31 July 2012

Un duş rece pentru "băsişti"


Iată cum nişte băsişti veniţi la preşedintele României cu jalba în proţap (din câte se înţelege nu era vorba despre ceva personal, ei solicitau ceva de trimis la Curtea Constituţională) sunt trimişi la plimbare, pur şi simplu. Aceşti oameni au primit duşul rece al realităţii pentru că au descoperit rapid cât de repede se debarasează Traian Băsescu de oamenii pe care declamă că-i apără... statul de drept... şi alte astfel de păcăleli manipulative.


(http://videonews.antena3.ro/video/romania/presedintele-suspendat-traian-basescu-nu-pare-foarte-dispus-sa-asculte-problemele-oamenilor.html)

74 comments:

vaisamar said...

latrina 3 news - pofta buna! =))))

Anonymous said...

Mulţumim, poftiţi la masă!
:))))))

Bibliotecaru said...

@ vaisamar

Aceştia au publicat filmuleţul primii... Ce sugeraţi, că ceea ce este în film de fapt este un trucaj? Pixelul albastru? Ce legătură are faptul că filmarea aparţine celor de la Antena 3? Dacă era vorba despre comentarii, informaţii pe surse... mai înţelegeam. Acum negaţi o filmare?

ZeV said...

Robert Horvath spune:
,,Nimeni cu exceptia sotiei
nu poate sa hotarasca pentru mine."
COMENTEZ:
BINGO!
Rezulta de aici ca apelul la boicot nu a avut nici un efect, prin urmare, cei care au stat acasa, nu sunt suporterii domnului Basescu si ai PDL.
;)
ps
Ati inteles exact pe dos, pentru ca n-ati citit cu atentie.
;)

ZeV said...

....asta daca nu cumva sotia dvs este suporterita a PDL si implicit a doamnei Monica Macovei.
;)))

vaisamar said...

m.youtube.com/watch?v=5AIDQvxnxlU =)))))))

ZeV said...

vaisamar
Daca as sti ca sunteti femeie, mi-ar face placere sa conversam.
De la un barbat, am , totusi, mai multe pretentii.
;)

ZeV said...

vaisamar
chiar iti inchipui ca un om serios navigheaza prin youtube.com ? Acolo misuna doar cei care nu au talent pentru IATC si-si amortizeaza frustrarile adolescentine.
;)

vaisamar said...

link-ul e de pe paginademedia.ro asa l-a copiat telefonul in comment

ZeV said...

Un dus rece ?
Haideti sa va relatez eu unul rece ca gheața...CC a admis ca ICR poate ramane in subordinea Senatului.
Asam ca, vai..samar, mars la DNA si fa plangere penala impotriva loviturii de stat organizate de CC.
;))

ZeV said...

..Biblio
Eu am acasa trei mâțe..orice le-as face, ele tot se gudură pe la picioare și se așează cu burtan-n sus..așa că nu trebuie să vă mire că suporterii băsescului au rămas cu buza umflată și gura înțepenită în poziția ON, dar la fel de entuziasti.
Metafora mi-a fost suge-rată de un fost amic care se referea la domnul HRP cu apelativul de ,,motanul patachievici".
;)

Katrina said...

Biblio
Si cu toate astea, nu sunt de acord cand prostama merge cu jalba la presedintele unei tari, ca sa se planga de probleme personale....Exista organisme platite din banul public, ale caror rol este rezolvare probleme..."Bodygardurile" altor presedinti ar fi intervenit prompt....

Bibliotecaru said...

:D
Apropiaţi-vă capul de capul pisicii şi lăsaţi să vă împingă... E cel mai tare gest de tandreţe la o pisică. Sigur, dacă nu sunt atât de tandre, riscaţi o gheară pe faţă... asta este...

Şi cu suporterii domnul Traian Băsescu cel Laş este cam acelaşi lucru, la un moment dat ei îşi vor da seama că au fost minţiţi, manipulaţi, folosiţi... şi mai ales că nu au nimic de câştigat, doar de pierdut.

Bibliotecaru said...

@ Katrina

Dat fiind că era vorba despre Curtea Constituţională, se prea putea ca Preşedintele României să fie instituţia plătită din banul public cu rol în rezolvarea problemei.

Bibliotecaru said...

@ vaisamar

Ştiţi reclamele acelea cu dentiştii care folosesc nu ştiu ce pastă de dinţi... Nici aceia nu sunt dentişti, sunt actori. :D

Aceia era o prelucrare de studio, ce este mai sus este un filmuleţ preluat LIVE care a apărut şi pe la buletinele de ştiri din alte televiziuni (eu am văzut câteva secvenţe de dinainte transmise şi de Digi 24). Eu vorbeam că doar Antena 3 a postat filmuleţul, pe celelalte televiziuni nu l-am găsit. Orice televiziuinile manipulează, când se transmite live e ceva mai greu. Nu imposibil, dar mai greu. Dacă este "mânărit", atunci probabil că diseară B1 TV va prezenta varianta nemânărită... Curaj deci.

vaisamar said...

Bibliotecarul si restul us-lasilor nu ar fi mai simplu sa veniti cu mesajul asta :

Noi USL suntem niste DOBITOCI cand am anuntat ca sunt 18.292.514 de alegatori prin gura ministrului Ioan Rus si cand am dat voie la domnul Cretin Antenescu sa promoveze legea cu cvorum chiar daca el putea sa o tina ascunsa 10 zile pana la promovare.

orice alte vrajeli arata ca sunteti doar niste penibili si prosti care nu sunt in stare sa isi recunoasca propriile greseli.

vaisamar said...

Si cu filmuletul demonstrezi o cretinitate crasa prin faptul ca tu nu poti demonstra ca omul ala nu a fost trimis special acolo pe modelul ratatei care a stat 70 de zile in greva foamei si culmea nu a crapat dupa 30 de zile ca cei 2 romani din inchisorile din strainatate.
si mai avem cazul din parlament unde un om a fost pus sa se arunce de la balcon pentru ca avea nevoie de bani pentru copilul autist.

ZeV said...

vaisamar
Cred ca mesajul tau a fost postat din eroare pe un blog independent de USL. Iti recomand blogul domnului Ponta, sau cel al domnului Antonescu.
In principiu, este corect ce spui, dar eu ma intreb (si)de ce domnul Boc nu a asigurat finantarea si logistica necesare INS pentru ca aceasta institutie sa-si desfasoare activitatea in conditii optime.
Pe de alta parte, exista un adevar indubitabil, consfintit la urne : Triana Basescu si-a pierdut legitimitatea. Un demnitar ales al statului roman isi justifica existenta si atributul de reprezentare, in urma unui scrutin popular, la care sunt invitati sa participe, in mod nemijlocit, toti cetatenii cu drept de vot.
In toate tarile cu sisteme democratice bazate pe sufragiu universal, accederea in functii publice se face prin evaluarea voturilor valide liber exprimate. Nimeni in aceasta lume nu ia in calcul, ca modalitate de conferire a legitimitatii, numarul de cetateni care...nu au votat.
Dumneata si altii ca dumneata, sustineti ca Traian Basescu va reprezinta.
Nu am nimic impotriva, vaisamar...cu o singura conditie : luati-l acasa, adica, exact acolo unde ati stat duminica. Fiecare cu cate un fragment basescian in borcanul cu formol. Sunt curios pe ce organe se va bate lumea, cu prioritate. ;)
La Cotroceni, eu, care am fost la vot, imi doresc un Presedinte ales, sau confirmat, de o majoritate reala, cuantificabila prin numarul de buletine de vot stampilate si nu de o populatie statistica, virtuala, cu acute dureri in anus, sau...trecuta in lumea celor drepti.
;)

ZeV said...

suna frumos..Triana..Trirema..Vela.
.. ;))

Bibliotecaru said...

@ vaisamar

Nu v-am şters comentariul pentru limbaj, ca vă răspund.

Vedeţi, domnule vaisamar, aveţi un punct de vedere, eu am altul... de aceea este democraţie. Mie mi se par "penibili şi proşti" cei care cred că un ministru poate anunţa ce doreşte şi nu ce spune legea.

Dincolo de ce spun oamenii de la TV, legea trebuie respectată, asta pentr că nu poţi alege să o respecţi după cum îţi convine. Ştiu că la PDL aşa este, dar nu este normal într-un stat de drept.

La BEC există nişte judecători...

GABRIELA ELENA BOGASIU Preşedinte
DĂNUȚ CORNOIU
ALINA SORINELA MACAVEI
LUIZA MARIA PĂUN
ELENA CÂRCEI
AURELIA MOTEA
TATIANA GABRIELA NĂSTASE

Aceşti judecători au rolul unei instanţe care ia hotărâri în ceea ce priveşte scrutinul. Nu contează ce spune unul şi altul pe la TV care habar nu are de capul lui, contează ce spune legea.

În momentul în care ministrul ar fi dat altfel de date (nu văd cum anume, pentru că datele sunt obţinute din interogarea bazei de date de la Evidenţa Populaţiei, deci nu se pot obţine mai multe tipuri de date), cu siguranţă că judecătorii BEC ar fi intervenit şi nu ar fi validat cifra.

Referendumul nu ar fi dat o cifră altfel obţinută, dar ar fi actualizat baza de date şi ar fi eliminat pe cei ce trebuiau eliminaţi (pe cei "uitaţi" în sistem).

Eu mă îngrozesc când aud pe cineva că ministrul ar fi putut anunţa alte date decât cele oficiale, oricare ar fi fost ele. Sigur, chibiţii la TV pot spune vrute şi nevrute, eu unul am însă şi ceva raţiune, dar mai ales nu am interesul unui rating care să vândă o emisiune... Deci nu sar ca alţii înghiţind gogoşi.

În concluzie, faptul că domnul ministru Rus nu a anunţat altă cifră decât cea care "i-a dat" din interogare dovedeşte tocmai că nu este un dobitoc ci un om normal care-şi face corect slujba.

Faptul că vorbiţi despre mine ca şi când aş fi cumva în grupul USL mi se pare absolut penibil. Un om inteligent ar înţeşege că sunt astăzi cu mult mai incomod USL-ului decât PDL-ului. Oamenii inteligenţi sunt însă relativ puţini. Este şi adevărat că PDL-ul şi Traian Băsescu cel Laş chiar calcă în picioare sistemul instituţional cu o naturaleţe uimitoare, nici nu am timp să analizez ce anume face USL pe la Guvern.

Bibliotecaru said...

@ vaisamar
:D
Mai bine să dau eu dovadă de o cretinitate crasă decât să existe pericolul ca o mare parte a poporului meu să fie înşelat de cel mai laş preşedinte din istoria de până acum a României. :D

De ce nu staţi dumneavoastră în spital pentru Traian Băsescu şi vă garantez eu că, prin perfuzii, nu veţi muri nici după 70 de zile. Cât despre cineva care a fost PUS să se arunce de la balcon pentru bani... asta este tare de tot.

Câţi bani doriţi să vă aruncaţi după INTERCONTINENTAL?

ZeV said...

PS
Prsedintele ales al Romaniei este garantul respectarii Constitutiei si a principiilor democratice ale statului de drept.
Presedintele susoendat al Romaniei, are dreptul si obligatia sa se apere in fata poporului si sa ceara reconfirmarea in functie.
In realitate, Presedintele Romaniei a comis cel mai grav act posibil intr-o democratie, in afara loviturii de stat, subminand chiar fundamentele statului de drept, prin apelul la boicot si prin propriul exemplu personal.
Prin urmare, stimati colegi, permiteti-mi sa citez din Constitutie:
ARTICOLUL 96 - Punerea sub acuzare
(1) Camera Deputatilor si Senatul, in sedinta comuna, cu votul a cel putin doua treimi din numarul deputatilor si senatorilor, pot hotari punerea sub acuzare a Presedintelui Romaniei pentru inalta tradare.
(2) Propunerea de punere sub acuzare poate fi initiata de majoritatea deputatilor si senatorilor si se aduce, neintarziat, la cunostinta Presedintelui Romaniei pentru a putea da explicatii cu privire la faptele ce i se imputa.
(3) De la data punerii sub acuzare si pana la data demiterii Presedintele este suspendat de drept.
(4) Competenta de judecata apartine Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Presedintele este demis de drept la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare.

ZeV said...

...sper ca citesc si politrucii uslasi, pe care, se pare ca nu-i prea duce mintea.
;)

Bibliotecaru said...

@ ZeV

Există o problemă, ce lege defineşte infracţiunea de "Înaltă Trădare"?

vaisamar said...

Esti un us-las penibil oricat te-ai scuza , dovada o ai chiar in titlu.

Bibliotecaru said...

Nu confundaţi "băsismul" cu susţinerea lui Traian Băsescu. Băsismul este acea stare de absurd generalizat prin care normalitatea devine anormală şi anormalitatea posibilă.

Chestiunea este că spre deosebire de politicieni, eu sunt o persoană privată, în concluzie domnia voastră nu aveţi nici o treabă cu viaţa mea şi nici eu cu a domniei voastre. Nu vă sileşte nimeni să citiţi ce scriu eu, nu vă sileşte nimeni să vă scrieţi părerile. Sunteţi aici musafir şi trebuie să vă conformaţi regulilor, pentru că nici eu nu sunt obligat de nimeni să vă suport limbajul.

Este pentru ultima dată când vă spun. Sau vă exprimaţi civilizat (spunând orice doriţi în măsura în care şi răspundeţi pentru afirmaţiile pe care le faceţi) şi atunci sunteţi binevenit sau nu o faceţi şi atuncea nu veţi mai fi pe acest blog. De acum orice urmă de agresivitate de care daţi dovadă va fi cenzurată. Cum spuneam, nu mi-e greu să pun moderare pe acest blog. Nu-mi doresc dar, dacă este nevoie, o vor face.

Anonymous said...

Vaisamar la referendum v-aţi pitit în spatele boicotului!

La generale însă ce o să faceţi?
Că nici dracu n-o să vă voteze!
:)))))))

O să emigraţi împreună cu vampiroaica bătrână şi beţivă?
:))))))))

Voi nu vedeţi cât de hilari sunteţi slugilor?
Voi aveţi susţinerea americanilor, ungurilor şi ungurilor dar nu aveţi susţinerea românilor!
Vă înjură lumea pe stradă strigoi soroşişti!

Hahahahaha, până la generale în mod sigur Traian Băsescu şi vampiroaica beţivancă Monica Macovei Gherghescu vor mai face două-trei tâmpenii care să îndârjească şi mai mult românii!
:))))))))

Anonymous said...

Cică pe site-urile franceze circulă o fotografie în care vampiroaica bătrână beată precum scroafa lu' popa Tache fiind îl suge pe bătrânul lup de mare!
O fi adevărat?
N-o fi adevărat?
Habar n-am.
Spun şi io ce spune lumea!
:))))))))

vaisamar said...

victoras pastrand retorica us-lasa Monica e tare frate daca a reusit sa manipuleze tot globul pamantesc aflandu-se bineinteles in coma alcolica cum spui tu =)))))))

Bibliotecaru said...

Pe asta o ştiţi?

http://octavpelin.files.wordpress.com/2012/06/545075_486469484702546_235397605_n.jpg?w=490

:D

ZeV said...

Biblio
Am mai gasit ceva..
CITEZ:
,,...desi inalta tradare se regaseste in Legea fundamentala, ea nu avea sustinere in Codul Penal, iar prin amendamentele sale tocmai acest fapt a fost prevazut definitia si pedeapsa pentru inalta tradare.
Astfel, dupa articolul 155, care defineste tradarea in Codul Penal, a mai fost introdus un alineat care precizeaza ca "inalta tradare este tradarea definita la articolul 155, daca este savarsita de presedintele Romaniei". Pedeapsa este identica cu cea pentru tradare si poate fi aplicata oricarui cetatean de la 15 la 25 ani de inchisoare si interzicerea unor drepturi sau detentie pe viata.
Votul dat de deputati in Comisie a fost de noua voturi pentru, patru impotriva, apartinand PD-L, si o abtinere, care a apartinut presedintelui Comisiei, conservatorul Sergiu Andon. Camera Deputatilor este decizionala.
Potrivit prevederilor Codului Penal, la articolul 155, tradarea este definita fapta cetateanului roman sau a persoanei fara cetatenie, domiciliata pe teritoriul statului roman, de a intra in legatura cu o putere sau cu o organizatie straina ori cu agenti ai acestora, in scopul de a suprima sau stirbi unitatea si indivizibilitatea, suveranitatea sau independenta statului, prin actiuni de provocare de razboi contra tarii sau de inlesnire a ocupatiei militare straine, ori de subminare economica sau politica a statului, ori de aservire fata de o putere straina, sau de ajutare a unei puteri straine pentru desfasurarea unei activitati dusmanoase impotriva sigurantei statului si se pedepseste cu detentiune pe viata sau cu inchisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi.
De asemenea, Constitutia Romaniei prevede la articolul 96, ca Senatul si Camera Deputatilor, in sedinta comuna, cu votul a cel putin doua treimi din numarul deputatilor si senatorilor, pot hotari punerea sub acuzare a Presedintelui Romaniei pentru inalta tradare. Propunerea de punere sub acuzare poate fi initiata de majoritatea deputatilor si senatorilor si se aduce, neintarziat, la cunostinta Presedintelui Romaniei pentru a putea da explicatii cu privire la faptele ce i se imputa."
COMENTEZ:
Eu regasesc in textul de mai sus subminarea politica (prin imixtiunea in activitatea partidelor politice si a altor institutii ale statului), subminarea economica (prin fortarea cresterii cursului euro in raport cu leul), aservirea fata de puteri straine (prin plangeri ipocrite si mincinoase la Berlin si Bruxelles si implicit, ajustarea legilor tarii dupa capriciile doamnei Merkel si nu dupa legislatia efectiva din Germania si UE privind Referendumul), cautionarea atacului la statul de drept si a intereselor poporului roman orchestrate de catre doamna Monica Macovei, etc...daca ma strufoc, pot sa scriu pana maine.
:)))

ZeV said...

vaisamar
Propun sa nu exageram. Doamna Macovei este si ea om...mai prexis, pastrand proportiile, este femeie. ;)
Doamna Macoveinu a influentat intreg mapamondul ci, doar o parte a PPE. Intamplator sau nu, domnul Borroso si doamnna Merkel apartin acestei familii politice.
Apropo, dupa intalnirea Ponta-Gitenstein de pe 4 iulie, ati mai auzit vreo luare de pozitie a ambasadorului american ?
Poate ne lumineaza amicul sub si supra informat, domnul HORVATH.
;)))

vaisamar said...

decizia ccr este raspunsul la urmatoarea intrebare:
este 46 mai mare decat 50 ? =)))))

ZeV said...

vaisamar
Incerc sa-mi imaginez cat de distractiv va fi scrutinul pentru parlamentare...oare PDL va desemna candidati pentru care va cere votul romanilor ? ;)
Parca-i vad, vaisamar, tarandu-se pe coate si genunchi pe portocaliii prostaci Baconschi, Preda, Macovei, Voinescu, Udrea, Vass, etc umilindu-se precum Gheorghe Dinica in Dacii si spunand:
,,In nemernicia noastra, am crezut că craca basesciană e suficent de verde..dar era putredă....
S'il vous plait, monsieur!!! ...dăăă-ne votul tău și al celor 7-8 milioane de români care chiar există...că de la ăilalți, slabe speranțe.." ;)
Știi ce voi face ? Nimic. Ba nu, că doar nu sunt (încă)inert și nesimțitor...doar le voi arăta palma dreaptă cu degetele în sus, fără a articula vreun cuvânt. Pardon, mint...doar cu unul singur în poziție verticală.
:))))))

ZeV said...

vaisamar
50 din ce ?
5 puisori de gaina îi poți raporta fie la 20 de ouă ale țaței Mărioara, sau, la 15 pui care au ieșit efectiv din cele 20 de ouă. Restul, erau avortoni. În loc să fie galbeni, erau portocalii.
:)

ZeV said...

..doar nu-ți imaginezi că cei din USL sunt altfel de români..pentru apelul de a fi boicotat recensamantul, eu le-am tras si inca mai am vreo două șpițuri de tras în vinclu...oricum, ATENTIE, orice incercare de piedica a adversarului, se intoarce cu efect de bumerang.
De asta, daca stam si privim mai detasat lucrurile, viata politica romaneasca este extrem de amuzanta. Totul e sa nu-i luam pe politiceni in serios. Sa asteptam a doua zi, ca poate se razgandesc, sau nu mai e nevoie. ;)
Acum insa, avem o problema de rezolvat, ca natie: Traian Basescu.
Fara Basescu, pana si PDL va realiza ca are numai de castigat, pe termen mediu si lung.
;)

ZeV said...

...gata...am de spalat vase si de dat cu mopu'.
;)

Bibliotecaru said...

@ vaisamar
Nu pot să nu vă satisfac dorinţa...

ZeV said...

erata
scuze..dosul palmei drepte..
;))

ZeV said...

Vedeti stimati colegi multicolori, sau incolori ?
Ce v-am spus eu ? Pe politicieni nu trebuie sa-i iei in serios, nici cand sforaie. Chiar si atunci vor sa ne faca sa credem ca transmit mesaje cifrate. ;))
Iacata ca domnul Basescu din nou ne surprinde cu un nou chip...sau masca?
Ce a spus astazi domnul Presedinte suspendat al Romaniei ?
Cam asa (redau din minte):,,trebuie sa asistam la o schimbare de atitudine a tuturor politicienilor, inclusiv a mea "....dupa ce, ieri, aprinzand cu bricheta flacara democratiei, ameninta cu puscaria la hurtă pe toată lumea(sic), iar..rasalaltaieri chema lumea la vot pentru a-l legitima.
Bravos națiune...iata ce om am ales in 2004 si 2009...doamne, că multe generații de proști și-au lăsat amprentele seminale în genele noastre, de-a lungul istoriei noastre zbuciumate.
Sincer, domnule Presedinte, ati obosit...si noi de asemenea.

ZeV said...

..Blaga nu-i prost deloc..dar l-au ploșnițat telectualii lui hă hă.
;)

Anonymous said...

Vaisamar,
eu mi-am mai ridicat pedelimea-n cap la locale când le-am spus-o verde-n faţă că-i vai şi amar de candidaţii lor.
Că vor pierde ruşinos şi că singura lor salvare era ejacularea celor trei ploşniţe comuniste din partid:
- Monica Macovei Gherghescu
- Cristian Preda
- Teodor Baconschi.
ŞI AM AVUT DREPTATE!
(şi Clujul îl pierdeaţi dacă la mijloc nu ar fi fost trocul cu ....ştim noi care grupare PSD din Cluj!)

Uite ce spun eu acum:

Dacă Vasile Blaga nu este dulău deştept şi nu ejaculează din partid ploşniţele (mai sus numite) înaintea startului generalelor şi dacă colac peste pupăză liberalii adevăraţi vor reuşi ca până atunci să decapiteze paiaţa şi chiţoii din partid şi să numească la conducerea partidului greii liberali, voi veţi rămâne o ceată de 2-3 piţigoi 'tele-ctuali deoarece electoratul vostru va migra către PNL!

Deci:
NICI MĂCAR ÎN PARLAMENT NU VEŢI INTRA!

Ponta a fost un mare bou cu bască deoarece a vrut să ardă etapele.
Dacă el nu nu dădea-n cap cu parul Marii Curţi voi pedelacilor eraţi haliţi acum.
Ferescă Ăl de Sus ca Ponta să-şi dea demisia şi în locul lui să vină prim-ministru un greu PSD cu mare trecere în UE că aţi belit belengherul înainte de generale.

Roagă-l pe Biblio să arhiveze acest comentariu şi după generale să-l posteze din nou.
Să vedem dacă am dreptate sau nu.
:)))))))

Îţi spun însă un secret:
Eu nu am prea greşit în previziuni!
Ai înţeles homo-postacus?
:))))))))

Îţi mai spun un secret:
Dobitocul de ZeV a sesizat corect hăul în care se ducea PDL-ul după alegerile când scroafa comunistă Macovei Gherghescu a fost cocoţată în pomul cu vicepreşedinţi PDL la ordinul direct al marinarului (lista de la Cotroceni a venit în jurul ore 22:00-22:30).
Eu ştiam că dobitocul are dreptate, dar din motive strict personale l-am spurcat ca la uşa cortului...că deh, enteresu' poartă fesu'.
:)))))))))
Nici acum în enunţuri nu greşeşte prea mult boul bălţii, dar ştiind că se oftică şi-şi roade unghiile până la carne eu continui să spun NU dacă el spune DA, sau să spun DA dacă el spune NU.
Mă amuz teribil.

În concluzie, dacă aş fi în locul Bibliotecarului mi-aş băga chişoru-n ea democraţie blogosferică şi pe toţi postacii ăştia plătiţi de p-aci v-aş spama de v-ar sări mucii , ca să scheunaţi pe la poarta ogrăzii.
:))))))))))

Hiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaa

Anonymous said...

Şi hai să-ţi mai pun o întrebare Vaisamar:

Băi nene cât de impostori puteţi fi ca să afirmaţi că voi vreţi să faceţi o dreaptă nouă care să facă o altfel de politică când în spatele mişcării voastre se află un comunist notoriu:
VALERIU STOICA!
???????????????
Dosarele privind adopţiile cu cântec ale lui Valeriu Stoica n-o deranjează pe scârnăvia asta de Monica Macovei?
Mare apărătoare mare a drepturilor poponisto-uriniste!
:)))))))))

Bibliotecaru said...

@ Miticul Popescu

Traian Băsescu a făcut o observaţie inteligentă la OTV. Când scade PDL creşte PP-DD şi când creşte PDL scade PP-DD. Noul PDL va fi poate PP-DD. Şi a mai adăugat o chestie deşteaptă domnul Băsescu către domnul Diaconescu Dan... Nu-i păcăliţi pentru că-i veţi pierde rapid.

Vasile, said...

Eu doresc doar sa evaluez sincer si logic situatia creata de acest presupus cvorum nedefinit numeric.

Dl. Basescu in nemernicia care-l caracterizeaza numara nimic, un gol, neparticipantii la vot un numar nici o data definit, deaorace logic si simplu nu au fost "numarati" in comparatie cu palpabila cifra de 8 milioane de votanti!

Ar fi simplu si corect sa afirmam ca persoanele aferente numarului clamat de Presedinte si de corul nebun , nu s-a prezentat nici o data la vot in 20 de ani de democratie!

Dementii prezenti si pe aici pe acest blog urla intr-un cor care aduce cu bocetul
boc-citoarelor , referendum invalidat.

CCRreul poate da orice solutie si eu sunt de acord cu orice poate naste aceasta adunatura de semi-senili deoarece e dovedit clar in timp ca legati de trecut, de un dosar in mina capului di tutti capii CCR a ramas un adversar al democratiei si bunului simt!

As fi insa mai linistit daca solutia va fi .
sustinuta de logica , de datele efective.

Pentru inceput aduc aminte si oamenilor de bun simt dar si dementilor ca Traian Basescu a fost ales cu o majoritate de numai 5 milioane de voturi. dar a fost ales constitutional si nu conform unei decizii lamentabil stabilita de o clica anacronica.

Traian Basescu a trecut de suspendare cu un referendum a carui cvorum era 1/2+1 din numarul prezent la vot.

In ipostaza actuala avem date statistice clare oferite de organele abilitate sa constate aceste lucruri.

Este clar ca statistic cvorumul a fost indeplinit si chiar depasit,dar tot asa de adevarat este ca listele de alegatori, incorect intocmite arata alt numar contrar datelor statistice.

Acum sa presupunem ca CCRul in mod logic bazat pe falsul inscris in liste il readuce pe Traian Basescu la Cotroceni si ca peste un an in 2013 , se va oficia rezultatul recensamantului , si ca va apare oficial ca populatia cu drept de vot la referendumul din 2012 a fost de 15 milioane, care va fi pozitia CCReului si a Presedintelui readus pe scaun in mod ilegal de citeva sute de mii
de oameni ?

Va fi considerat acest act ca o adevarata lovitura de stat in care citiva nebuni dau foc Romei?

Bibliotecaru said...

@ vaisamar

Eu v-am tot avertizat să folosiţi un limbaj normal... nu m-aţi ascultat. Aţi cerut-o cu tot dinadinsul. Doar nu mă faceţi pe mine vinovat când domnia voastră chiar asta aţi urmărit?

Bibliotecaru said...

@ vaisamar

Păi nu, acum şterg totul, anormal sau nu. Trebuia să vă gândiţi la asta înainte şi să vă abţineţi. A scrie aici nu este o îndatorire, puteţi să scrieţi în altă parte.

Bibliotecaru said...

Mulţumiţi băsiştilor pentru noua politică de moderare.

ZeV said...

Vasile
Cred ca se bate prea multa moneda pe cantitatea de votanti reali din Romania.
Acest lucru trebuia rezolvat din timp, astfel incat listele electorale permanente sa fi fost actualizate conform datelor finale si OFICIALE ale INS (PUBLICATE IN MONITORUL OFICIAL n.r.) rezultate in urma recensamantului.
Singura cael de atac in acest moment este stric legata de boicot. Am impresia ca se minimalizeaza gravitatea acestui tertip politic, care incalca flagrant legea partidelor politice si Constitutia Romaniei, conducand la o potentiala viciere a referendumului.
CC poate, cel mult, sa-si decline competenta de a valida sau nu referendumul, cedand responsabilitatea acestei decizii catre Parlament, dar nu poate lua in discutie o alta baza de calcul decat cea stabilita de autoritatea electorala centrala.
Desigur ca as vrea sa cred ca ma insel, dar trebuie sa ne mentinem obiectivi, rezervati si realisti, pe cat posibil, in orice situatie.

ZeV said...

Biblio
Cred ca un comentariu adresat domnului Vasile este in spam.

nimrod said...

:))) Ca şi votant la referendum, îmi pot permite, în deplină legalitate, să mă tăvălesc de râs: mai nou se speră ca numărul total al persoanelor cu drept de vot din România să se calculeze după listele de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Naşpa. Cred că şi cu cifrele astea tot 85% asistaţi şi 15% plătitori de impozite vor ieşi...

Penibil. Eu cred că o OUG cu numărul necesar USL ar fi suficientă. :))))

Anonymous said...

În mod firesc vor zbiera ca muşcaţi de şarpe:
- Cenzurăăăăă! Boicooooot! Ne-a fspart Biblio în drepturi!
:)))))))))

Anonymous said...

Îţi atrag atenţia că faci o greşeală fundamentală!

ĂŞTIA NU SUNT BĂSIŞTI!
Băsiştii, dacă nu ştiai, s-au răsculat toţi împotriva lui Băsescu.
Verifică virtualul şi ai să-mi dai dreptate!

ĂŞTIA SUNT MACOVIŞTI!
Sunt paraziţii care l-au infestat pe Băsescu inoculându-i virusul vehemenţei şi laşităţii.
Îţi mai atrag atenţia la un aspect!
Înainte ca aceşti 'tele-ctuali (intelectuali de televizor) să-l infesteze pe Traian Băsescu acesta era un golan mişto.
Replicile sale aveau haz.
"Adriane nici nu ştii cât de mic începi să fii" bla-bla-bla.
Acum replicile lui sunt macoviene, sunt doar nişte ameninţări:
"Vă bag pe toţi la puşcărie!"
:)))))))))

Şi-ţi mai vând un pont:
El este perfect conştient că a greşit şi că nu mai are sprijin popular. Este perfect conştient că că sprijinul lui vine de dincolo şi că atunci când acest sprijin se va sfârşi o dată cu sfârşitul domniei lui Barosso şi Obama va fi părăsit.
Precum am mai spus pe cei de dincolo nu-i intereseayă cu cine fac afaceri!
ÎI INTERESEAZĂ DOAR SĂ FACĂ AFACERI ŞI SĂ FIE LINIŞTE ÎN ZONELE CARE FAC EI AFACERI.
:))))))))

Anonymous said...

Şi îţi mai atrag atenţia la un aspect:

Tot mai multe ogrăzi din zona portocalie sunt lăsate-n părăsire, ba unele chiar închise!
Zeci de nick-uri combatante din zona portocalie au dispărut!
NU MAI SUNT BANI!
Verifică şi îmi vei da dreptate.
Cei ce au rămas nu mai pot acoperi zona.
Lulu este un exemplu.
Ea era un user care pe orice blog ţintă pota de sub 3-4 nick-name-uri!
Acum după câte am fost informat, sărăcuţa de ea este bolnăvioară şi surmenată!
:) :) :)

Bibliotecaru said...

@ Miticul Popescu
:D
S-ar putea să înţelegem ceva diferit prin băsism şi băsişti.

De exemplu, Teodor Baconschi este băsist, Mircea Toader nu este băsist. Băsism este iraţional nu cunoaşte argumente. Una e să oferi susţinere pentru Traian Băsescu sau PDL, alta este să ai minţile legate.

Bibliotecaru said...

@ ZeV

Pentru că domnul vaisamar insistă să posteze deşi i-am spus că nu-i mai accept postările, am activat moderarea. Să sperăm că va înţelege rapid şi va înjura prin alte părţi.

ZeV said...

Biblio
Ce credeti despre doamnele Udrea si Vass ? Sunt basiste, sau nu ?
Cum explicati vehementa domnului MPopescu in a o sustine pe doamna Udrea, altfel decat printr-o posibila relatie de afaceri cu domnul Dorin Cocos ?
Doamna Macovei este fanatica, dar, este de apreciat faptul ca nu ezita sa apara mereu in prim plan pentru a-si sustine crezurile. Chiar daca bate campii mutinationali la greu. ;)
Dar doamna Udrea este doar o...forma fara fond. Sau are fond, perspectiva...in fine, intelegeti dvs. ;)
Si atunci, ce explicatii dati dvs la balele care curg in valuri dinspre Mitic, Ghita, Lulu, etc, atunci cand vine vorba despre fosta ministresa ? Ceva imi scapa, că numai un ins mediocru si frustrat poate fi admirator al acestei doamne...dupa parerea mea, desigur, care nu mai includ in aceasta categorie, deci nu-i inteleg.
;)))
As vrea sa cred ca antimacovismul unora este unul sincer si nu o diversiune gen ,,picatura chinezeasca" menita a distrage atentia de la paraduiala de la MDRT, fosta si, de ce nu ? , viitoare... ;)
Eu voi fi prezent pentru a echilibra situatia.
;)))))

Robert Horvath said...

@ Tovarase Zev
Disperarea este adanca . Aproape fiecare postare bibliotecara care merita un respect universal este o amenintare. Fiecare persoana care are o parere personala este declarat basist. Adica un fel de terorist politic. Singurul care are dreptate este .....un agent antibasescu care a pus stapanire pe blogul bibliotecarului. Adica dumneavoastra.
Asistam la o lovitura de stat chiar pe
acest blog.
O lovitura nemilitara de extrema stanga.

ZeV said...

Biblio
Apropo de moderare...ma intreb daca unii postaci insista sa va provoace tocmai pentru ca dvs sa reactionati, iar blogul domniei voastre sa devina mai putin permisiv la pareri cu adevarat incomode pentru sponsorii acelor postaci..
Retineti, acestea sunt exact metodele distrugatorilor de democratie, in unele cazuri, ajungandu-se la Patriot Act si..ACTA. Ei au doar rolul fluturilor de noapte, au lasat bombița, după care se retrag asumandu-si propriul sacrificiu.
:))

ZeV said...

Robert Horvath
Ati definit perfect corect basismul.
Din punctul meu de vedere, antibasismul inseamna aspiratia catre normalitate, pace si liniste.
ATENTIE...nu vorbesc de pacea si linistea dorite de Bunicutza, asimilate cu neputinta de spune, in mod civilizat, ce crezi, deoarece nu te asculta nimeni.
Basistii, in schimb, sunt talibanii autohtoni. Cum nu le place ceva, te ataca furibund si fara scrupule, direct sau indirect.
Dupa parerea lor, poporul nu conteaza...doar țara.
;)

Anonymous said...

Deci:

Băsiştii e o mâncare de peşte şi macoviştii e altă mâncare.
Nu de peşte ci de ciuperci otrăvitoare!

Băsiştii sunt nişte golani mişto (miştocari, caterincoşi, zurbagii, curvari, bădărani - cam cum a fost Base la-nceputuri).
Nu musteşte ura şi nici vehemenţa în ei!

Macoviştii sunt latura întunecată a PDL-ului.
SURSA MALEFICĂ A RĂULUI ŞI DISTRUGERII!
Misecuvenismul, vehemenţa, răutatea, minciuna, comunismul, ascunderea trecutului, promisiunile fără acoperire, sperjurul, trădarea naţională, acuzaţiile fără de probe, poliţia politică bla-bla-bla......
:))))))))
Deci iaca un fel de clasificare ca să înţelegi cum stă treaba cu băsismul, pedelismul şi macovismul în PDL:

- Teodor Paleologu ca şi Radu F Alexandru nu sunt nici macovişti nici băsişti. Ei sunt L-ul PD-ului! Un L cu mult echilibru care, serios sau glumind, totdeauna spun lucrurilor pe nume. Faţa luminoasă, caldă şi raţională a PDL-ului.
:))))))))
- Libidinosul Teodor Baconschi, nu este băsist, nu este PDL-ist.
Este macovist de sorginte pedoistă spre diferenţă de MRU care este tot un macovist dar de sorginte soroşisto-marcrişistă, spre diferenţă de Cristian Preda care este un bou cu bască intelectual cu capu-n nori care crede cu adevărat în tot ceea ce spune.
:))))))))
- Mircea Toader nu este băsist şi nici macovist. El este un PDL-ist neliberal!
El crede în partid, se bate pentru partid, miltează pentru partid, mai face şi câte-o afacere două deoarece găina de unde scurmă de-acolo mănâncă şi politică fără bani nici dracu n-a pomenit până acum.
:))))))))
Acum pricipişi bre Biblio cum stă treaba cu babilonul ăsta numit PDL?
Pricipişi de ce sunt atât de mari fracturile în el?
:))))))))

Bibliotecaru said...

@ ZeV
Pe cât posibil voi modera rapid comentariile. Este tot ce pot face.

Anonymous said...

Băiiiiiiiiiii moldovene, iar începi cu Udrea mă?
:)))))))

Bibliotecaru said...

@ Robert Horvath

Mă gândesc că ar fi cazul să nu mă mai complic nici cu domnia voastră.

Vă invit, încă o dată, la normalitate. Să ştiţi că nu mai am răbdare cu domnia voastră şi cu nimeni. Pierd prea mult timp şi, în loc să studiez deciziile CCR, stau şi moderez blogul.

Dacă continuaţi cu "nebunia", fac ce face şi justiţia, vă retrag unele drepturi.

Anonymous said...

Biblio îţi dau altă soluţie:
Formează un grup de comentatori autorizaţi.
(vezi că ai opţiunea în setări).

1. cei autorizaţi vor posta fără moderare.
2. celor autorizaţi le poţi retrage autorizarea oricând.
:))))))))

Bibliotecaru said...

@ ZeV

Doamnele Udrea şi Vass sunt în vârful părerilor PDL, de multe ori sunt sursa lor. Băsişti pur-sânge sunt domnul Boureanu, doamna Turcan, domnul Spânu... la acest nivel.

Anonymous said...

Vezi că şi Horvat şi aia de-i vai şi amar de capul ei nu au mai mult de trei IP-uri.
Deci Click-click-click de trei ori butonul de SPAM (pe fiecare IP) şi gata ai scăpat de ei!
:))))))))

Bibliotecaru said...

@ Miticul Popescu

Mă încurc prea tare cu autorizaţi, neautorizaţi...

Anonymous said...

Mai ţine minte o chestie:

Un user obişnuit are:
- maxim 2 lan-uri (IP-ul de acasă + IP-ul de la serviciu)
- maxim două "mobile" (IP-ul de pe telefon sau stick + IP-ul de pe tabletă sau ce are el)

Dacă un user îţi sare zilnic din IP în IP sau foloseşte proxy, atunci fii sigur că este neamu' lu' Postacu' şi nu postează comentarii ci doar dă copy-paste la fiţuici!
Deci: SPAAAAAAAAAAM!
:)))))))

Anonymous said...

Şi-ţi mai dau un sfat:
NU PUNE PREŢ PE TRAFICUL COMENTATORILOR, PUNE PREŢ PE TRAFICUL CITITORILOR!
:))))))))

Căci nonsensual este ca tu să postezi un subiect pe care nimeni nu-l citeşte, toţi grăbindu-se să-şi bage copy-paste-urile după fiţuici şi să-şi tragă la gioale unul altuia!
:)))))))

Anonymous said...

Gat pa te las.
Plec la cârciumă să mai aud niscaiva bârfe şi zvonuri!
:))))))))

vaisamar said...
This comment has been removed by a blog administrator.
vaisamar said...
This comment has been removed by a blog administrator.
vaisamar said...
This comment has been removed by a blog administrator.
© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.