20 December 2011

Eroina mea!



(http://www.220.ro/funny/Petre-Craete-Atacat-De-O-Tanara-Romanca/Yw2Wc6Jfg0/)

Remarcaţi acea explicaţie pentru "indirect" (referindu-se la preşedintele Traian Băsescu).

Spun "indirect" pentru că oarecum nu m-a ajutat să fac prea multe lucruri.

Râzi băi, că plânsul este interzis...

3 comments:

Anonymous said...

Daca promovezi incultura si prostia ti se pare ca esti ok ,cool ?

Bibliotecaru said...

@ Anonymous

Din punctul meu de vedere, domnul Petre Crăete este cel care promovează prostia şi incultura... şi acea doamnă anonimă pentru asta îl şi penalizează cu poşeta în cap, pentru că face românii de râs în străinătate.

Dumneavoastră vedeţi în domnul Petre, ascultător de operă între două manele, un iubitor de cultură? Păi dacă ar fi fost iubitor de cultură ar fi ştiut că ceea ce numeşte domnia sa manele nu reprezintă cultură ci subcultură, adică o ramură particulară a unui filon cultural.

Nu am nici o îndoială că domnul Petre este de bună credinţă. De altfel s-a şi văzut că nu a avut o reacţie violentă, ci chiar a fost de bun simţ la această întâmplare... Numai că domnia sa nu are pe nimeni alături care să-i spună cum se văd aceste filmuleţe ale domniei sale, anume că celebritatea nu este de bun augur. Acea doamnă practic l-a ajutat în cea mai mare măsură. "Prietenul" care îl filma a făcut public filmul, deci nu-i aşa de bun prieten.

Vasile, said...

Anonimule' de ce il intrebi pe Bibliotecar ,intreaba-ti seful care spre fericirea dumitale este si seful lui Craete şi şi si!

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.