30 July 2012

De ce România mea nu mai are preşedinte.


Multă lume ar putea crede că nervozitatea mea este legată de faptul că referendumul nu va fi validat. La asta mă aşteptam încă de acum o săptămână, de la anunţul "boicotului". Nu asta m-a scos din sărite ci comportamentul oamenilor politici care au făcut din România o ţară cu reflexe de spital de nebuni. La fiecare discurs de politician de pe la TV privesc acei oameni şi mă gândesc cum de au ajuns într-un asemenea hal? Sau poate că ne-au păcălit cu CV-urile lor cu şcoli prin străinătate sau "şcoala vieţii" iar acum le iese adevărata faţă prin toţi porii. Este incredibil că ţara asta se mai ţine încă la suprafaţă cu astfel de oameni în posturile cheie ale statului.

Priviţi-l pe Traian Băsescu cât se chinuie să aprindă făclia...


(http://livenews.rtv.net/#7223)

După care susţine că nici nu a fost stinsă...


(http://www.rtv.net/37874)

sau



Priviţi feţele "luptătorilor pentru binele României". În afară de domnul Onaca care este, ca întotdeauna, o prezenţă impecabilă... toţi par scăpaţi din cămaşa de forţă.

Iată de ce nu m-am supărat că referendumul a fost boicotat, până la urmă legea a fost respectată.

Legea referendumului spune foarte clar cine merge să voteze la referendum şi cine nu merge să voteze la referendum:

"Art. 4. - Au dreptul de a participa la referendum toţi cetăţenii români care au împlinit vârsta de 18 ani până în ziua referendumului inclusiv, cu excepţia debililor sau a alienaţilor mintal puşi sub interdicţie, precum şi a persoanelor condamnate prin hotărâre judecătorească definitivă la pierderea drepturilor electorale."

Eu am votat pentru că sunt cetăţean român, am împlinit 18 ani şi am toate drepturile electorale la dreptul lor.

Anumiţi oameni spun susţinătorilor să nu meargă la vot. Asta înseamnă că ei consideră că sunt susţinuţi de:
1. minori
2. oameni care nu sunt cetăţeni ai României
3. debili
4. alienaţilor mintal puşi sub interdicţie
5. persoane condamnate prin hotărâre judecătorească definitivă la pierderea drepturilor electorale.

Cei care răspuns chemării politice şi au soluţia de a nu merge la vot, înseamnă că se recunosc în una din categoriile incompatibile cu votul... Eu credeam că susţinătorii PDL sunt mai aleşi furăcioşii care se bazează pe structura de interese a PDL ca să-şi umple buzunarele... dar nu, acum îmi parte că aceşti oameni sunt din categoriile 3 şi 4.

ACESTA ESTE UN PREŞEDINTE VALIDAT DE MAI PUŢIN DE 6% DIN POPORUL ROMÂN, NU ÎNCAPE NICI UN FEL DE CONFUZIE.


(http://www.rtv.net/traian-basescu-flacara-democratiei-a-ramas-aprinsa-romanii-au-respins-lovitura-de-stat-video_37874.html)

DE ASTĂZI, PÂNĂ LA URMĂTOARELE ALEGERI, ROMÂNIA MEA NU MAI ARE PREŞEDINTE CI O CLICĂ TIP NOMENCLATURĂ CARE A PRELUAT PALATUL COTROCENI.


Eu nu mai am o bătălie politică pentru că este evident că nu poate exista o majoritate a cetăţenilor conştienţi de suveranitatea lor, sunt prea multi pe la punctele 3 şi 4 şi 5... de astăzi trebuie să fac un exorcism al României, va trebui luptat cu diavolul care stăpâneşte aceşti oameni.

25 comments:

ADRIAN said...

Romania mea nu mai are popor, are cel mult o populatie care ragaie mici si bere dupa care se aseaza la coada sa voteze cu 5 minute inainte de inchiderea programului. Si o conducere de autosuficienti incompetenti care mimeaza ca se lupta cu o gasca de unsurosi foarte dibaci care stiu sa profite de marea masa de oligofreni care stau acasa si sparg seminte. Si ceva mai mult de 7 milioane, printre care ma aflu, care inca n-au inteles ca daca nu se pliaza pe filosofia "dupa noi potopul" nu vor putea sa se adapteze "vietii de roman - care-i grea e si frumoasa" si alte cacaturi d'astea. Nici macar in '89 n-am acumulat atat amestec de scarba si ura ...

vaisamar said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Bibliotecaru said...

@ ADRIAN

Mai mult ca niciodată se vede cât de necesară este lupta pentru a smulge suveranitatea de la ei şi a reda-o poporului român. Avem nevoie de orice român care înţelege acest lucru. Nu mă gândeam că aceşti români care înţeleg sunt atât de puţini.

Bibliotecaru said...

@ vaisamar

V-am avertizat, ori decent, ori deloc.

nimrod said...

:)))

Biblio,

Scrieţi:"Priviţi feţele "luptătorilor pentru binele României". În afară de domnul Onaca care este, ca întotdeauna, o prezenţă impecabilă... toţi par scăpaţi din cămaşa de forţă."

?!

vaisamar said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ADRIAN said...

@Bibliotecaru: dvs sunteti cel care nu intelege. De azi inainte suntem fiecare dintre noi, astia peste 7 mil., cate un Robinson Crusoe care se descurca prin el insusi, in cazemata lui. Asta trebuie sa intelegem; "Vineri" sunt foarte putini, cu restul canibalilor nu exista alta cale de discutie. Corabia din larg nu vede semnalele iar echipajul e oricum incompetent. Nu e nimic de facut in tara asta altfel. Astept razboiul civil.

Robert Horvath said...

Dar nomenclatura de la Palatul Victoria ?

vaisamar said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ZeV said...

Iată efectul pervers al amestecului unor politicieni occidentali in treburile interne ale Romaniei. Politicieni cu discurs frumos, dar cu conținut de consistența vidului absolut și preocupați doar de numarul de voturi pentru PPE in institutiile europene.
Dintotdeauna Romania a fost si este un poligon de incercare unde se experimenteaza orice si un imens depozit de gunoaie toxice, periculoase, inutile si/sau modificate genetic.
Am preluat, candva, modelul gigantismului poluant preindustrial din tari cu traditie tehnologica, dar care a fost de mult abandonat in tarile de origine.
Inghitim produse contrafacute, noxe si decibeli, deseuri estetice numite fructe si legume, medicamente scumpe de frecat picioare de lemn, clisee si rețete de tip surogat menite sa ne transforme in animale domestice iluzionate fiind ca sunt libere si independente in țarcuri percepute drept areale de siguranță si protecție.
Deși Comisia de la Venetia nu agreează cvorumul, desi țările vestice nu impun, in sistemele lor politice și constitutionale limitări artificiale ce se dovedesc in realitatea fetidă oportunitati de obstrucționare si nu de incurajare a dreptului fundamental al cetateanului, cel de a se exprima prin vot liber si egal, iacătă că în Romania ORICE este posibil....inclusiv ca promovarea/mentinerea in funcție să se bazeze pe confiscarea neparticipării la viața cetății (sic!).
Mie personal mi se pare o nedreptate strigatoare la cer (și) insolența neputincioșilor care vor să acapareze puterea prin procedee situate la limita democrației, ba chiar, dincolo de ea.
E timpul ca poporul român, prin intermediul celor 8 milioane de votați PENTRU demitere, să-i spună ilegitimului domn Presedinte și acoliților domniei sale:
STOP JOC !

Robert Horvath said...

Din victorie in victorie .....spre puscaris finala !!!!!!!!

Robert Horvath said...

Erata
Puscaria finala pentru comunisti si utecisti ,,,,,,,,,

Robert Horvath said...

Zev la......Targoviste !!

ZeV said...

..Este evident ca in acest moment, cu Traian Basescu revenit la Cotroceni nu mai exista nici o cale de comunicare, reconciliere si dialog.
Cu un Presedinte paranoic care vorbeste de ,,lovitura de stat", si sugerează că cetățenii suverani au cauționat, prin SIMPLA PREZENȚĂ LA URNE, subminarea statului de drept, deși toate procedurile au fost decise în Parlamentul României și validate de CC, cu un Presedinte care spumegă triumfalist cu o lumânare în mână ca a castigat a la Pirus....cu 8 milioane de voturi impotriva si-i amenință chiar si in ceasul al treisprezecelea, cu puscaria, pe adversarii sai politici, nu există decât două alternative :
Ori EL ori NOI.
De deportat nu ne poate deporta pe toți, dar, ne poate pune cătușe, din moment ce am participat la o... lovitură de stat".
Mai logic mi s-ar părea, totusi, ca cei care au lansat sintagma ,,lovitură de stat", au boicotat cu nemernicie, au amenințat și au încercat să intimideze milioane de români, SĂ SUPORTE EI ÎNȘIȘI RIGORILE LEGII.
Evident și oprobriul public definitiv și irevocabil.

nimrod said...

Pentru cine mai are îndoieli asupra propriei implicări în evenimentele din ultimele săptămâni, amintesc cu maxim amuzament replica maiorului Otto Remer, din filmul Valyrie:


"We are the coup, you idiot!
We've been duped." :)))

ZeV said...

Adrian
Este perfect adevarat, avem si in prezent o garnitura de politicieni incompetenti la butoanele puterii vremelnice.
Daca i-ar fi dus mintea ar fi fortat INS sa oficializeze rezultatele ultimului recensamant.
In acest fel, nu am mai fi nevoiti sa asistam la mitocania unor otrepe virtuale care se mandresc cu singura lor meserie, cea a de nu sti a face nimic, plămădiți in oglindă din același aluat cu lichelele analfabete ale anilor cincizei care amprentau fruntile unora neconvenabili cu stigmatul de ,,dușman de clasă".
Bolșevismul, ca mentalitate, nu are, se pare, culoare politică, ci este un simplu efect de malfunction cerebral și frustrare personală.
Culmea este ca acesti indivizi cred sincer ca smecheria si lenea salveaza Romania.
Totusi, nu trebuie să ne pierdem speranța, vorba lui Biblio.
Va trebui să scoatem răul din sufletele semenilor noștri ce merg din an în Paști la duhovnic, chiar de ar fi să folosim fierul încins...al cuvintelor.
;)

ZeV said...

nimrod
Nu va suparati, locuiti efectiv in Romania ? Daca da, pare cu greu explicabilă lipsa dvs de intelegere a relitatilor din aceasta țară.
De la paiața Robert Horvath nu am nici o pretenție, dar cu domnia voastră, încă sper că se poate dialoga rațional și în acord cu interesele cetățenilor români de etnie română si cărora nu le-a intrat , pe moment, în cap, ducăreala pe coclaurile de peste mări și țări unde râurile sunt alcătuite tot din două părți hidrogen și o parte oxigen..inclusiv constituenții toxici aferenți aparatului excretor al industriei și activității umane, iar maidanezii spanioli de centru dreapta nu au absolut nimic în jurul cozii.
Dar nu este tâziu să se întâmple și acest lucru, din moment ce domnul Băsescu și clica de derbedei fanatici din jurul domniei sale nu are/au nevoie de un popor, ci doar de o țară...țara lor și numai a lor.
PS
...Încă sper, dar nu pentru mult timp.
;)

FRANK ZAPA[KING] said...
This comment has been removed by a blog administrator.
FRANK ZAPA[KING] said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Bibliotecaru said...

Repet, cine nu învaţă să nu mai jignească pe acest blog nu-şi mai poate exprima opiniile. Avem dovada că în România nu există democraţie. Când va fi democraţie, vom mai vedea. Până atunci sau deloc sau civilizat.

Şi dacă insistaţi, pun şi moderare.

vaisamar said...

adevarul doare =)))


irelevant atata timp cat voi penalilor nu puteti arata numarul persoanelor care nu au votat ascultand indemnul presedintelui.

iar in judetele baronilor psd sa cresti cu 15-20%% peste prezenta de la locale si mai ales in ultimele 2 ore e frauda.

astept demisia cretinului antenescu.

si daca tot o dai de alienati mintali cand fac puscarie gunoaiele care sau dus cu urna mobila la spitatele de nebuni

oricum moderarea e tardiva scopul fiind atins de mult, sau tu crezi ca mai postez pe aici ? =))

nimrod said...

ZeV,

:) Bineînţeles că locuiesc în România!
Problema e că nu în Mehedinţi sau Teleorman şi, pe cale de consecinţă,cum omul sfinţeşte locul (apropo, de când cu referendumu' ăsta de ieri am început să cred că şi reciproca e valabilă),realitatea de pe-aici e sensibil diferită de aia de pe acolo. Vorba unui comentator pe bloguri "nici măcar nu sunt judeţe turistice". De aia văd lucrurile oarecum altfel.
Şi dacă tot m-aţi stârnit, să vedeţi ce-o să fie cu repartizarea simpatiilor politice şi a voturilor după reorganizarea teritorială şi descentralizarea masivă care va duce, ca peste tot, la federalizare pe criterii economice. Cred că USL-ul va amâna cât cuprinde...

ZeV said...

vaisamar
Care este scopul si care este indiciul ca acest scop, care noua ne scapa, ar fi fost atins ?
Dar probabil, domnia ta fiind, in acceptia lui biblio, un potential om serios, nu vei avea cum sa ne explici, din moment ce ai afirmat negru pe alb că nu vei mai posta pe acest blog.
;)

Bibliotecaru said...

@ vaisamar
Adio, drum bun!

ZeV said...

nimrod
Faptul ca vedeti lucrurile din perspectiva diferita, nu-i bai, e chiar foarte bine si in beneficiul dialogului.
Totusi, sunt trei chestiuni care ar trebui sa se vada oarecum la fel, indiferent de unghiul de incidență al ,,privirii":
- limita artificială pentru cvorum, impusă prin dictatul de la Berlin, în pofida recomandărilor Comisiei de la Veneția ;
citez:
,,7. Cvorum
Nu se recomandă următoarele:
a. un cvorum (prag, procentaj minimal) de participare, întrucât îi asimilează pe cei care se abţin cu partizanii votului negativ;
- baza de calcul expirată pentru numarul de cetateni cu drept de vot;
- BOICOTUL NECONSTITUTIONAL organizat de catre o institutie publică numită ,,partid politic".
Pe Traian Basescu nu-l mai pun la socoteală pentru că nu-l (mai) asimilez cu nici o instituție a statului de drept...domnia sa s-a autosuspendat,de când a fost investit, din sfera permisivă a prerogativelor sale constitutionale.
Sper, domnule nimrod, că judecătorii CC vor fi mai puțin obosiți și vor ține cont de toate aceste aspecte la momentul sesizării, analizei rezultatelor și deciziei pe Referendumul din 29.07.2012.
După cum se vede, stimate coleg, spiritul si litera legii referendumului, modificată prin decizia CC, au fost viciate, tocmai datorită absenței unei prevederi exprese care să contracareze tentația fraudătii prin apelul instituționalizat la boicot.
Prin urmare, Curte Constituțională are obligația să aducă această lege, post factum, în zona parametrică a Constituției României, precum și să acordeze decizia de validare sau invalidare, cu realitatea, inclusiv cu datele actualizate rezultate după ultimul recensământ.
Legile nu pot exista și funcționa în afara realității, cadrului democratic și al respectării drepturilor fundamentale ale omului și cetățeanului, inclusiv accesul neîngrădit la vot fără nici o acțiune de intimidare și/sau obstrucționare inițiate de factori politici care disprețuiesc regulile jocului democratic.
Nici un ,,joc democratic" nu poate fi promovat, fără consecințe, împotriva suveranității poporului român.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.