06 July 2012

Mulţi MC, distracţie "la maxim"


Am rămas perplex urmărind mimica personajelor principale ale acestui filmuleţ.

http://pyrrha.csisdmz.ul.ie/4012/animated-gifs/SexyPartyDance.gif
(http://pyrrha.csisdmz.ul.ie/4012/animated-gifs/animated-gifs.html)

Pardon, nu filmuleţul acesta, cel de la final... de fapt de la mijloc... cel de la privesc.eu

Observaţi cele două lumi, una cu scenă şi microfon, cealaltă, de la parter, cu scandări şi osanale... Dar dincolo de toate, priviţi feţele politicienilor, gestica... Mie mi-a lăsat impresia serbării de sfârşit de ani de la grupa mică, grădiniţă pregătitoare.


(http://www.privesc.eu/Arhiva/11432/Protestul-PDL-din-Piata-Revolutiei)

Îmi pare rău de starea de lipotimie a unei doamne de la PDL (doamna Turcan)... Medicii au intervenit la timp şi toată lumea este bine...

http://pyrrha.csisdmz.ul.ie/4012/animated-gifs/clue18kz4my.gif
(http://pyrrha.csisdmz.ul.ie/4012/animated-gifs/animated-gifs.html)

13 comments:

ADRIAN said...

N-am urmarit, n-am avut rabdare si oricum am prea multa scarba acumulata la adresa unor lipitori ordinare de tipul TRU ca sa urmaresc si ineptiile spuse.
M-a surprins insa ca pedelistii guralivi nu s-a dus de-a dreptul in balconul de la CC ca sa-si tina discursurile finale. MRU sigur avea gradul si rangul potrivit ca sa vorbeasca de acolo. Iar Macovei ar fi putut, ca in vremurile bune revolutionare, sa iasa din spatele lui, sa-i sopteasca la ureche ceva si apoi sa se retraga. In fond domnia sa ca fiica de securist si ca procuroare cu activitate buna pe "educatia socialista" inca din studentie era si ea perfect calificata pentru asta. Gretos, gretos gretos si de un tupeu fenomenal de a acuza pe altii pentru fapte care la ei sunt emblematice.
Eu am o parere si sunt de acord cu ea cum se spune. Aia care ne-au calcat in picioare sa ajunga la Rahova. Aia care au facut-o cu dispret si cu intentia de a ne umili trebuie sa ajunga la Targoviste.

Robert Horvath said...

CEA MAI MARE UMILIRE A UNUI PRESEDINTE ESTE PLUTONUL DE EXECUTIE !
BRANDUL DE TARA ” CEUSESCU, NADIA COMANICI , DRACULA SI DUPA PLUTONUL DE EXECUTIE…..BASESCU”
Sunt de meserie cineast . Locuinta si locul de munca este la Tokyo si New York.
Am avut ocazia impreuna cu sotia mea Kiyoko sa calatorim in jurul lumii.
Am fost peste tot intampinati si mereu si mereu urmariti de cele trei nume din titlu. Ele au intrat in constinta colectiva si nu pot fi scoase nici cu eforturi laudabile sau absolut imbecile ale semidoamnei Udrea.
De la soferul indian de tax transpirat din New York pana la omul de afaceri deorodantizat cu care bei o bere la un bar de pe Ghinza,discutia se duce si revine la cele trei nume a mitologiei mioritice,raspandite pe scala globala. Nu este scapare si orice iluzie in sens contrar esuiaza lamentabil. Aceste trei nume te urmaresc in existenta cotidiana si in somn.
Uneori discutia se duce spre Hagi ,dar valoarea actuala a fotbalului romanesc face mai bine sa taci din gura. A aparut totusi o sansa nesperata de imbogatire a repertoriului,
O sansa unica ca in patrimoniul national spre universalitate sa apara un alt erou, (al raului absolut.) numit Traian Basescu. ( singurul presedinte de stat care dat cu capul in gura unui arab chioscar si o lovitura la la plex unui copilas nevinovat )
Fotografia unui sef de stat membru al Uniunii Europene si NATO, legat la ochi in fata unui pluton de executie in toata regula ,nu in fata unor soldati saracacioasi
si cu mainile tremurande de emotie, ca la Targoviste poate creia un nou mit.
Atmosfera prerevolutionara din tara face ca dorintele neimplinite a maselor de bugetari si pensionari sa devina in curand realitate.
Cu alte cuvinte acest razboinic, care a indraznit sa declare razboi chiar propriului
sau popor va intra alaturi Dracula in istoria mioritica si chiar mai mult.
Deci in curand un nou brand de tara fara frunzulite si papadii. Un brand bazat pe gimnastica femenIna si eroi si dictatori autentici , CEUSESCU, NADIA COMANICI, BASESCU SI DRACULA. ……….Ordinea nu mai conteaza chiar deloc.

Robert Horvath said...

H.J.NICHOSON FOSTUL SEF CIA BUCURESTI : .BASESCU, MELESCANU, MARGA SUNT SPIONI RUSI !

In prejma lui 89......... eram singurul cetatean Japonez din tara lui Ceausescu, Comanici si bineinetes Dracula. Japonezii vroiau sa-si extinda influenta special
economica in rasaritul Europei. Tinand. seama ca Germania se indrepta spre Polonia , Ceoslovacia si Ungaria am reusit sa indrept privirea Japonezilor spre Romania. Sa creiat un fel de plan Marshal.
Prietenul Dragos Munteanu ambasador mi-a aranjat o vizita la Bucuresti prin Bujor Sion asistentul presedintelui.
La intalnirea cu Presedintele Iliescu au participat Ciurel primarul capitalei, Neagu Udroiu se Agerpres, si jumate din guvern. Totul a mers bine pana cand am propus pe langa cumparare studioului Buftea de catre Sony. desciderea de studiouri particulare de televiziune........Acestea ar fi spart monopolul FSN .
Ca urmare mi sa spart casa si topoarele au distrus mobilierul casei. M-am refugiat la Ambasada SUA. Cel care a condus ancheta fost Harold James Nicholson seful statiei CIA de la Bucuresti.
Am dormit doua zile in casa lui si m-am inprietanit.
Nu mica mi-a fost mirarea cand am aflat ca a fost arestat ca spion al rusilor .....si dirijor al orchestrei de spioni de la Bucuresti. El a scapat de scaunul electric dind o larga lista de spioni rusi autoritatilor americane.
Am reusit sa-i iau o serie de interviuri la Federal Correctional Institution at Sheridan, Oregon. Interviul va apare serializat in diferite reviste americane si franceze. Lista spionilor si simpatizantilor rusi cuprine o larga arie a clasei politice. Ea cuprine cuprine trei categorii. Spioni activi ca Mircea Geoana. Tismaneanu sau cei care pot fi oricand reactivati ...Iliescu ,Roman ,Magureanu. O larga categorie este cea a santajabililor pentru legaturi din trecut. In aceasta lista extrem de numeroasa se gaseste binenteles Traian Basescu.....agent dublu la Anvers.
In decursul zilei de ieri am luat contactul cu Ambasada Romaniei in SUA si cu consulul de la New York cerand sa fiu pus in contact cu un reprezentan al sevicilor romanesti sa discut aceasta exploziva problema. Nu am primit nici-un raspuns......
Raspunsul a venit dela americani : ANDREI MARGA ESTE KGB !

Robert Horvath said...

DAN VOICULESCU : ROBERT HORVATH M-A DENUNTAT LA INTERPOL ! SUNT ACUZAT DE CRIMA SI DE FURTUL BANILOR CEAUSESCU !

Cititi pe blogul personal al acestuia :
"Când devii persoană publică iti asumi – si nu trebuie să te plângi de asta, a fost optiunea ta – tot soiul de intâlniri, acuzatii si lupte ”exotice”. Zilele trecute, de pildă, am descoperit cum un simpatic critic al acestui blog, domnul Robert Horvath, luptă zelos împotriva mea cu… Interpolul pentru că nu i-au apărut niste comentarii.... Cam in aceeasi maniera, Traian Băsescu vorbea, in campania din 2009, despre cum vreau eu să mă înfrupt din sarea României, împilând pe cale de consecintă poporul. "
ROBERT HORVATH IN DREPT DE REPLICA :
Aveti dreptate. Banii furati de Ceausescu vor fi redati poporului roman. Va invanuesc de crima si de furtul secolulului.
Concluzie :
Inspectorii Interpolululi dupa ce au studiat "sinuciderea " lui Marin Ceausescu la Viena au sosit in cursul zilei
de ieri la Bucuresti !!!

Robert Horvath said...

PLUTONUL DE EXECUTIE IMBRACAT IN COSTUME POPULARE ROMANESTI SI A MINORITATILOR NATIONALE !
@ Si eu cred in legi. Executia trebuie aplicata doar dupa un proces legal. El trebuie televizat in jurul lumii.
De altfel cred ca Basescu ca un adevarat patriot va
incerca sa dea un exemplu generatiilor viitoare.
Onorurile trebuie acordate.........Imnul national intonat la inceputul si finalul executiei

Robert Horvath said...

O ZI IMPORTANTA PENTRU ROMANIA.....O DUBLA SUSPENDARE !

Liderul eurodeputaţilor creştin-democraţi germani va iniţia procedura de suspendare a României din Consiliul European pentru „lipsa standardelor minime funcţionării statului de drept.
Sunt extrem de îngrijorat în legătură cu situaţia din România. Ceea ce se întâmplă este împotriva spiritului şi principiilor Uniunii Europene. Voi contacta Comisia Europeană şi instituţiile europene pentru a face toţi paşii necesari în vederea suspendării voturilor României din Consiliul European, pentru lipsa asigurării standardelor minime funcţionării statului de drept", a declarat Ferber.

vaisamar said...

Welcome to USLAmabad =)

free bullets for everyone =))

ZeV said...

Robert Horvath
Crestin-democratii europeni, nu au majoritatea, nici in Comisia European , nici in Parlamentul European.
Pentru domnia voastra si pentru echilibrarea mesajelor cu iz personal cu care onorati acest blog, permiteti-mi inca un citat :
,,
Martin Schulz, liderul grupului socialist din PE, considera actiunile lui Traian Basescu si a suporterilor lui drept un "afront la adresa celei mai importante institutii a oricarei tari democratice, Parlamentul". El a subliniat ideea potrivit careia Parlamentul are dreptul suveran de a decide asupra suspendarii presedintelui si fiecare ar trebui sa respecte decizia parlamentarilor, care sunt "reprezentantii legitimi
ai poporului", dupa care sa "respecte decizia finala luata direct de catre popor". Liderul socialist a facut apel la toate grupurile politice din Parlamentul European pentru a condamna indemnul la executia simbolica a parlamentarilor si pentru a sustine demersul de ridicare a piramidelor. Socialistii europeni au facut, de asemenea, un apel la Basescu pentru a respecta standardele democratice si pentru a actiona conform cu acestea. "Ca stat membru al UE, Romania este obligata sa respecte standardele democratice. Incalcarea acestei obligatii nu poate ramane nepedepsita", a declarat Martin Schulz."

Robert Horvath said...

ZeV
Optimismul dumneavoasrea este tonifiant

ZeV said...

Multumesc.
Avem obligatia sa ne intersectam, toti romanii, binele din noi.
Daca nu facem asta, propun sa nu mai vorbim, cu nici un prilej, in numele romanilor. Nici noi, ca cetateni suverani si nici reprezentantii nostri alesi.

Robert Horvath said...

VOICULESCU E TERMINAT
Nu pentru un sfert de veac ci mai putin.
Imperiul creiat prin furtul baniilor Ceausescu va ramane neatins inclusiv antenele............
Pucistii al vor face arestat ,incercand sa dovedeasca
poporului roman si mai ales strainatatii ca justitia
functioneaza.
Urmatoarele cuvinte il introduc la Rahova
"E mai important sa puneti mana pe toate parghiile puterii, inclusiv pe justitie, pentru a va apara penalii, inteleg din presa ca vine randul domnului Voiculescu", a spus Traian Basescu in fata parlamentarilor.

Robert Horvath said...

ULTIMA ORA. DIN SURSE PRECISE PRESEDINTELE SUA
OBAMA A SEMNAT UN DOCIMENT SECRET REFERITOR
LA SITUATIA DIN ROMANIA.
S-au dat indicatii Departamentului de stat si serviciilor
secrete. Ambasadorul SUA a primit un telefon de urgenta de la Secretarul de Stat Clinton.
Alerta este maxima.

Robert Horvath said...

UN GRUP DE GENERALI AU ADRESAT PRIN INTERMEDIUL AMBASADEI SUA O SCRISOARE
CATRE PRESEDINTELE OBAMA !


SERVICIILE ROMANESTI SUNT CONTROLATE DE MOSCOVA....DECLARA GENERALII ARMATEI ROMANE !


In Romania actioneaza o puternica agentura rusa care a reusit sa se infiltreze la cel mai inalt nivel si chiar sa controleze institutii ale statului. Faptul ca indivizi care servesc interese rusesti ajung in functii importante in Parlament, si Guvern, faptul ca resursele energetice ale Romaniei ajung pe mana unor agenti de influenta ai Moscovei sau la companii care joaca impotriva intereselor romanesti, faptul ca reteaua ruseasca reuseste sa infiinteze trusturi de presa in Romania si sa manipuleze milioane de oameni, demonstreaza esecul lamentabil al serviciilor de informatii ale Romaniei in aceasta batalie. Sau poate demonstreaza faptul ca acestea sunt controlate in totalitate sau partial tot de agenti ai Moscovei!


AGENTURA RUSA PREIA PUTEREA IN ROMANIA !


Discutiile au pornit de la o informare secreta, in legatura cu existenta unei stari de "neliniste crescanda" in randul unor comandanti de divizion si cativa generali de stat major, a armatei din Transilvania si nu numai in legatura cu creiera unei noi axe MOSCOVA -BUCURESTI-BEOJING
Declaratiile noului ministru de Externe arata ca politica externa a USL se sprijina pe o altfel de filozofie privind relatiile internationale, pornind de la admiratia pe care o are Andrei Marga fata de Vladimir Putin si luand in calcul prioritatile acestuia: Rusia si China. Militarii se arata ingrijorati de aceste declaratii si de reactivara a retelei rusesti in Romania,
Situatia fiind grava pentru prima data generali ai armatei se implica in actul guvernamental,............. desi statutul cadrelor militate interzice implicarea in viata politica.
Presedintele SUA a fost informat ca majoritatea cadrelor de raspundere cu inalte funcii in armata si garnizoanele din teatrul transilvan si-au exprimat intr-un cadru restrans nemultumirea si iritarea fata de noua pozitie a guvernului si incercarea de a introduce Romania in zona de influenta
ruseasca.


Va continua pe ROBERT HORVATH DEVA BLOG

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.