19 July 2012

Mihaela Rădulescu şi Grupul Monaco


Căutam o ştire pe care am pierdut-o şi asupra căruia nu s-a mai revenit... Titlul era legat de mari dezvăluiri ale Mihaelei Rădulescu... După stilul "unde dai şi unde crapă", am reuşit să facă o posibilă legătură între o ştire a momentului şi un email anonim pe care l-am primit relativ de curând (nu aş băga mâna în foc pentru el, dar poate fi un punct de plecare). Ştiri:

Elena Marta, nevasta fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, punea la dispoziţia politicienilor şi oamenilor de afaceri prostituate de lux • Partidele de sex aveau loc la Monte Carlo, Italia, Elveţia, dar şi în avioane private • Procurorii deţin înregistrări video cu întâlnirile amoroase Metoda de şantaj a fost patentată de fraţii Nuţu şi Sile Cămătaru • Codruţ Marta este dat dispărut de câteva săptămâni

Soţia lui Codruţ Marta a pus la punct o reţea de şantajare a persoanelor publice, cu ajutorul unor prostituate de lux. Surse judiciare au declarat pentru ZIUAnews că victimele soţiei lui Codruţ Marta, Andreea Elena Marta, şi ale surorii acesteia, Maria Magdalena Lungu, proveneau în special din mediul politic şi din cel de afaceri.

Întâlnirile de amor, care aveau loc în hoteluri din Monte Carlo, Elveţia sau Italia, dar și în avioane private, erau înregistrate atât audio cât şi video, astfel că mai mulţi politicieni, înalţi funcţionari de stat sau oameni de afaceri, care beneficiau de prestaţiile prostituatelor de lux, erau şantajaţi de soţia lui Codruţ Marta cu publicarea imaginilor compromiţătoare. Conform informațiilor pe care le deținem până în momentul de faţă, în acest caz a fost audiată și vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu, ea locuind la Monaco de mai bine de un an, unde s-a mutat imediat după divorțul de soțul său, omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Fostul soț al Mihaelei Rădulescu, Elan Schwartzenberg, este un apropiat al lui Codruț Marta, fiind ultima persoană care l-a văzut pe fostul șef de cabinet al lui Blejnar, înainte de dispariție. De altfel, imediat după divorț, Mihaela Rădulescu a transmis presei o scrisoare deschisă în care a sugerat câteva dintre lucrurile necurate care s-ar fi întâmplat în anturajul fostului său soț. "Am sentimentul că trăiesc viața altei femei în acest moment. Am fugit de un soț care mă înșela și care începuse să trăiască cum trăiesc mai toți milionarii cu bani făcuți peste noapte - șmecherește, în orgii sexuale și financiare", declara Mihaela Rădulescu. "Aș vrea să vorbesc la modul general despre milionarii care au transformat România în terenul lor de joacă, unde jocul lor preferat e Monopoly, dar nu prea am cum să nu mă împiedic din când în când și de fostul soț. Îl veți regăsi, bine ascuns, deci trebuie să căutați bine, în toate campaniile electorale, când de-o parte, când de cealaltă, îl veți regăsi în off-shore-uri îndepărtate, în terenuri dintre cele mai disputate și chiar drept pușculiță pentru banii unor grei politicieni din țara asta fără stăpân. (...) Pe numele meu nu a existat nimic, niciodată. Și am trăit împreună 10 ani. Care dintre noi credeți că este cinstit în acest caz ? Care dintre noi chiar a crezut în familia asta și nu și-a pus nicio clipă problema despărțirii ? Eu. În toate privințele. Milionarul are în jurul lui numai prieteni cu vieți personale dezastruoase, cu amante și soții chinuite, cu ticăloșii comportamentale de neimaginat când îi vezi în costumele lor fine. Desigur, toate fostele neveste ale acestor "prieteni" au fost, ca și mine, abuzate psihic, umilite, amenințate, unele chiar bătute. Toate tac. De frica lor. Toate trăiesc infinit mai prost decât ei, care se plimbă cu yachturile la Monaco. Dar ele nu sunt persoane publice (...)".

Chiar procurorii DIICOT au confirmat că victimele reţelei de prostituţie coordonată de Elena Marta şi Maria Magdalena Lungu proveneau din persoanelor publice sau a oamenilor de afaceri. „Tinerele ce practicau prostituţia erau racolate de către membrii grupării, din rândul persoanelor cu un aspect fizic atrăgător, participante la diferite concursuri de frumuseţe sau prezentări de modă, selecţia fiind riguroasă, în principal, datorită faptului că beneficiarii prestaţiilor sexuale proveneau din rândul persoanelor publice, mediul oamenilor de afaceri, diferiţi cetăţeni străini potenţi financiar sau persoane din lumea mondenă", au stabilit anchetatorii DIICOT. În viitor, potrivit aceloraşi surse ZIUAnews, în presă vor apărea numele mai multor persoane care au fost şantajate de soţia lui Marta.

După modelul fraţilor Cămătaru

Metoda de şantaj folosită de Elena Marta nu este una nouă. Ea a fost folosită cu succes, timp de ani de zile, de celebrii interlopi Ion şi Vasile Balint, cunoscuţi sub numele de Nuţu şi Sile Cămătaru. Mai mulţi politicieni, oameni de afaceri şi chiar şefi din Poliţie au fost şantajaţi de fraţii Balin, cu imagini compromiţătoare, din timpul partidelor de sex pe care aceştia le întreţineau cu prostituate, la hoteluri din Capitală.

Dispărutul Marta

Elena Marta este soţia lui fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, ex-preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. Codruţ Marta a dispărut de mai multe săptămâni, fiind dat în urmărire internaţională. Pe numele său a fost emis chiar şi un mandat de arestare preventivă în lipsă, într-un dosar de evaziune fiscală.

(Iulian Tănăsescu, Maria Vanc, http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/santaj-cu-prostituate-de-lux-pe-reteaua-sotiei-lui-codrut-marta-78178)

Mai nou este implicat şi domnul Oprişan. Dumnealui spune că nu este implicat, dar până la urmă "bârfa" îl face bărbat viril... aşa că e un fel de reclamă, nu-i aşa?
Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, ar fi un obișnuit client al rețelei de prostituție condusă de soția lui Codruț Marta, potrivit datelor din dosarul în care Andreea Marta a fost reținută pentru proxenetism. Conform Rtv, alături de Marian Oprișan, în dosar apar numele mai multor politicieni, oameni de afaceri și fotbaliști. Aceștia ar fi participat la mai multe petreceri private, la care beneficiau de serviciile tinerelor racolate de soția fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar.

Marian Oprișan a negat orice legătură cu rețeaua de prostituție, precum și informațiile conform cărora ar fi beneficiat de serviciile prostituatelor de lux ale Andreei Marta.

(Andrei Ghiciușcă, http://www.ziuanews.ro/stiri/marian-oprisan-client-fidel-al-prostituatelor-din-re-eaua-andreei-marta-78196)
Ei bine, vedeţi că se face referire la oraşul Monaco. Mă întrebam ce legătură are Monaco cu un o "gaşcă" de români. Un email anonim (subliniez ca să nu fiu acuzat că dau informaţii aberante) mi-a relevat următoarea listă ce a fost intitulată Gruparea Monaco. Este foarte probabil ca acest email-spam să fie o intoxicare, repet deci, nu luaţi "totul de bun".

GRUPAREA MONACO. Lista completă.


Dragos Dobrescu: 130-150 de milioane de euro. Imobiliare. Casă de vacantă în Monaco. Pasiune: vânătoarea. Personaj extrem de retras. Unul din liderii “Grupării Monaco” si suspectul principal în cazul disparitiei lui Codrut Marta.


Radu Dimofte: 53 de ani. 400-420 de milioane de euro. Imobiliare, constructii. Resedintă: Monaco, 7 Av. Princesse Grace, Houston Palace, Monte Carlo 98.000. Pasiune: vânătoarea.


Gabriel “Puiu” Popoviciu: 53 de ani. 400-420 de milioane de euro. Imobiliare, hoteluri, restaurante. Băneasa Investment.Resedintă: Monaco, Houston Palace. Vecin cu Radu Dimofte. Prieten cu Adriean Videanu. Nas de cununie al lui Ionut Costea( presedinte Eximbank, cumnat al lui Mircea Geoană).


Gheorghe “Bebe” Ionescu: 54 de ani. Avere : nu a fost evaluată. Fost director general FPS, fost director în compania Sidex International Ltd, asociat- prin intermediul sotiei cu Adriean Videanu, numit în consilii de administratie la Petrom, Eximbank, BCR de către ministerul Economiei.Casă în Monaco.


Radu Budeanu: 22 milioane de euro. Patron CanCan Media. Tabloide. Un cunoscător al Principatului Monaco.


Adriean Videanu: 43 de ani. Om de afaceri, fost ministru de stat pentru coordonarea activitătilor în domeniul economic, fost Primar al Bucurestiului, fost ministru al Economiei, lider PDL.Apropiat de Gheorghe “Bebe” Ionescu si Gabriel “Puiu” Popoviciu. Cu primul, partener de table si de împrumuturi. Un vizitator des al Principatului Monaco.


Raul Doicescu: 63 de ani. 22 -30 de milioane de euro. Bog’Art. Constructii. Un vizitator des al Principatului Monaco.Prieten cu Adriean Videanu si Gheorghe “Bebe” Ionescu.


Rares Manescu: 43 de ani. Vicepresedinte PNL. Apropiat al lui Dragos Dobrescu. Dese întâlniri la Monaco.


Sorin Blejnar: Avere neevaluată. De profesie, bugetar. Fost sef al ANAF. Un fin cunoscător al Principatului Monaco. Subaltern si mână dreaptă: Codrut Marta. Prieteni si parteneri: foarte multi din Gruparea Monaco.


Codrut Marta. Declaratie de avere: peste 1 milion de euro. Afacerist, fost sef de cabinet al lui Sorin Blejnar. Prieten cu Dragos Dobrescu, Radu Dimofte, Elan Schwartzenberg, Ion Tiriac si alti membri ai Grupării Monaco.Apartament în Monaco. Pasiune: vânătoarea, doamnele si băutura. De zece zile, DISPĂRUT. DAT ÎN URMĂRIRE INTERNATIONALĂ.


Fraţii Bogdan si Constantin Buzăianu. Bogdan Buzăianu: 90-100 de milioane de euro. Trader. Cel mai destept băiat din energie. Fondator al Energy Holding. Bănuit a fi si în spatele Alpiq RomEnergie si Alpiq RomIndustries. Casă de vacantă: în Monaco si Elvetia. De ziua lui, a chemat U2 să-i cânte, în Monte Carlo, pentru 650.000 de euro.


Elan Schwartzenberg:45 de ani. 50 de milioane de euro. Domenii: media, imobiliare, publicitate, firme off-shore. Patron Realitatea TV. Prieten cu Codrut Marta, Sorin Blejnar si mai multi membri ai Grupării Monaco.


Ion Tiriac: 73 de ani. 1 miliard de euro. Domenii: auto, imobiliare, banking, asigurări. Casă de vacantă: Monaco. Pasiune: vânătoarea. Partener de vânătoare cu Elan Schwartzenberg, Codrut Marta, primarul Monte Carlo, Georges Marsan.


Dan Petrescu: 1 miliard de euro. Asociat în afacerile familiei Tiriac: Unicredit Tiriac Bank, holdingul Rocar, plasamente imobiliare. Bun prieten cu Adrian Sârbu si cu alti moguli. Rezident Monte Carlo, Av. Princesse Grace, Columbia Palace. Personaj discret, nu există fotografii cu el.


Nicolae Dumitru, zis Nicu Niro: 47 de ani, tigan. 40 de milioane euro. 15 firme. Dragonul Rosu, Complexul Europa, Grand Hotel du Boulevard,, Niro Impex 93, Niro 95 Impex, Micro Prod, Central Residencial Park, Servinvest 95, Niro Comercial, Isoconstruct, Yins International Trading Group, Overland Guard, Flora International, Cafeneaua Veche, Zona Balcanilor. Prieten cu Dan Andronic si Dorin Cocos. Casă de vacantă: Avenue de la Madone, Monaco.


Dan Fisher: 350 de milioane de euro. Imobiliare, turism, off-shore. Apropiat al multor guvernări de după 1989. Rezident Monaco. Prieten cu Ion Tiriac, văzut în Principat în compania lui Sorin Rosca Stănescu, Cătălin Hanagea, Dorin Marian, Alexandru Bittner.


Cristian Burci: 47 de ani. 300 de milioane de euro. Controlează grupul International Railway Systems, Astra Vagoane Arad, Meva Turnu Severin, Romvag Caracal, Servtrans, Cupon Pro. Rezident Monaco.


Carmen Adamescu: Sotia lui Dan Grigore Adamescu. Avere familia Adamescu: 1 miliard de euro. Dan Grigore Adamescu, 64 de ani, om de afaceri, detine: Asta Asigurări, Unirea Shopping Center, Topex, Medien Holding ( trustul care detine România Liberă), actiuni la Baumeister, Mega Construct (energie), City Business Center, Modern Business Center, Rex International, Pullman, Mega Vision. Apartament Av. Princesse Grace, Columbia Palace, Monaco.


Cătălin Voloşeniuc: Fiul ultimului director al Bancorex, Vasile Voloseniuc. Un traditional client al Principatului Monaco, în compania lui Cristian Burci si Dan Fisher.


Bobby Păunescu: 220 de milioane de euro. Regizor si scenarist. Hoteluri, media, proiecte rezidentiale. Un client al Principatului Monaco. Surprins de paparazzi la întâlniri cu Elan Schwartzenberg si Codrut Marta.


O parte din acesti oameni sunt prieteni cu actualul suveran al Principatului Monaco, Printul Albert al II-lea de Monaco.

Dacă Gruparea Monaco se leagă cumva de domnul Marta, respectiv de domnul Blejnar... cine ştie unde se va mai ajunge... Eu mă aştept la orice.

21 comments:

demneura said...
This comment has been removed by a blog administrator.
nimrod said...

:)))

M-am uitat şi eu peste "cv"-urile băieţilor ăstora.
Mare şmecherie! Şi mie îmi plac, vânătoarea, doamnele (roşcate) şi băutura şi tocmai am pus-o de un week-end într-unul din cele mai luxoase hoteluri din Luxembourg, tocmai ca să nu mă împiedic la tot pasul de tot felul de mârlăneţi cu lanţ de aur şi accent creol care stau ciotcă la Monte Carlo şi St. Moritz. Şi nici nu costă, toate cele de mai sus, prea mult şi nici nu trebuie să mă ascund pe chestia asta. :)))

nimrod said...

demneura,

Welcome to the machine...

demneura said...

Din listă lipseşte un "iluminat"
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bibliotecaru said...

@ demneura

:D Harşt şi eu din cauza buchetului de cuvinte obscene... :D Sorry!

demneura said...

Eu, sincer nu cred în teoria dilitul din cauză de "obscen"!
Mai degrabă cred în teoria dilitului din cauză de "blondă"!
Blonda cu care am vorbit aseară telefonic şi căreia i-am spus că dacă nu-şi potoleşte haita....PAC LA RĂCNETUL CARPAŢILOR!
:)))))))
SUNT PARANOIC NU?
:)))))))

demneura said...

Hai salut!

Bibliotecaru said...

@ demneura

Să-mi pun eu 18+ la blog? Mai bine nu. Au mai fost câteva tentative de a-mi şterge blogul pe seama înjurăturilor (nu înjurăturilor mele, desigur) şi cu greu am scăpat.

Eu cu blondele nu am nici o problemă... special m-am însingurat să nu am nici o problemă cu nimeni.

Katrina said...

Daca nu ar fi fost STATUL, niciunul dintre aceste capuse n'ar fi fost capabil sa'si puna deoparte bani de o masina sau casa...

Katrina said...

Biblio,
Am citit mesajul dementului, dar nu am gasit nimic obscen in limbaj....In viata de zi cu zi suntem obligati sa vorbim "politicli corect" si nu cred ca alegerea termenilor ar schimba cu ceva mesajul transmis, atata doar ca vrem, uneori, sa parem mai catolici decat Papa.

demneura said...

Bre Katrino m-ai lăsat mască!
De la oricine mă aşteptam să se ralieze la protestul meu vehement, numai de la tine nu!

Hmmmmmm.......

În consecinţă repostez modificând forma dar nu şi conţinutul:

Domnu’ Biblio azi când m-am trezit am avut o surpriză neplăcută.

Cucu cont!
Cucu blog!
Cucu You Tube!
Cucu Picasa!
Cucu blog!

- Când mi s-a-ntâmplat prima oară, mi-am zis:
“Băi oi fi apăsat io greşit pe vre-un boton şi “HARŞTIIIII” l-am deletat!”
- Când s-a-ntâmplat a doua oară mi-am zis:
“Băi oi fi apăsat io greşit pe vre-un boton şi “HARŞTIIIII” l-am deletat!”
- Acum că s-a-ntâmplat şi-a treia oară vroiam s-o spun tot p-aia cu “deletatul”, dar brusc mi-am adus aminte că BUTOANELE NU SUNT LA MINE!

Şi atunci mă-ntreb:
CINE A APĂSAT PE BUTONUL “DELETE”?


În concluzie, te întreb:
CE SĂ FAC?
SĂ BAT NEVASTA?
SĂ DIVORŢEZ?
SAU SĂ VOTEZ “JOS BĂSESCU!”?


:))))))))))

Katrina said...

A propos de filmari, microfoane si alte acareturi de prin camerele de hotel sau alt gen de garsoniere....Exista pe net, detectoare de microfoane, camera si alte acareturi, pe care daca victimele le aveau, puteau cere inchiderea hotelului......Cand esti "om public", merita sa te inarmezi....

Katrina said...

dem...entule, sa'ti bati nevasta este un gest valaho-ortodox...cu radacini si in islam....Asa ceva nu se face, pentru ca demonstrezi ca esti mai slab decat ea..

demneura said...

BĂ tai este ruptă din Rai şi femeia trebuie bătută de două ori pe zi căci ştie ea de ce!

Să lăsăm caterinca şi să spunem lucrurilor pe nume:

ATENTATUL DE LA BURGAS!
ATENTAT SAU FĂCĂTURĂ ISRAELIANĂ?

Hai curajoşilor daţi-vă cu părerea.
:)))))))))

Bibliotecaru said...

@ demneura

Cântă ceasul...CUCU, cine e la lucru...?

În locul domniei voastre nu aş divorţa... :D

Bibliotecaru said...

Relativ la bulgari, vom vedea dacă nu cumva va creşte la ei în curte ceva componente dintr-un scut anti-rachetă... Din imaginile de la TV, băiatul ăla nu părea deloc iranian.

Freddye said...

@Demnmeura

"Cucu cont!
Cucu blog!
Cucu You Tube!
Cucu Picasa!
Cucu blog!"

-da amice,dar nu CUCU prieteni.. :smile:
Dupa cum vezi ,altii iti impun sa te retragi in munti..

Freddye said...

Reiau mesajul catre DEMNEURA

-Toate-s CUCU ,pana la prieteni ,frate SEBI...
Statul politienesc in toata splendoarea lui de larva..Sa vedem in ce va evolua..

Katrina said...

dem...entule
Sa nu'mi spui ca si 9/11 a fost tot facatura....ca nu cred, io cred numai ce vad la CNN, Fox si celelalte canale de stiri..
"A global government is now being forcefully pushed as the “solution” to all manner of problems, but specifically in relation to financial crises. We are being brainwashed to accept the premise that centralized power in the hands of a tiny elite is the only recourse, and that a one world currency is inevitable.

At the height of the last economic crisis, Bilderberg member and Financial Times columnist Gideon Rachman argued that “everything is in place” for a dictatorial world government to be imposed by a technocratic elite.

Rachman’s 2008 call for authoritarian technocrats to be put in charge of the global economy in preparation for the official birth of global government is now well on its way to completion, with the economies of France, Ireland, Germany, Belgium, Italy, Greece, along with the IMF and the European Central Bank, all under Goldman Sachs banker occupation. ....Upon his selection to become EU President in 2009, Herman Van Rompuy announced that the financial crisis and efforts to combat global warming were designed to precede “the global management of our planet.” He also declared 2009 to be “the first year of global governance.”

In the same year, Van Rompuy was joined by the Pope who also called for a “world political authority” to manage the global economy.

World Bank President and Bilderberg elitist Robert Zoellick also openly admitted the plan to eliminate national sovereignty and impose a global government during a speech on the eve of the G20 summit.

Calls for a one world currency to be a key component of global governance have been consistent.

In 2000 speech, member of the executive board of the ECB, Sirkka Hämäläinen stated, “In conclusion, I should like to come back to Paul Volcker’s prophecy. He might be right, and we might one day have a single world currency. Maybe European integration, in the same way as any other regional integration, could be seen as a step towards the ideal situation of a fully integrated world.”

Vasile, said...

Cica ...fuge vulpea fuge fuge tot la tabacar ajunge asa si cu colegul care ocoleste gropilela export ale romanilor.

Cu vreo zece ani in urma eram intro tara , intr-un mic orasel, pe un varf de munte..........ce frumos ,splendid comenta replica mea ,aici nu mai ne intilnim cu ....
dupa un coltisor .. o groapa ;spune fa cum iti spun eu, mesieu silvuple,
....asa fa e bine!

Lorena said...

Grupurile politico-economice de inspiratie mafiota conduse de curve si borfasi, cu legaturi in lumea interlopa, lupta de ani buni de zile sa controleze statul roman.Istoria lor este lunga si porneste chiar dinainte de decembrie 1989. In atatia ani au ajuns sa controleze oameni politici din toate partidele, oameni din politie, din procuratura, si, din pacate din justitie. Aceste grupari mafiote n-au aparut peste noapte si au mai incercat sa preia controlul ori de cate ori au simtit ca statul este slab. In acest moment au ajuns sa aiba putere sa fabrice si sa controleze dosare, sa declanseze anchete sau chiar sa le opreasca brusc. Activitatile ce compun Crima Organizata (prostitutia, proxenetismul, traficul de persoane,traficul de droguri, evaziunea fiscala, etc) au un caracter secret si bine organizat, din care cauza realizeaza un impact social deosebit de negativ
infocurteadearges.ro/2011/09/16/ioana-visan-este-cercetata-oficial-in-dosarul-cu-prostituate-al-lui-berlusconi/

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.