, in mod constant, un loc de frunte in topul increderii populatiei, pe cand clasa politica s-a aflat in permanenta la coada acestuia. Astfel, Armata ramanea singurul opozant al unei clase politice incapabile sa-si defineasca optiunile, altele decat cele politicianiste: punerea mainii pe putere……..
GRUPUL PATRIOTIC AL OFITERILOR PROPUNE
Militarilor sa li se acorde drepturile constitutionale ce se cuvin fiecarui cetatean roman:
- dreptul de a face politica si dreptul de a fi ales;
- dreptul de a desfasura activitati economice;
- dreptul de a lucra doar 8 ore;
- dreptul de asociere, crearea de sindicate care sa aduca in dezbatere si aprobare: desfintarea de unitati militare, dislocarea acestora, organizarea sau nu a aplicatiilor, participarea sau nu a unitatii in teatrele de operatii la misiuni.
- infiintarea de organizatii de partid (a oricarui partid) in fiecare unitate pentru coordonarea de buna calitate a muncii si vietii in unitatile militare.
Cand armata cheama trimiterea clasei politice la puscarie revolta este la doi pasi

Robert Horvath said...

Intrebare pentru
Biblotecar

vaisamar said...
n sfarsit castiga si bibliotecaru un ban facand ce ii place , o sa presteze pe post de zana

informatia este interesanta. O premiera . O zana cu barba cu inclinatii feseniste va atrage atentie.
Cand si la ce circumscriptie electorala va avea loc performanta ?

Robert Horvath said...

Acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de şef al statului român
Astfel, la art. 2 se precizeaza:

Art. 2. − Persoanele care au avut calitatea de şef al statului român beneficiază pe durata vieţii de următoarele drepturi:

a) folosinţa gratuită a unei locuinţe de protocol, cu destinaţia de reşedinţă, care cuprinde şi un spaţiu cu destinaţia de cabinet de lucru, încadrat cu un post de consilier şi un post de secretar;

b) o indemnizaţie lunară în cuantum egal cu 75% din indemnizaţia acordată Preşedintelui României în exerciţiu;

c) pază şi protecţie, precum şi folosinţa gratuită a unui autoturism, asigurate permanent de Serviciul de Protecţie şi Pază, potrivit reglementărilor în vigoare.

@bibliotecaru

Fostii sef executati....Vezi Ceausescu ,Gaddaff, si in viitor Basescu..... nu pot avea nici macat pensie de
urmasi.
Al considerati pe Antonecu pentru trei saptamani ca sef de stat sau sef la unui lovituri de stat.?

Bibliotecaru said...

http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act_text?idt=28674

LEGE nr.406 din 10 iulie 2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de şef al statului român

Art. 1. - (2) Persoana care exercită funcţia de şef al statului român beneficiază de prevederile prezentei legi de la data încetării mandatului. (3) Nu beneficiază de prevederile prezentei legi persoana căreia i-a încetat calitatea de şef al statului român ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni pentru care a fost condamnată definitiv sau ca urmare a demiterii din funcţie prin referendum.

Vasile, said...

Biblio,


Se pare ca nici dumneavoastra nu ati perceput sensul celor spuse de Traian , dealtfel destul de transparent ,hai sa va traduc!

Cu exceptia domnului Cartaresscu care are o deviere de moment,numai voi cei care ma aplaudati ma laudati si nu ma criticati,dragi tovarasi ,voi cei care alcatuiti grupul GDS sunteti intelectualii acestei tari ceilalti o spun in deplinatatea cunoasterii termenului sunt niste golani.

Cunoastem expresia a folosito Ceausescu,Iliescu si in mod repetat Traian Basescu.

Vasile, said...

Dezvaluirile fostului expert economic din DNA sunt mai mult decit socante.

Nu ma mai intreb ce spun super-expertii europeni care ne-au monitorizat si au completat raportul despre justitie, ma intreb ce spun romanii, si basistii cinstiti despre o institutie in care faradelegea practicile mafiote nu sunt obiectele de combatare ci cele de protectie la nivel institutional!

Bibliotecaru said...

@ Vasile,

:D
Eu continui să cred că pe mine m-a apărat...

De ce să şocheze dezvăluirile celui lucrător de la DNA, nu ştiam toţi astfel de lucruri...? Acum avem şi o mărturie. Putem înţelege şi cum de cazul Flota a ajuns la prejudiciu zero.

În ceea ce priveşte "super-expertii europeni", aceştia doar citesc ziarele şi au "informatori" de tipul Monica Macovei. Vă făceaţi iluzii?

Vasile, said...

Cea a dezvaluit personajul respectiv din interiorul sistemului este nu numai socant, este dovada clara ca DNAul este o institutie de tip mafiot!
Acum sa nu-mi faca cineva proces de intentie trebui sa specific ca din cind in cind instrumenteaza si spete corecte!

Eu inca o data ca si dumneata cred ca in PDLeu sunt si oameni cinstiti,niste dobitoci de fapt care nu cred pina cind nu vad,ma intreb totusi ce cred atunci cind vad?

Eu personal am simtit pe propria-mi piele acest sistem si exact ca in relatarile domnului respectiv am fost implicat intr-un scenariu halucinant!

Bibliotecaru said...

Să vedem însă dacă cineva va face şi arestări, condamnări... că asemenea dezvăluiri am mai avut. Am mai avut dezvăluiri şi ca la Loteria Naţională... Încep să credem că astfel de aberaţii sunt normale, tocmai pentru că normalitatea nu prea mai apare nicăieri.

Kain said...

Definitie golan
Credeti ce doriti domnule, desi eu tin sa va spun ca si comentatorii anti basisti sunt cel putin la fel de golani.
Pana la urma opinia dumneavoastra e total subiectiva, si nu reflecta realitatea, accea ca exista oameni decenti si de-o parte si de cealala, la fel cum exista si asa zisii "golani".

Bibliotecaru said...

@ Kain

Golănia este o marcă astăzi în România.

Domnul Băsescu nu face altceva decât să dovedească că nu a fost chiar străin de pedepsirea golanilor în evenimentele din 13-15 iunie. Părerea mea.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.